Recent afgestudeerd binnen ICT & zin om er in te vliegen?
Geef je loopbaan in de IT een kickstart! VanRoey.be biedt je een betaald opleidingstraject om je te ontplooien als IT professional!

Als ambitieus talent kan jij begin september bij ons aan de slag met een contract van onbepaalde duur. We geven je carrièrestart een boost door je in de eerste 3 maanden onder te dompelen in een intensief trainingstraject. Door opleiding en nauwe interactie met ervaren collega’s leer je snel en ontdek je je mogelijkheden in de IT. 

VanRoey.be Logo | VanRoey.be

Wat is het Next Gen Traject?

Wanneer je bij ons begint geven we je carrière een boost door je de eerste 3 maanden onder te dompelen in een intensief trainingstraject.

We bieden je verschillende opleidingen, workshops en exploratiemomenten waardoor je in staat bent je soft skills verder te ontplooien en op technisch gebied te groeien. De soft skills zijn bedrijfsoverkoepelend en technische opleidingen zijn binnen jouw vakgebied.

Jij hebt de keuze waarin jij je wil gaan verdiepen.

Hoe gaan we te werk?

Een medewerker begeleidt je en je wordt ondergedompeld in the real stuff. Je krijgt de kans om ervaren collega’s in diverse functies te volgen en kennis te maken met hun werk.

Je geniet on-the-job training, neemt deel aan externe opleidingen en wordt betrokken bij events. Na dit waardevol en kwalitatief hoogstaand programma heb je de nodige kapstokken om succesvol te zijn in je job.

Traject

Ben jij de geknipte Next-Genner?

Je hebt minimum een graduaat diploma behaald en je wil ermee aan de slag.

Zaken zoals Office 365, IT Infrastructure, Security, Dynamics 365… interesseren je.

We verwelkomen graag vrolijke mensen met een passie voor IT en veel goesting!

Wat bieden wij?

  • Een vast contract, gekoppeld aan een leerrijk opleidingstraject.
  • Je kan rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en team incentives.
  • Bij ons kan je zelf initiatieven lanceren en we geven je alle kansen voor het permanent upgraden van je eigen vakkennis.
  • De dynamiek en persoonlijke aanpak van een sterk groeiende KMO, gecombineerd met een doorgedreven expertise en uitmuntende service en kwaliteit!

Neem deel aan het Next Gen Traject

Laat hier je gegevens achter en we nemen snel contact op met je voor een gesprek!