Header Image overlay

Fortinet Security Fabric

Marktleider in Unified threat management

De unieke combinatie van effectiviteit, performantie & kostenreductie maakt van Fortinet het best verkochte cybersecurity merk in de Belux en marktleider in Unified Threat Management:

 Gartner Magic quadrant leader
Het security Ecosysteem “Fortinet Security Fabric“, dat openlijk communiceert met systemen van andere fabrikanten
De Fortigate Firewalls zijn ’s werelds krachtigste en veiligste op de markt
Uitgebreide portfolio met FortiMail, FortiAnalyzer, FortiEDR en vele andere…

Fortinet Expert Partner | VanRoey.be

Waarom VanRoey als Fortinet Partner?

VanRoey is Fortinet Expert Partner

hoogste certificering (NSE8)

Jarenlang (via Smals) leverancier security Belgische overheid

Fortinet Security Fabric

De grootste troef van Fortinet is ongetwijfeld de Fortinet Security Fabric. Om een eenvoudigere implementatie en betere samenwerking te bekomen, geeft Fortinet andere technologiepartners de mogelijkheid om hun producten en oplossingen in dit open platform te integreren.

Ondertussen nemen bijna alle grote hard- en softwarefabrikanten deel aan het programma. Eventuele gevaren worden op deze manier sneller ontdekt en voorkomen.

Als beheerder beschik je over één beveiligingsplatform waar alle apparaten eenvoudig en overzichtelijk te beheren zijn.

Fortinet FortiFabric (donker)

Herbekijk webinar

Zero Trust is een beveiligingsmodel dat uitgaat van het principe ‘nooit vertrouwen, altijd verifiëren’​. Leer in 35 min. hoe het model je kan helpen om veilig te werken in een steeds digitaler wordende wereld!

Daily Health Check!

We hebben enerzijds een 24/4 (4u of 1u) SLA binnen Managed Services, maar met deze dienst zullen onze gecertificeerde experts dagelijks inloggen op je portalen van de door ons ondersteunde security oplossingen. Ze kijken na of alles nog probleemloos werkt en/of er bepaalde zaken dienen aangepast te worden. 
Je ontvangt een dagelijkse rapportage en geniet een extra veilige omgeving!

VIDEOCASE: Fortinet security fabric bij Mister Minit

Mister Minit Logo

Waaruit bestaat de Fortinet Security Fabric?

Brede Identificatie en bescherming van de totale digitale aanvalsoppervlakte

Geïntegreerde Detectie van de meest geavanceerde bedreigingen

Automatische Reactie op dreiging en continue vertrouwensbeoordeling

Fortigate

Dankzij de next-generation firewalls is Fortinet uitgegroeid tot marktleider in netwerksecurity. Een klassieke firewall kijkt enkel op poortniveau om in te schatten of data toegelaten is of niet. Een FortiGate werkt gelaagd, waardoor inkomende verkeer uitgebreid geanalyseerd wordt voor het te blokkeren of toe te laten. Lees er hier alles over

1 of 9

FortiSIEM

FortiSIEM brengt jouw volledige bedrijfsnetwerk in kaart en reikt je de juiste tools aan om dit actief te monitoren. Dankzij logbestanden en beschikbare analyses voorkomen we problemen vroegtijdig.

2 of 9

FortiCASB

Fortinet heeft met FortiCASB (Cloud Access Security Broker) haar Security Fabric uitgebreid met een oplossing die optimaal beveiliging en overzicht voor complete SaaS-omgevingen biedt. Implementatie op platformen zoals Office 365, Dropbox, SalesForce en Google Drive zijn allen mogelijk.

3 of 9

FortiAnalyzer

Logbestanden van FortiClient, FortiGate en FortiMail worden met FortiAnalyzer gecentraliseerd in één overzichtelijk dashboard. Het verzamelen van deze gegevens resulteert in meer dan 300 aanpasbare rapporten voor een optimale werking en beveiliging van jouw netwerk.

4 of 9

FortiMail

Gemiddeld 75% van al het e-mailverkeer is spam. Om schadelijke content te blokkeren en gebruikers een overvloed aan onnodige mails te besparen, is een antispamfilter onontbeerlijk. FortiMail is door zijn samenhang met het ganse ecosysteem, de ideale oplossing.

5 of 9

FortiSandbox

FortiSandbox is het hart van Fortinet’s Advanced Threat Protection (ATP) oplossing. Verdachte documenten of e-mails worden tegengehouden tot na analyse blijkt dat de inhoud onschadelijk is.

6 of 9

FortiTelemetry

Zonder Network Access Control (NAC) heb je als beheerder geen controle op de met kabel geconnecteerde toestellen. Met FortiTelemetry kan je, ongeacht het merk van switchen, in combinatie met een FortiGate een bedrijfspolicy uitrollen.

7 of 9

FortiClient EMS

Met FortiClient Enterprise Management Server (EMS) beschik je over één console om al jouw clients, ongeacht het besturingssysteem of ongeacht hun locatie, te gaan managen. Dankzij de koppeling met jouw Active Directory rol je endpoint security uit als kinderspel.

8 of 9

FortiAuthenticator

Hoe sterk jouw wachtwoorden ook zijn, de enige manier om misbruik van jouw logingegevens te voorkomen is door middel van multifactor authentication. FortiAuthenticator gecombineerd met een FortiToken zorgt voor een ijzersterke bescherming van jouw bedrijfsdata.

9 of 9

Meer weten over Fortinet Security oplossingen?

De beveiliging van je data en organisatie is te belangrijk. Zorg daarom dat je zeker bent dat je met experts praat die hun ervaring kunnen staven met ontelbare geslaagde projecten en certificaten. Uiteraard staan we je graag bij met elke vraag die je hebt.

btw nr.*

Fortinet Expert Partner
Fortinet Provider for Govt
Fortinet EMEA Growth Partner of the year

Fortinet Expert Partner | VanRoey.beAls resultaat van de jarenlange focus op security, de bewezen expertise in Fortinet en het aanbieden van excellente service ontving VanRoey.be het Expert Partner label (voordien Platinum + Partner of Excellence).

Ook Smals verkiest ons al minstens 8 jaar als Fortinet partner en voorkeursleverancier voor security-oplossingen voor overheidsinstellingen.

Dit maakt van VanRoey de hoogst gecertifieerde Fortinet partner in de Belux. Door continue opleiding en bijscholing verplichten we onze Consultants en Security Engineers de lat voor zichzelf steeds hoger te leggen. Het resultaat hiervan is een maximale Fortinet Network Security Expert 8 (NSE8) certificering.

Dit aangevuld met meer dan 1.000 uitgevoerde installaties maakt van VanRoey.be de beste partner voor de beveiliging van uw ICT-infrastructuur. Als gevolg vielen we in 2019 in de prijzen als Fortinet EMEA Growth Partner Of the Year

We zetten uiteen wat de Fortinet Security Fabric juist is, en waarom deze zo belangrijk is in het huidige klimaat van digitale transformatie.

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!