Overlay | VanRoey.be

Documentatie

Word een echte geek en verdiep je in onze materie!

Doorblader onze verzameling gratis IT gerelateerde e-books, webinars, whitepapers, rapporten etc. De nieuwste staan steeds bovenaan.

  • Topics

  • Filter leegmaken
Haal voortaan alles uit de kast dankzij dit webinar! Krijg tips en tricks van onze Teams expert, aanvullend met een praktijkgerichte demo’s van de nieuwste features!
Open Value, Business Standard vs Business Premium, E3 vs E5, Office 365 vs Microsoft 365, … Yves Kerwijn verduidelijkt het licentiemodel van Microsoft
In dit webinar van +/- 45 minuten geven we een uitgebreide demonstratie van dé missing link in iedere omgeving die worstelt met een wildgroei aan Teams en SharePoint Sites.
We zetten uiteen wat de Fortinet Security Fabric juist is, en waarom deze zo belangrijk is in het huidige klimaat van digitale transformatie.
In 21 min. loodsen we je door de mogelijkheden die Trend Micro Worry Free te bieden heeft. Zowel het Antivirus als het XDR (EDR) luik van Trend Micro komen uitgebreid aan bod!
Exabeam kan voor jou complexe security logfiles inspecteren, verdacht gedrag identificeren anders ongedetecteerde security breaches aan het licht brengen. In dit webinar leggen we uit hoe dat werkt!
Tijdens deze uitgebreide demosessie (42 min) tonen we het platform. We doorlopen de trainingsvideo's, de phishingsjablonen, de rapportage en nog veel meer!
Een 100% Belgisch datacenter geoptimaliseerd voor het hybride model. Ontdek de voordelen voor jouw organisatie in dit webinar!
Stel het goud (data) van je onderneming veilig. Hoe? Door een gezonde mix van meerdere lagen rond je IT-omgeving te voorzien. Ontdek hoe jij de continuïteit van je business kan garanderen met Veeam Availability Suite (backup & replication) en Back-up As A Service.
We vatten samen waarom HP Elitebooks en Z Workstations misschien wel de veiligste toestellen op de markt zijn. We lichten de features toe en gaan dieper in op de HP Endpoint Security Controller.
Gezien er standaard geen back-up is in je office 365 omgeving, kan één klik op de delete-knop (al dan niet opzettelijk) nefast zijn. Voorkom dataverlies dankzij Veeam!
Laten we bijpraten over cybersecurity. Zeker nu thuiswerkers steeds vaker geviseerd worden. Na het bekijken van dit event ben je weer helemaal bij met de nieuwste technologieën.
Internet of Things revolutioneert de manier van werken bij vele organisaties. Wat is de impact op hun cijfers en werking? En vooral; wat heeft Microsoft geleerd na jaren ervaring?
Microsoft weet na jaren ervaring in de sector beter dan eender wie waar de kansen bij IoT liggen... en de valkuilen. Ze zetten deze uiteen in deze 10 pagina's tellende whitepaper.
Waarom is cybercrime zo'n lucratieve business? Welke soorten phishing en digitale oplichting zijn er en hoe kan je je hier als organisatie tegen wapenen?
We bekijken we de uitdagingen van bedrijfsleiders en hoezeer ze kunnen profiteren van het overlaten van complexe materie aan experts.
In deze whitepaper haalt Microsoft aan de hand van cijfers aan welke impact het gebruik van IoT, AI en efficiënte datastromen op jouw organisatie kunnen hebben.
Ken jij Teams al? We bespreken tal van handige zaken die het (samen)werken nog zullen bevorderen!
De War for Talent woedt volop. Ervaar je moeilijkheden om een sterk IT profiel te vinden? Tijdelijk of permanent, wij kunnen je helpen.
In deze whitepaper (10p) beschrijven we het zorgvuldige traject dat een organisatie dient af te leggen bij een grondige vernieuwing in de manier van werken.
Awingu biedt de oplossing en in deze whitepaper zet het bedrijf uiteen hoe het je bedrijfsapplicaties omzet naar extra veilige 'Software as a Service'.
Welke belangrijke IT-trends zijn er voor KMO's? Hoe speel je hier best op in? Daarnaast tonen we hoe je eenvoudig je serverapplicaties naar de Cloud kan migreren.
Deze documentatiebundel geeft je alle info over Ruckus CloudPath, SmartCast, BeamFlex, SmartZone, Cloud-Wifi en SmartCell Insight
