Overlay | VanRoey.be

Events, Opleidingen & webinars

Laat je inspireren door onze specialisten

Wij kennen de ICT wereld door en door en informeren je graag zodat je de juiste keuzes kan maken. Spreek met experts en collega’s en ontdek de nieuwe manier van werken!

Wil je graag uitnodigingen krijgen voor onze events? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief!

RICHTLIJNEN CORONA:
Onze workshops en opleidingen kunnen doorgaan in ons Experience Center. Dit natuurlijk op een verantwoorde en veilige manier waar iedereen zich comfortabel bij voelt.

Lees hier al onze Corona-richtlijnen voor workshops en opleidingen.

  • Topic

  • Filter leegmaken
In de strijd tegen het Corona-virus willen we thuiswerk maximaal ondersteunen. Daarom dragen we ons steentje bij en organiseren we de komende weken verschillende gratis online sessies om beginnende gebruikers te helpen waar nodig.
De aandacht is misschien wat verdwenen, maar cybersecurity is belangrijker dan ooit. Het nieuwe jaar is dan ook een prima gelegenheid om jou hierover digitaal bij te praten.
Zorg dat je gebruikers alle functionaliteiten leren kennen en zo het maximale uit je SharePoint investering kunnen halen!
Ben jij ook het overzicht van alle Teams & SharePoint sites verloren? En op zoek naar 1 tool om alles in goede banen te leiden? Maak kennis met GroupMGR!