Overlay | VanRoey.be

Managed Services

KIES ZELF WAT JE UIT HANDEN WIL GEVEN

Te veel aan je hoofd? Dan is IT-outsourcing jouw redmiddel.
Als ICT-specialist met jaren ervaring, bergen kennis en eindeloos veel certificaten kunnen we je op veel gebieden het leven makkelijker maken.

Hiervoor kan je op ons rekenen:

Outsource je IT beheer. Ons team staat tot 24/7 voor je klaar en houdt je ICT kerngezond en onder strikte controle. Zo kan jij je op je kerntaken concentreren
Een suite van slimme ICT oplossingen op maat van kleinere organisaties (tot +/- 15 gebruikers): Security, Beheer, Cloud en communicatie!
Op zoek naar een allround of gespecialiseerd ICT-profiel om uw IT-afdeling te vergroten zonder de headcount te vergroten en de kosten onder controle te houden?

Ook Interessant

VanRoey.be Logo | VanRoey.be

Strategisch
van A tot Z

Wij kunnen je van begin tot einde bijstaan bij elk ICT-project. Vanuit een helicopterview op jouw ICT-omgeving. Vertrekkende vanuit en bouwend op jouw groeistrategie

Open
en transparant

We werken transparant. Wanneer je met ons in zee gaat, weet je waar je aan begint en wat dit gaat kosten.

Eerlijk
en beredeneerd

Wij zien de grote lijnen, maar staan tegelijkertijd met beide voeten op de grond. De juiste oplossingen, klaar voor de toekomst.

Maximaal
gecertificeerd

Onze mensen zijn experts in hun vakgebied. Maximaal gecertificeerd voor zorgvuldig geselecteerde topmerken.

For the
long run

We zijn op ons best wanneer we een lange termijnrelatie met je aangaan. Dan kennen we jouw omgeving, kunnen we ze goed beheren, monitoren & problemen voorkomen.

Altijd
bereikbaar

Je kan bij ons altijd op professioneel advies of ondersteuning rekenen. Met de juiste overeenkomst staan we zelfs 24/7 voor je klaar, ook op kerstavond!

Of bezoek webstore.be om producten te vinden en te bestellen

Onze Oplossingen