Overlay | VanRoey.be

Documentatie

Word een echte geek en verdiep je in onze materie!

Doorblader onze verzameling gratis IT gerelateerde e-books, webinars, whitepapers, rapporten etc. De nieuwste staan steeds bovenaan.

  • Topics

  • Filter leegmaken
Wil je de klassieke telefooncentrale vervangen en bellen via Microsoft Teams? Onze experte toont je in een twintigtal minuutjes hoe het werkt!
In deze CTOUCH Riva trainingsvideo behandelen we vele basisfunctionaliteiten, UboardMate 2, UboardMate CC, EShare en vele andere tools!
Snak je naar meer structuur in je Office 365 omgeving? Wil je af van grote, niet gebruikte bestanden op SharePoint? Ontdek dan hier onze DataMGR en ga aan de slag!
Haal voortaan alles uit de kast dankzij dit webinar! Krijg tips en tricks van onze Teams expert, aanvullend met een praktijkgerichte demo’s van de nieuwste features!
We zetten uiteen wat de Fortinet Security Fabric juist is, en waarom deze zo belangrijk is in het huidige klimaat van digitale transformatie.
Tijdens deze uitgebreide demosessie (42 min) tonen we het platform. We doorlopen de trainingsvideo's, de phishingsjablonen, de rapportage en nog veel meer!
Een 100% Belgisch datacenter geoptimaliseerd voor het hybride model. Ontdek de voordelen voor jouw organisatie in dit webinar!
Stel het goud (data) van je onderneming veilig. Hoe? Door een gezonde mix van meerdere lagen rond je IT-omgeving te voorzien. Ontdek hoe jij de continuïteit van je business kan garanderen met Veeam Availability Suite (backup & replication) en Back-up As A Service.
Gezien er standaard geen back-up is in je office 365 omgeving, kan één klik op de delete-knop (al dan niet opzettelijk) nefast zijn. Voorkom dataverlies dankzij Veeam!
Laten we bijpraten over cybersecurity. Zeker nu thuiswerkers steeds vaker geviseerd worden. Na het bekijken van dit event ben je weer helemaal bij met de nieuwste technologieën.
Internet of Things revolutioneert de manier van werken bij vele organisaties. Wat is de impact op hun cijfers en werking? En vooral; wat heeft Microsoft geleerd na jaren ervaring?
Microsoft weet na jaren ervaring in de sector beter dan eender wie waar de kansen bij IoT liggen... en de valkuilen. Ze zetten deze uiteen in deze 10 pagina's tellende whitepaper.
Waarom is cybercrime zo'n lucratieve business? Welke soorten phishing en digitale oplichting zijn er en hoe kan je je hier als organisatie tegen wapenen?
We bekijken we de uitdagingen van bedrijfsleiders en hoezeer ze kunnen profiteren van het overlaten van complexe materie aan experts.
In deze whitepaper haalt Microsoft aan de hand van cijfers aan welke impact het gebruik van IoT, AI en efficiënte datastromen op jouw organisatie kunnen hebben.
De War for Talent woedt volop. Ervaar je moeilijkheden om een sterk IT profiel te vinden? Tijdelijk of permanent, wij kunnen je helpen.
Deze documentatiebundel geeft je alle info over Ruckus CloudPath, SmartCast, BeamFlex, SmartZone, Cloud-Wifi en SmartCell Insight
Cybercriminelen hebben niet stilgezeten. Kom in het nieuwste Threat Report alles te weten over de verschillende bedreigingen, attacks in Q1.
Lees waarom migreren naar de cloud een belangrijke katalysator kan zijn voor jouw onderneming en ontdek de mogelijkheden van IaaS, PaaS en SaaS.
Je netwerk, servers en applicaties zijn complex, gebruikers zich onbewust van de risico's die ze nodeloos nemen... Maar 1 hack kan genoeg zijn om je organisatie ernstige schade toe te dienen. Hoe wapen je jezelf?
Dit vrij technisch webinar graaft in de nieuwe features die FortiOS te bieden heeft. Gegeven door Peter Vanhemelryck - System Engineer bij Fortinet.
Met de Veeam Availability Suite zijn backups voor servers, virtuele machines en storage, maar ook Office 365 en Exchange online in een handomdraai gebeurd!
Deze (12p) brochure vat enkele zaken goed samen: de evolutie van Fortinet en netwerkbeveiliging, de Fortinet Security Fabric, FortiOS, de SPU, FortiGuard Threat Intelligence en nog veel meer...
In dit 11 minuten durende webinar leer je alles over Cloud4Wi, de oplossing die je wifi omtovert in een intelligente marketingtool.
Deze all-in-one bundel biedt alle informatie die je nodig zou kunnen hebben omtrent het vernieuwen/beveiligen van je printpark.
Deze 62 pagina's tellende brochure geeft je meteen àlle informatie over (interactieve) projectoren voor zowel bedrijven als onderwijsinstellingen.
Goede samenwerking is sleutel tot succesvol team. We gaan in op methodes om teams nog betere resultaten te laten boeken en we bespreken hoe teams op afstand succesvol projecten kunnen realiseren.
Wist je dat België een van de meest (digitaal) aangevallen landen ter wereld is? Dit rapport toont aan waar de zwaktepunten liggen en biedt een blauwdruk in best-practices om je te wapenen tegen de immer evoluerende cyberbedreigingen.
Het maandelijks rapport brengt uw omgeving in kaart en overloopt alle ondernomen acties. Daarnaast ontvangt u op regelmatige basis een Health-check die o.a. ook de status van garanties, licenties, updates, loads, back-ups… analyseert. Waardoor we preventieve acties kunnen ondernemen.
Er bestaat niet zoiets als 'het kant-en-klaar recept' voor de mobiele werkplek. Help je medewerkers extra productief en flexibel te zijn dankzij de juiste tools.
We bespreken in 40 minuten Azure FileSync, de cloudoplossing die je fileserver kan vervangen, mét behoud van snelheid!
ontdek je hoe je bepaalde Office 365-apps optimaal kunt gebruiken in zes kritieke gebieden van je bedrijf.

Onze Oplossingen

ESG