In 25 min. leggen we uit waarom deze extra bescherming voor je mailbox noodzakelijk is om de veiligheid van je organisatie te garanderen.
Cybercriminelen hebben niet stilgezeten. Kom in het nieuwste Threat Report alles te weten over de verschillende bedreigingen, attacks in Q1.
Lees waarom migreren naar de cloud een belangrijke katalysator kan zijn voor jouw onderneming en ontdek de mogelijkheden van IaaS, PaaS en SaaS.
Je netwerk, servers en applicaties zijn complex, gebruikers zich onbewust van de risico's die ze nodeloos nemen... Maar 1 hack kan genoeg zijn om je organisatie ernstige schade toe te dienen. Hoe wapen je jezelf?
Dit vrij technisch webinar graaft in de nieuwe features die FortiOS te bieden heeft. Gegeven door Peter Vanhemelryck - System Engineer bij Fortinet.
Met de Veeam Availability Suite zijn backups voor servers, virtuele machines en storage, maar ook Office 365 en Exchange online in een handomdraai gebeurd!
Benut de kracht van Big Data en schakel HPE InfoSight in om storingen in je infrastructuur pro-actief op te sporen.
Knappe meetingroom huren in een innoverende omgeving om met collega's of klanten af te spreken? Onze locatie is makkelijk bereikbaar (Geel) en parking en accommodaties zijn voorzien!
Één formule specifiek voor kleine ondernemingen waarbij we veiligheid en continuïteit verzekeren door proactief risico’s te vermijden. Terwijl wordt jij ontzorgd.
Deze (12p) brochure vat enkele zaken goed samen: de evolutie van Fortinet en netwerkbeveiliging, de Fortinet Security Fabric, FortiOS, de SPU, FortiGuard Threat Intelligence en nog veel meer...
In dit 11 minuten durende webinar leer je alles over Cloud4Wi, de oplossing die je wifi omtovert in een intelligente marketingtool.
Wat verwachten bezoekers vandaag bij een bezoek aan jouw vestiging? Hoe kan je hun ervaring verbeteren en er tegelijkertijd van leren? Kom het hier te weten!
Deze whitepaper over 'Veeam Backup voor Office 365' behandelt 6 belangrijke redenen waarom het maken van back-ups binnen Office 365 een absolute must is.
Deze all-in-one bundel biedt alle informatie die je nodig zou kunnen hebben omtrent het vernieuwen/beveiligen van je printpark.
Krijg gratis alle inzichten in de werking van de "User/Entity Behavior Analytics" oplossing Exabeam.
Dit ebook overloopt beknopt alle voordelen en mogelijkheden die de Microsoft Enterprise Mobility & Security Suite bovenop de traditionele Office 365 omgeving biedt.
Deze 62 pagina's tellende brochure geeft je meteen àlle informatie over (interactieve) projectoren voor zowel bedrijven als onderwijsinstellingen.
Goede samenwerking is sleutel tot succesvol team. We gaan in op methodes om teams nog betere resultaten te laten boeken en we bespreken hoe teams op afstand succesvol projecten kunnen realiseren.
Wat bieden de suites en vooral: hoeveel kost het? Ontvang gratis onze 2 hoge-resolutie schema's mét prijsvermeldingen bij alle losstaande modules en suites.
Wist je dat België een van de meest (digitaal) aangevallen landen ter wereld is? Dit rapport toont aan waar de zwaktepunten liggen en biedt een blauwdruk in best-practices om je te wapenen tegen de immer evoluerende cyberbedreigingen.
In 10 pagina's brengen tal van cijfergegevens pijnpunten naar boven die een Managed Security Awareness Training zou kunnen voorkomen.
Het maandelijks rapport brengt uw omgeving in kaart en overloopt alle ondernomen acties. Daarnaast ontvangt u op regelmatige basis een Health-check die o.a. ook de status van garanties, licenties, updates, loads, back-ups… analyseert. Waardoor we preventieve acties kunnen ondernemen.
Er bestaat niet zoiets als 'het kant-en-klaar recept' voor de mobiele werkplek. Help je medewerkers extra productief en flexibel te zijn dankzij de juiste tools.
We bespreken in 40 minuten Azure FileSync, de cloudoplossing die je fileserver kan vervangen, mét behoud van snelheid!
ontdek je hoe je bepaalde Office 365-apps optimaal kunt gebruiken in zes kritieke gebieden van je bedrijf.
Of bezoek webstore.be om producten te vinden en te bestellen