SneakPeek Event

Een hele of halve dag

Ontdek je toekomstmogelijkheden als laatstejaarsstudent! Verover je eerste job of stageplek. Naast een blik achter de schermen en inspirerende workshops krijg je toegang tot onze exclusieve Cybersecurity Escape Room.

Hoe is het om te werken bij een top IT bedrijf in België?

Je staat (bijna) het begin van je carrière en je weet misschien nog niet goed ‘hoe’, ‘wat’, ‘waar’? Wij helpen je graag bij jouw zoektocht en nemen je mee in onze wereld. Daarbovenop laten we je zien hoe het is om te werken bij een Great Place to Work certified werkgever.

Heb je ambities ovv Security, Applications, Networking of eerder Infrastructure? We nemen je mee door onze (groei)mogelijkheden.

FACT, een job in de IT sector geeft je werkzekerheid, toekomstperspectief, veel technische expertise en groeikansen. Je gaat uiteraard ook werken met de nieuwste technologieën!

Een unieke combinatie van kennisdeling & fun!

Bezoek onze gloednieuwe Kempus en krijg een exclusieve kijk achter de schermen. We trappen af met een Cybersecurity Escape room & inspirerende workshops van enkele top IT specialisten.

Voor de dart fanaten onder ons organiseren we een pro dart workshop en wedstrijd tegen onze collega’s! Versla jij onze interne topper?

Kortom, voor iedereen wat wils en wie weet ga je naar huis met een unieke jobkans of stageplek.

📍Dankzij onze samensmelting met EuroSys kan je vandaag werken in Geel, Turnhout én Houthalen!

ESCAPE ROOM = VOLZET. Inschrijven voor dagdeel 2 in Turnhout kan nog!

Zie programma hieronder ‘lunchen in Roeftop’ – Welkom om 12u30. Vermeld het even bij opmerkingen bv. ‘rechtstreeks naar turnhout voor dagdeel 2’.

Er is ruime parking voorzien. Ook vlot te bereiken met de bus.

Agenda

De Escape Room (dagdeel 1) is volzet. Inschrijven voor dagdeel 2 in Turnhout kan nog! Sluit meteen aan op de lunch om 12u45 in ons Roeftop Restaurant.

09u30 Ontvangst in ons Experience Center in Geel
Door Pat Van Roey, CEO bij VanRoey
10u00 Cybersecurity Escape Room Truck
Test je cybersec skills 
10u30 Gesprek met een Ethical Hacker
Krijg van een expert cybersecurity tips & tricks 
12u15 Transfer naar Kempus Turnhout
Wij voorzien transfer naar ons hoofdkantoor
12u45 Lunch in ons Roeftop Restaurant
Op de 7e verdieping met panoramisch zicht
14u00-15u45
  • Workshops 1 (14u): onze HR Director geeft je info over de werking bij VanRoey
  • Workshop 2 (14u15): een diepgaande expertise-sessie in functie van jouw studierichting
  • Workshop 3 (14u45): een pro dart workshop met een Special Guest
15u45 Rondleiding
Doorheen ons gloednieuw hoofdkantoor ‘Kempus’
16u00 Afsluitende drink & food
Surprise van de chef
17u00 Verwacht einde & transfer naar Geel
Naar huis met een goedgevulde goodiebag! 👊

Aanwezige experts

Pat Van Roey
General Manager bij VanRoey

Oprichter en General Manager van VanRoey. Hij startte het bedrijf in 1993 in Turnhout. Ondertussen zijn er ook vestigingen in Geel, Houthalen, Mechelen en Antwerpen. In al die jaren hield Pat Van Roey, samen met een sterk team achter zich, de motor draaiende.

Cindy Gorissen
Human Resources Director bij VanRoey

Cindy is een ervaren HR-manager met expertise in de ICT, bank- en retailsector. Ze is gespecialiseerd in HR-strategieën, talentmanagement en veranderingsprogramma’s. Ze heeft gewerkt bij Claes Retail Group, Cegeka en Ebema, wat haar een solide achtergrond geeft in het HR-veld.

Bernard Ghaye
Recruitment Manager bij VanRoey

Met meer dan 25 jaar ervaring in Sales en Recruitment & Selectie en leidinggevende functies bij Securitas, Atos, Realdolmen en Cegeka heeft Bernard een bewezen staat van dienst. Sinds 2023 vervoegt hij het HR-Team bij VanRoey.

Karin Versmissen
Integratie & Directiecoördinator

Karin is al jarenlang een vertrouwd gezicht bij VanRoey. Na HR Director (2010-2020) en Sales & Marketing Director (2020-2022) is ze momenteel Integratie & Directiecoördinator

Emiel Willems
Allround Marketing Specialist bij VanRoey

Emiel is bij ons gestart in januari 2023 en vandaag in de lead voor onze initiatieven op het gebied van Retail, Real Estate en Productiebedrijven. Daarnaast legt hij dankzij zijn brede marketingexpertise de nadruk op eventcoördinatie, leadgeneratie, employer branding en contentcreatie.

Tom Hufkens
Marketing Manager bij VanRoey

Al 15 jaar een vertrouwd gezicht bij VanRoey. Letterlijk en figuurlijk: want door zijn rol als Marketing Manager staat hij regelmatig centraal in onze communicatie. Zijn ervaringen m.b.t. nieuwe marketingmethodes deelt hij geregeld tijdens workshops & events.

Inschrijven

Vooral interessant voor (o.a.):
  • Derdejaarsstudenten
  • Met kennis en/of interesse in ICT
  • Je komt uit provincie Antwerpen of Limburg. Let op: alle workshops worden in het Nederlands gegeven

Gerelateerde info

Onze Oplossingen

ESG

Inschrijven voor dit event is niet meer mogelijk

We organiseren regelmatig andere inspirerende events & opleidingen. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!