Header Image overlay

Events, Opleidingen & webinars

Laat je inspireren door onze specialisten

Wij kennen de ICT wereld door en door en informeren je graag zodat je de juiste keuzes kan maken. Spreek met experts en collega’s en ontdek de nieuwe manier van werken!

Wil je graag uitnodigingen krijgen voor onze events? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief!

  • Topic

  • Filter leegmaken
Ben jij klaar om een grote stap te zetten in de beveiliging van jouw organisatie? Schrijf je in voor ons webinar op donderdag 5 oktober ism Voka & ontdek de kernprincipes van Zero Trust!
Digitalisatie is niet langer een keuze, maar een noodzaak. Tijdens dit evenement duiken we dieper in de wereld van digitalisatie en hoe het bedrijven kan transformeren. Dit aan de hand van concrete getuigenissen. Bovendien toont Voka ons exclusief haar nieuwe kantoor in Mechelen!
Een unieke en leuke teambuilding organiseren? En tegelijk ook jouw medewerkers sensibiliseren rond het thema cybersecurity? Dan is de mobiele Security Escape Room echt iets voor jouw organisatie!
Hoe ziet leven, werken & wonen er uit na 2030? Kom op donderdag 30 november naar onze IT Inspiration Day 2023 in het volledig vernieuwde Living Tomorrow & laat je inspireren!

Onze Oplossingen

ESG

Op 26 okt. duiken we dieper in de wereld van digitalisatie en hoe het jouw organisatie kan transformeren. Je krijgt o.a. een exclusieve preview van Microsoft’s AI-tool ‘Copilot’, trends in ERP, CRM & Marketing Automation & Voka toont ons haar nieuwe kantoor in Mechelen!

Inschrijven s gratis!