Header Image overlay

Events, Opleidingen & webinars

Laat je inspireren door onze specialisten

Wij kennen de ICT wereld door en door en informeren je graag zodat je de juiste keuzes kan maken. Spreek met experts en collega’s en ontdek de nieuwe manier van werken!

Wil je graag uitnodigingen krijgen voor onze events? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief!

  • Topic

  • Filter leegmaken
Ook voor het schooljaar 2023-2024 rekent KOBA op CTOUCH en VanRoey | EuroSys voor de digitalisering van haar klaslokalen. Op 27/09 organiseren we daarom een Kick-Off Event in Turnhout.
Ben jij klaar om een grote stap te zetten in de beveiliging van jouw organisatie? Schrijf je in voor ons webinar op donderdag 5 oktober ism Voka & ontdek de kernprincipes van Zero Trust!
Digitalisatie is niet langer een keuze, maar een noodzaak. Tijdens dit evenement duiken we dieper in de wereld van digitalisatie en hoe het bedrijven kan transformeren. Dit aan de hand van concrete getuigenissen. Bovendien toont Voka ons exclusief haar nieuwe kantoor in Mechelen!
Een unieke en leuke teambuilding organiseren? En tegelijk ook jouw medewerkers sensibiliseren rond het thema cybersecurity? Dan is de mobiele Security Escape Room echt iets voor jouw organisatie!
Droom je ervan om je (saaie) repetitieve taken te automatiseren? Lees je productiviteit te boosten? Dan is deze opleiding iets voor jou! Maak kennis met deze gebruiksvriendelijke tool en zet 7 worksflows op.
Haal het maximale uit je SharePoint Online en word een doorwinterde gebruiker. Na deze opleiding ben je zelf in staat de best practices toe te passen binnen je SharePoint omgeving!
Benieuwd naar wat Microsoft Teams jou te bieden heeft? Ontdek in één namiddag de belangrijkste features van Teams.
Zorg dat je gebruikers alle functionaliteiten leren kennen en zo het maximale uit je SharePoint investering kunnen halen!
Wil je zelf een eigen bedrijfsapp bouwen maar weet je niet hoe? Goed nieuws, tijdens deze opleiding nemen we je één dag mee in de wereld van Microsoft Power Apps en laten we je zelf een aantal apps bouwen.
Data omtoveren naar overzichtelijke rapporten & dashboards? Dit kan dankzij Power BI. Ga ermee aan de slag na onze tweedaagse opleiding!

Onze Oplossingen

ESG

Op 26 okt. duiken we dieper in de wereld van digitalisatie en hoe het jouw organisatie kan transformeren. Je krijgt o.a. een exclusieve preview van Microsoft’s AI-tool ‘Copilot’, trends in ERP, CRM & Marketing Automation & Voka toont ons haar nieuwe kantoor in Mechelen!

Inschrijven s gratis!