Header Image overlay

Events, Opleidingen & webinars

Laat je inspireren door onze specialisten

Wij kennen de ICT wereld door en door en informeren je graag zodat je de juiste keuzes kan maken. Spreek met experts en collega’s en ontdek de nieuwe manier van werken!

Wil je graag uitnodigingen krijgen voor onze events? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief!

  • Topic

  • Filter leegmaken
Frustreer jij je net als zo vele CEO's, Sales en Marketing Managers aan onvolledige of niet actuele data in CRM? Laat je op 07/03 inspireren tijdens onze Brunch & Boost voor Sales en Marketing.
Microsoft Copilot zorgt voor een revolutie in onze manier van werken. Tijdens deze workshop tonen we aan de hand van live demo's het potentieel en geven je tips om Copilot in je dagelijkse taken in te zetten.
Kom naar onze 'Lunch & Learn Real Estate' en ontdek wat digitalisering anno 2024 voor jou kan betekenen als Projectontwikkelaar!
Kom op woensdag 29 of donderdag 30 mei naar de grootste IT-security beurs van België in Brussels Expo, bezoek onze stand & geniet van een lekkere versnapering terwijl we jou bijpraten over cybersecurity.

Onze Oplossingen

ESG

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!