Managed Services

U concentreert zich op uw core-business
Wij verzekeren uw continuïteit

Meer info!Meer info!Minder dan 15 PC's?

Managed Services

U concentreert zich op uw core-business
Wij verzekeren uw continuïteit

Hoe kunnen we uw organisatie én gemoedsrust optimaliseren?

In een open gesprek kunnen we -op basis van uw vragen en vereisten- de mogelijkheden bespreken.
Brouwerij Westrmalle Trappist geniet van VanRoey.be Managed Services

Uitgeverij Pelckmans

Soudal

Lidwina Stichting Gebruikt VanRoey.be Managed Services

Smart Games gebruikt VanRoey.be Managed Services

Flanders Make

Be-Trans Managed Services, lees de case study hier

AZ-Turnhout gebruikt Managed Services

Astra Sweets heeft VanRoey.be Managed Services

De ICT Paradox

Het gebruik van ICT wordt steeds intuïtiever en eenvoudiger, maar de achterliggende technologieën en het beheer veel complexer. Met Managed Services vertrouwt u het beheer van uw on-premise en/of cloud omgeving toe aan ons: mét spijkerharde kwaliteitsgaranties en reactietermijnen.

Complexe omgeving, complex beheer

Uw organisatie draait op tal van (virtuele) servers, on-premise, in de cloud of hybride. Talrijke werkstations en ‘Bring Your Own Devices’ zoals smartphones… Stuk voor stuk dragen ze gevoelige gegevens en spelen ze een belangrijke rol. Bovendien is alles verbonden, van heftrucks tot vrieskasten tot bewakingssystemen. Een storing staat vandaag garant voor technische werkloosheid en een verlies dat al snel oploopt in de tienduizenden euro’s.

Security belangrijker dan ooit

Hacken is big-business. We zien meer dan ooit pogingen tot inbraak bij organisaties waarvan men het nooit zou verwachten. Eens gehackt bent u een vogel voor de kat. Een gelaagde beveiliging is een must, want u zou zeker niet de eerste zijn waar we cryptolockers of wifi-sniffers aantreffen. Hackers tijdig detecteren en een efficiënt back-up– & herstelplan hebben is essentieel. Maar dat is nog niet genoeg; bent u in regel met GDPR? De boetes zijn niet mals!

Door uw ICT uit handen te geven valt al dat gewicht van uw schouders en geniet u strategisch voordeel

In de Serverroom

Vele apparaten geven heel duidelijk aan dat er iets mis zal lopen. Door actieve monitoring komen deze meldingen aan het licht. Wij nemen proactief actie en u vermijdt downtime. Geen zorgen; we stemmen acties steeds met u af. Bovendien krijgt u maandelijks een (technische) rapportage waarin u duidelijk ziet welke meldingen er waren en welke ingrepen gedaan werden. Worden CPU’s correct belast, hoe is het geheugenbeheer, is alle software veilig, gepatcht en up to date, lopen de back-ups correct, zijn de licenties in orde…? Tijdens onze periodieke healthcheck komen we ter plaatse: zijn uw serverracks veilig en in optimale conditie? (stof, temperatuur serverroom, airflow…). Bovendien geniet u tot 24/7 bijstand. Zelfs op kerstavond staan onze experts ter beschikking. Wij zetten alles in het werk om u binnen de afgesproken termijn te helpen.

Op de werkvloer

Wij staan u bij. We zijn altijd telefonisch bereikbaar en zetten ook een vaste vertrouwenspersoon op uw organisatie. Hij of zij kent uw omgeving door en door en komt met regelmaat bij u langs. U kunt steeds bij deze persoon terecht met vragen. Managed Services betekent dus zeker geen lange afstandsrelatie. Hebt u graag voor bepaalde periodes (bv. 1 dag per week) iemand ter plaatse, dan bieden we zelfs “engineers for rent” aan. Ook voor zeer lange periodes kunt u op onze mensen beroep doen via Managed Staffing.

In de boardroom

Naast de regelmatige rapportage over uw IT-park, het healthcheck rapport… komt er op regelmatige basis een Service Manager met jaren ervaring in tal van gelijkaardige omgevingen die u een helikopterzicht biedt. Samen met u stippelt hij een langetermijnvisie uit: hoe kunnen we de toekomstige ICT noden afstemmen op de strategie van uw organisatie? Hoe vermijden we wederkerende problemen? Onze Service Manager geeft strategisch advies, helpt u budgetten op te stellen en brengt trends en ideeën aan. He connects the dots.

Maar ik heb al een IT afdeling?

Uw ICT beheerders zijn er om strategische redenen: Zij kennen de interne processen van uw organisatie door en door en dienen deze te optimaliseren. Zij dienen mee te denken over de toekomst en digitale transformatie i.p.v. tijd te verliezen met brandjes blussen en noodprocedures uit te voeren. Bovendien willen wij ook hen vooral ontzorgen:

Beschikbaar

Bij onze engineers hoeft u geen rekening te houden met verlof of ziektes. Wij garanderen een reactietermijn binnen 4 of zelfs 1 uur met 24/7 beschikbaarheid. 

Ervaring

Onze engineers hebben ervaring in honderden andere omgevingen die ze meebrengen naar uw omgeving.

Partners

We hebben directe contacten met Fortinet, Microsoft, HPE, Veeam, Symantec… Voor optimale ondersteuning.

