Header Image overlay
Indupol logo | VanRoey.be

Data stroomt centraal door Indupol met Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central vereenvoudigt het productieproces en maakt het minder foutgevoelig. ERP & CRM, naadloos verbonden met Office 365!
Indupol logo | VanRoey.be

Microsoft Dynamics 365 Logo Het op maat gemaakte ERP pakket Induplan, dat al vele jaren dienst deed, was aan vernieuwing toe. Er was vraag naar één totaalpakket dat een volledig digitale, gecentraliseerde workflow kon bieden. Indupol koos daarom voor het ERP- en CRM-systeem Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Bij de configuratie werden enkele processen uit Induplan overgenomen en verbeterd. De grote winst schuilt in de verdere integratie van de bedrijfssystemen. Waar Induplan vroeger enkel in de productie gebruikt werd, laat Business Central vandaag data binnen alle afdelingen en vestigingen (zowel in België als Slovakije) in één centraal systeem doorstromen.

Om de complexiteit van het unieke productieproces van Indupol op te vangen bouwden we extensies bovenop Dynamics 365. Ook integreert het systeem standaard naadloos met Office 365 Enterprise. Zo communiceert alle data moeiteloos met naar PowerBI, Excel, SharePoint, Teams… of worden mails automatisch aan de juiste klanten gelinkt.

Het spreekt voor zich dat de integratie van productiedata met financiële data zeer interessante analyses oplevert. Die nieuwe real-time rapporten leiden dan ook tot een constante optimalisatie van processen. Tot slot worden, dankzij dit papierloze systeem, ook minder fouten gemaakt. Een win-win voor zowel Indupol als haar cliënteel.

Over Indupol

Indupol is de Benelux-marktleider in de productie van polyester carrosserieonderdelen voor Automotive, Railway & Agriculture voertuigen. Daarnaast zijn ze in de bouwsector bekend om hun polyester gevelpanelen. Een gekende klant in de regio is o.a. DAF Trucks, aan wie Indupol volledig afgewerkte en geassembleerde producten in elke kleur en elke vorm levert.

In het hoofdkantoor in Arendonk zijn verschillende productieafdelingen gevestigd. Je vindt er ook de administratie, R&D en kwaliteitscontrole. Er is nog een volledige productie-eenheid in Slowakije.

deel dit bericht:

“We hebben nu één totaal geïntegreerd pakket waar (nieuwe) medewerkers snel hun weg in vinden. Alles loopt centraal van verkooporder naar productie, inkoop, boekhouding… en alle cijfers komen in duidelijke rapportage terecht.”
Bram Van Baelen
Indupol
Bram Van Baelen, Indupol | VanRoey.be

Wil je net als Bram Van Baelen van Indupol samenwerken met ons?

Ongeacht je uitdaging(en), schrijf ons gerust aan met je open vragen.

btw nr.*

Ook interessant:

Waarom VanRoey?

Waarom VanRoey

Ons eigen Inspiration Center in Geel biedt de perfecte setting om je dit najaar te verwelkomen en mee te nemen in de nieuwste trends binnen de IT-wereld.

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!