Header Image overlay

Documentatie

Word een echte geek en verdiep je in onze materie!

Doorblader onze verzameling gratis IT gerelateerde e-books, webinars, whitepapers, rapporten etc. De nieuwste staan steeds bovenaan.

  • Topics

  • Filter leegmaken
In deze uitgebreide gids vergelijken we de toonaangevende opslagoplossingen van HPE Alletra en introduceren we HPE GreenLake - dé service die het beste van cloud en on-premises combineert.
Dit slidedeck brengt waardevolle informatie over het SMALS raamcontract en de troeven die zowel VanRoey als Fortinet kunnen bieden
In deze demo tonen we Copilot For Sales, een krachtige AI die interacteert met alle data uit je Dynamics 365 en Microsoft 365 omgeving.
In deze Copilot Studio Demo brengen we de inhoud van allerlei bronnen samen om een eigen AI bot te trainen. We tonen hoe eenvoudig het werkt.
Copilot biedt veel licenties. Maar welke versies van Office 365, Microsoft 365 en/of Dynamics 365 heb je nodig? Wat zijn de kostprijzen?
Onze Marketing Manager Tom Hufkens toont jullie in een 35-tal minuten de mogelijkheden van Copilot for Microsoft 365.
Erwin Nagels, IT Service Manager bij Voka, vat samen hoe de organisatie een vlottere financiële flow bereikte dankzij Business Central.
In deze uitgebreide demo tonen we vele mogelijkheden die de slimme cloud-gebaseerde cctv oplossing van Avigilon Alta.
Wist je dat er heel wat te besparen valt met het nieuwe licentiemodel binnen Microsoft 365? Onze licentiespecialiste Ines Van Hoof neemt ze voor jou onder de loep!
Welke mogelijkheden biedt Copilot en AI binnen Microsoft 365 omgevingen? Zijn er ook risico's? Je ontdekt het allemaal in deze opname!
Zet met Zero-Trust een grote stap in de beveiliging van jouw organisatie. In dit gratis webinar ontdek je de kernprincipes!
Stijn Marivoet - System Engineer bij VEEAM - dompelt je onder in al het nieuws dat VEEAM te bieden heeft! Herbekijk gratis het webinar!
Ontdek in hoe Microsoft Intune in combinatie met het Belgische Scappman het installeren én updaten van software uit handen kan nemen.
Wat is Operational Technology (OT) en wat zijn de verschillen met IT? Wat zijn de uitdagingen in het beschermen van industriële omgevingen? Lars Putteneers van Fortinet legt het haarfijn uit!
Stein deelt interessante marktinzichten en ingrepen om naar een ideale bedrijfswerking te evolueren. Ook Microsoft Ignite 2022 komt aan bod.
Wil je de klassieke telefooncentrale vervangen en bellen via Microsoft Teams? Onze experte toont je in een twintigtal minuutjes hoe het werkt!
Welke cybersecurity maatregelen neemt jouw organisatie? Deze checklist van maar liefst 154 CIS Controls is een ideale houvast voor elke CIO.
In deze CTOUCH Riva trainingsvideo behandelen we vele basisfunctionaliteiten, UboardMate 2, UboardMate CC, EShare en vele andere tools!
Je kan in Teams samenwerken, communiceren, plannen, bestanden delen, vergaderen… Hoe ga je nu zo efficiënt mogelijk projectmatig aan de slag?
Michiel Raat, Business Development bij Sensolus, de oplossing uiteen. Zo ontdek je hoe eenvoudig en nuttig het is om GPS tracking in te zetten in je organisatie!
In 35 min. zet Samuel Van de Velde, (Oprichter & CEO) Pozyx uiteen. Zo ontdek je hoe nauwkeurig en nuttig indoor tracking kan zijn.
Ken jij Teams al? We bespreken tal van handige zaken die het (samen)werken nog zullen bevorderen!
We zetten uiteen wat de Fortinet Security Fabric juist is, en waarom deze zo belangrijk is in het huidige klimaat van digitale transformatie.
In 21 min. loodsen we je door de mogelijkheden die Trend Micro Worry Free te bieden heeft. Zowel het Antivirus als het XDR (EDR) luik van Trend Micro komen uitgebreid aan bod!
Tijdens deze uitgebreide demosessie (42 min) tonen we het platform. We doorlopen de trainingsvideo's, de phishingsjablonen, de rapportage en nog veel meer!
Een 100% Belgisch datacenter geoptimaliseerd voor het hybride model. Ontdek de voordelen voor jouw organisatie in dit webinar!
Benut de kracht van Big Data en schakel HPE InfoSight in om storingen in je infrastructuur pro-actief op te sporen.
Deze whitepaper over 'Veeam Backup voor Office 365' behandelt 6 belangrijke redenen waarom het maken van back-ups binnen Office 365 een absolute must is.
Wat bieden de suites en vooral: hoeveel kost het? Ontvang gratis onze 2 hoge-resolutie schema's mét prijsvermeldingen bij alle losstaande modules en suites.

Ons eigen Inspiration Center in Geel biedt de perfecte setting om je dit najaar te verwelkomen en mee te nemen in de nieuwste trends binnen de IT-wereld.

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!