Header Image overlay

Network Security

het zenuwstelsel van je organisatie, efficiënt en veilig

Je netwerk en je beveiliging zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ontzorg je en kies voor VanRoey.be als je netwerk- en securityspecialist:

 30 jaar IT security en networking expertise
Fundamenteel juiste keuzes dankzij gecertifieerde experts
Maximale partnerships met specifieke vendoren
Ondersteuning voor netwerk én security onder 1 contactpunt garandeert efficiënte ondersteuning en goede afstemming

DeepScan & NAC

Scan elk toestel, iedere beweging binnen je netwerk op Malware

Vandaag is makkelijk 70% van het verkeer binnen je netwerk geëncrypteerd met SSL/TLS. De tijd dat je dus zomaar al je netwerkverkeer kon inspecteren is voorbij. FortiGate firewalls kunnen SSL/TLS verkeer wel inspecteren m.b.v. DeepScan (Deep Packet Inspection), maar enkel als het certificaat op de toestellen gekend is. 

Onbekende toestellen zullen daarom vaak op storingen botsen, tenzij je DeepScan uitschakelt. Maar ken jij elk toestel in je netwerk? Denk aan printers, externe bezoekers, BYOD, smartphones, tablets, IoT, smart TV’s… Om al deze toestellen in je secured network (grotendeels geautomatiseerd) te beheren én te beveiligen zonder dat ze continu geconfronteerd worden met DeepScan issues, dient je netwerk van NAC voorzien te zijn.

Schema security NAC en Deepscan | VanRoey.be

Versleuteld verkeer kan binnen een netwerk zonder NAC niet via Deep Packet Inspection gescand worden op malware, en wordt dus (bij voorkeur) geblokkeerd.

Het vitale belang van Network Access Control (NAC)

HPE Aruba Partnership

NAC is overigens niet alleen nodig om DeepScan te realiseren: Regelmatig vragen we CIO’s of ze een accurate inschatting kunnen maken van het aantal apparaten binnen hun netwerk. Wanneer we vervolgens een rapport bieden van het werkelijke aantal volgt er meestal een ongemakkelijk gekrab aan het achterhoofd. 

Je wil enerzijds op de hoogte zijn van de honderden, soms duizenden apparaten binnen je netwerk en ze anderzijds stuk voor stuk beveiligen. Je kan ze moeilijk manueel controleren en beheren. Stel je voorwaarden en laat dit proces geautomatiseerd lopen via NAC.  Bv. zit het toestel in je domein, in de juiste VLAN, is de antivirus actief…?

security networking is de technologie die we vaak inschakelen

Je kan vandaag moeilijk slechte netwerk- en/of security oplossingen vinden. Toch zijn er bepaalde oplossingen die er voor ons tussenuit springen wat betreft prijs-kwaliteitverhouding, functionaliteit, eenvoud en/of beheermogelijkheden:

Fortinet | VanRoey.be

Firewall & Security Apparatuur

Fortinet staat al jaar en dag bekend als leider omtrent security oplossingen. FortiGate Firewalls doet misschien wel een belletje rinkelen, maar voornamelijk op vlak van ‘Fortinet Security Fabric‘ biedt het bedrijf de beste oplossingen aan. Bovendien stelt Fortinet zonder problemen ook oplossingen van andere merken voor.

Fortinet Expert Partner | VanRoey.be
Ruckus | VanRoey.be

Netwerk switches en Access Points

De ICX Switches en AccesPoints van Ruckus (CommScope) zijn – wat ons betreft – onklopbaar qua prijs, performantie en kwaliteit. Het beheersysteem Ruckus Unleashed blinkt uit in eenvoud en kan tot 8 switchen en 128AP’s beheren. Ook worden updates uitgevoerd zonder verlies van uptime.

Logo Ruckus Partner Elite | VanRoey.be
Aruba HPE Logo | VanRoey.be

Network Access Control (NAC)

Wil je exact weten hoeveel Raspberri Pi’s, Smart devices of IoT-toestellen je netwerk bevat? De Aruba ClearPass NAC oplossing biedt naar onze mening én ervaring bij duizenden omgevingen de beste keuze. Opgelet, enkel professionele switches ondersteunen NAC.

HPE Aruba Partnership | VanRoey.be

Vertrouw op onze jarenlange ervaring in duizenden omgevingen (waaronder multinationals & Belgische overheidsdiensten) om de puzzel van specifieke oplossingen ook bij jouw organisatie fundamenteel juist te leggen, met het oog op de toekomst.

End-to-end support

Je netwerk is het zenuwstelsel van je organisatie. Het is belangrijk dat hier de juiste beslissingen worden gemaakt, want issues resulteren vrijwel direct in kosten, om het nog niet over grootschalige hacks te hebben… Gun jezelf gemoedsrust en ga er vanuit dat:

De veiligheid te allen tijde gegarandeerd wordt, vanuit ieder aanvalspunt

De snelheid en uptime gegarandeerd wordt, ook in de toekomst

Als er iets fout zou lopen, je meteen wordt geholpen door experts

Er gekozen wordt voor de best-in-class, duurzame oplossingen. 

Wanneer je kiest voor VanRoey.be leg je je netwerk en/of beveiliging enerzijds in de handen van bewezen experts, en anderzijds word je niet afhankelijk van 3 of 4 aparte spelers die elkaar van alles verwijten indien er iets misloopt.. We staan paraat om je bij te staan van A tot Z, met adequate, gecertificeerde kennis en ervaring. Vandaag en morgen.

Meer weten over Network security oplossingen?

btw nr.*

Welke cybersecurity maatregelen neemt jouw organisatie? Deze checklist van maar liefst 154 CIS Controls is een ideale houvast voor elke CIO.

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!