Kennis

De gecumuleerde kennis en certificaten van onze Level 2 of Level 3 specialisten is onevenaarbaar.

Rapportage

Iedere ondernomen actie wordt gedocumenteerd en gerapporteerd. U weet exact wat, wanneer en waarom.

Cijfers December 2017

Snelheid, accuratesse en efficiëntie zijn in ICT altijd essentieel, vooral bij downtime. Terwijl interne IT’ers het probleem meestal pas merken als het voorkomt, identificeren wij het vaak dagen op voorhand dankzij proactieve monitoring. In specifieke -zeer technische of nooit eerder voorgekomen- gevallen is uw IT afdeling bovendien genoodzaakt om beroep te doen op Google in de hoop een oplossing te vinden die de zaak niet erger maakt dan ze al is. Voor een Level 3 specialist mogelijks een routineoplossing.

Kortom: zelfs al heeft u de beste IT’ers in dienst, met Managed Services en het juiste Service Level Agreement (SLA) ondervindt u niet alleen minder problemen, maar heeft u de juiste man op de juiste plaats. Altijd.

Hoe gaan we te werk?

Goede afspraken, goede vrienden

U volledig ontzorgen is onze hoofdprioriteit, maar dit vereist duidelijk afgelijnde afspraken en vertrouwen. Eerst leren we uw omgeving aan de hand van een audit kennen, vervolgens reiken we de gepaste ICT oplossingen aan met heldere Service Level Agreements (SLA).

Infrastructuur analyse

Uw ganse ICT infrastructuur en netwerk wordt grondig in kaart gebracht. Er wordt naar de staat en de mate van belang van ieder apparaat gekeken. Vervolgens overlopen en bepalen we samen welke toestellen we opnemen in de actieve monitoring.

Software Audit

D.m.v. een License Compliance Check en SAM (Software Asset Management) onderzoeken we of alle licenties up to date zijn en hun levensduur relevant is. Op basis van de resultaten  bepalen we waar we kunnen optimaliseren en besparen.

Level 1 Specialist

Deze generalisten hebben een zeer brede kennis. De meeste relatief eenvoudige of vaak voorkomende problemen kunnen zij snel en zelfs vanop afstand verhelpen. Zij omvatten vaak merendeel van uw huidig ICT personeel.

Level 2 Specialist

Waar het een relatief onervaren generalist te high-end wordt komt de Level 2 Specialist aan bod. Hij stapt in de wagen en kan met tal van certificaten en jaren ervaring problemen grondig onderzoeken en de oorzaak identificeren en mogelijks oplossen. Als het ook zijn petje te boven gaat brengt hij of zij rapport uit bij de Level 3 specialist.

Level 3 Specialist

Met eindeloos veel respect noemen we dit onze 'vakidioten'. Met een berg kennis en jaren ervaring aan boord onderscheiden ze zich van Level 2 specialisten door maximaal gecertificeerd te zijn in specifieke oplossingen. Uit het blote hoofd weten ze dus exact wat te doen in de meest complexe situaties. Ze kunnen niet alleen de echte breinbrekers oplossen, maar u ook bijstaan met expertise en begeleiden in het gebruik van extreem high-end oplossingen om er maximaal rendement uit te halen.

Het kronkelende pad
naar voorspelbaarheid

Welke CFO wil niet weten welke uitgaven er op hem af komen? Door hoge investeringspieken grotendeels af te vlakken creëert u een grote voorspelbaarheid in uw uitgaven. Ook wij houden van voorspelbare dienstverlening. Ingepland, zowel in uw als onze agenda.

Lees het artikel

Kan Johan mee op vakantie
of zal Julio Linda leren surfen?

Hoe afhankelijk is uw organisatie van ICT? Wat is uw noodplan? In dit fictieve doch zeer herkenbare scenario volgen we de rampzalige situatie waarin ‘Johan’ zich plots bevindt wanneer zijn boekhoudkantoor door een cryptolocker getroffen wordt.

Lees het artikel

Tevreden klanten aan het woord

Geloof ons niet op ons woord, geloof dat van collega’s in de sector.

Brouwerij Westrmalle Trappist geniet van VanRoey.be Managed Services

Uitgeverij Pelckmans

Soudal

Lidwina Stichting Gebruikt VanRoey.be Managed Services

Smart Games gebruikt VanRoey.be Managed Services

Flanders Make

Be-Trans Managed Services, lees de case study hier

AZ-Turnhout gebruikt Managed Services

Astra Sweets heeft VanRoey.be Managed Services

Gemeente Beerse versterkt haar ICT-team met de specialisten van VanRoey.be

Gemeente Beerse versterkt haar ICT-team met de specialisten van VanRoey.be

Managed Services in 5 scholen.

Maximale uptime bij Dierengezondheidszorg Vlaanderen dankzij haar moderne en gemonitorde ICT-infrastructuur

Maximale uptime bij Dierengezondheidszorg Vlaanderen dankzij haar moderne en gemonitorde ICT-infrastructuur

Groep Van Roey op KOERS dankzij het ecosysteem van VanRoey.be

Groep Van Roey op KOERS dankzij het ecosysteem van VanRoey.be

Be-Trans op Autopiloot

Be-Trans op Autopiloot

Laat u begeleiden door onze experts
Managed Services

Volg het gratis webinar

SmartStart

Op maat van kleine organisaties

GDPR Quickstart

Stoom uw KMO tijdig klaar!