Overlay | VanRoey.be

Events, Opleidingen & webinars

Laat je inspireren door onze specialisten

Wij kennen de ICT wereld door en door en informeren je graag zodat je de juiste keuzes kan maken. Spreek met experts en collega’s en ontdek de nieuwe manier van werken!

Wil je graag uitnodigingen krijgen voor onze events? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief!

RICHTLIJNEN CORONA:
Onze events, workshops & opleidingen gaan steeds door op een verantwoorde en veilige manier waar iedereen zich comfortabel bij voelt.

  • Topic

  • Filter leegmaken
In juni namen we intrek in onze nieuwe thuis: 'Kempus'. Met dit slimme kantoorgebouw - doordrongen van ecologie & technologie - willen we de meest aantrekkelijke werkplek van België aanbieden. Hoog tijd om het grote publiek kennis te laten maken met onze energieneutrale nieuwbouw.
Het zijn zeer uitdagende tijden. Maar wanneer de nood hoog is kunnen transities naar nieuwe manieren van werken snel gebeuren. Het is dus meer dan ooit belangrijk om de juiste stappen te nemen. Bezoek onze gloednieuwe Kempus en laat je op dit event inspireren door tal van sprekers uit diverse sectoren.
Je netwerk is het zenuwstelsel van je organisatie. Problemen hierin resulteren vrijwel direct in downtime en dus omzetverlies. Kom op 30/09 of 21/10 naar onze Fortinet Lunch & Learn en laat je in ons rooftop restaurant bijpraten over onderwerpen als SASE vs SD-WAN, Zero Trust, Networking Security en Fortinet Security Fabric.
Of bezoek webstore.be om producten te vinden en te bestellen

Onze Oplossingen