Overlay | VanRoey.be
Gemeente Dessel Logo | VanRoey.be

Gemeente Dessel werkt veilig op afstand met FortiGate firewalls

Bij de gemeente Dessel was er nood aan de vernieuwing van het netwerk. De prioriteit hierbij waren de firewalls. De keuze viel op Fortinet en VanRoey.be, waarbij de gemeente dankzij het Smals-raamovereenkomst kon genieten van voordeligere prijzen.
Gemeente Dessel Logo | VanRoey.be

Fortinet Expert Partner | VanRoey.beGemeente Dessel was opzoek naar intelligente firewalls die ze centraal konden beheren. Met de Fortigate firewalls worden nu 11 locaties van het bestuur via SD-WAN verbonden, waardoor ze overal applicaties, diensten, copiers… veilig binnen één netwerk kunnen aanbieden. Denk aan de basisscholen, het administratief centrum, werkplaatsen, de sporthal… Ook het personeel kan nu dankzij deze firewalls veilig thuis werken.

Alle firewalls worden beheerd met Fortimanager, en met FortiAnalyzer kan logging en troubleshooting gebeuren. Ook de webapplicatiefilter wordt gebruikt om personeel en scholen te weren van malafide applicaties en websites.

Over Gemeente Dessel

De Kempense gemeente Dessel gelegen tussen Retie en Mol telt net geen 10.000 inwoners en staat voor de metalheads synoniem voor hun jaarlijkse hoogmis Graspop. Ook staan ze bekend voor hun zandontginning en nucleaire berging.

“Waar we vroeger open-source statische firewalls hadden, gingen we nu opzoek naar dynamische, intelligentere firewalls die we centraal konden beheren.”
Wim Huybrechts
Deskundige ICT Dessel
Wim Huybrechts, Gemeente Dessel | VanRoey.be
Laten we bijpraten over cybersecurity. Zeker nu thuiswerkers steeds vaker geviseerd worden. Na het bekijken van dit event ben je weer helemaal bij met de nieuwste technologieën.

Ook interessant:

Controleer alle data die binnenkomt… én buitengaat. De Fortinet Fortigate is misschien wel de beste firewall die een organisatie kan hebben.
Outsource je IT beheer. Ons team staat tot 24/7 voor je klaar en houdt je ICT kerngezond en onder strikte controle. Zo kan jij je op je kerntaken concentreren
Vertrouw op onze ervaring in duizenden omgevingen om de puzzel van specifieke oplossingen ook bij jouw organisatie fundamenteel juist te leggen
Of bezoek webstore.be om producten te vinden en te bestellen

Onze Oplossingen