Is uw school klaar voor de toekomst?

Bied uw studenten een moderne, interactieve lesmethode die de technologie van morgen omarmt.

Laat krassende krijtjes links liggen en vul uw lessen met interactiviteit. Jongeren van nu zijn groot geworden met touch-technologie en met CTOUCH geeft u deze een welverdiende plaats in uw klaslokaal. Verruim uw horizon en ontdek tal van voordelen die touchscreens het onderwijs te bieden heeft.

Nieuwe studie-ervaring

Leren is een kwestie van zien, horen en doen. Onze schermen leren kinderen uit het lager onderwijs gewend geraken aan touchscreens. Leerlingen in het secundair onderwijs leren op hun beurt hoe ze presentaties op een interactieve manier kunnen brengen. Ze krijgen zo een compleet nieuwe studie-ervaring met behulp van touchscreens.

Energiebesparend met uitstekend beeld- & geluidkwaliteit

De ontwerpers van CTOUCH hebben niet enkel oog voor design, maar ook voor functionaliteit en energieverbruik. Met behulp van een lichtsensor wordt de helderheid van het scherm dynamisch ingesteld naargelang de lichtomstandigheden. Zo kan u zich focussen op het lesgeven zonder telkens het beeld bij te stellen of rekening te houden met factoren als lichtinval, uw eigen schaduw, de afstand van de beamer… – zoals bij een digibord.

Naast uitstekende beeldkwaliteit wordt het lokaal gevuld met helder, warm geluid door ingebouwde 80 watt JBL luidsprekers. Deze speakers zijn ontworpen door HARMAN, de topspeler in de markt wat geluid betreft! Ideaal om documentaires en ander film- of geluidsmateriaal te vertonen tijdens uw lessen. Gedaan met het schelle geluid van PC-luidsprekers.

Accenten leggen waar nodig

Elke student, elke groep is anders en vraagt een andere aanpak. Breng geschiedenis tot leven met beeld en geluid of verander het aanraakscherm in een scheikundelaboratorium. En dat onleesbare geschrift van de wiskundeleerkracht behoort ook tot het verleden. Met methodegerichte onderwijspakketten wordt leren en het inzetten van touch-technologie beter dan ooit. Til uw lessen naar een hoger niveau.

Reken op experts

Het VanRoey.be Education team won recent nog de ‘Excellent CTOUCH Reseller’ Award en schakelt daarom nog een versnelling hoger: wij nemen het opleidingstraject voor eigen rekening!
Het startshot wordt gegeven met een initiatie om later uit te breiden naar de experts. Binnen de school worden een aantal mensen aangewezen als ‘specialisten’. Zij worden later het directe aanspreekpunt voor de collega’s binnen de school. Samen zorgen we er voor dat de investering een succes wordt!

Leren stopt nooit!

Levenslang leren wordt niet alleen van groot belang beschouwd voor het concurrentievermogen en de (blijvende) inzetbaarheid van de mensen; maar ook voor sociale integratie, actief burgerschap en persoonlijke ontwikkeling. Met behulp van CTOUCH technologie stomen we samen leerlingen klaar voor de dag van morgen.

Klanten vertellen:

Bram Smets

Bram Smets

Klaar voor de toekomst?

[contact-form-7 id=”15968″]

tel: +32 (0) 479 700 127