Infrastructuur

Reken op onze experts voor het juiste advies en toekomstgerichte investeringen

Als ICT specialist met jaren ervaring, bergen kennis en eindeloos veel certificaten kunnen we je omgeving tot in de perfectie configureren

Hiervoor kan je op ons rekenen:

Een datacenter is zelden 100% cloud of 100% on-premise. Een beredeneerde combinatie van beide is meestal best. Reken op onze inzichten om de juiste keuzes te maken!
Vertrouw op onze ervaring in duizenden omgevingen om de puzzel van specifieke oplossingen ook bij jouw organisatie fundamenteel juist te leggen
Een snel & stabiel (draadloos) netwerk beheren vereist de juiste expertise. Onze collega's zijn maximaal gecertificeerd om je hierin bij te staan
Gebruik state-of-the-art cloud infrastructuur zonder de nodige investering. Alle diensten integreren perfect met je on-premise datacenter.
Vervang klassieke back-up van je bedrijf. Automatisch, via de Cloud. Gededupliceerd & gecomprimeerd, voor een zéér goedkoop tarief!
VanRoey.be Logo | VanRoey.be

Strategisch
van A tot Z

Wij kunnen je van begin tot einde bijstaan bij elk ICT-project. Vanuit een helicopterview op jouw ICT-omgeving. Vertrekkende vanuit en bouwend op jouw groeistrategie

Open
en transparant

We werken transparant. Wanneer je met ons in zee gaat, weet je waar je aan begint en wat dit gaat kosten.

Eerlijk
en beredeneerd

Wij zien de grote lijnen, maar staan tegelijkertijd met beide voeten op de grond. De juiste oplossingen, klaar voor de toekomst.

Maximaal
gecertificeerd

Onze mensen zijn experts in hun vakgebied. Maximaal gecertificeerd voor zorgvuldig geselecteerde topmerken.

For the
long run

We zijn op ons best wanneer we een lange termijnrelatie met je aangaan. Dan kennen we jouw omgeving, kunnen we ze goed beheren, monitoren & problemen voorkomen.

Altijd
bereikbaar

Je kan bij ons altijd op professioneel advies of ondersteuning rekenen. Met de juiste overeenkomst staan we zelfs 24/7 voor je klaar, ook op kerstavond!

Onze Oplossingen

ESG