Header Image overlay

Geslaagde kruisbestuiving tussen Biobest & VanRoey dankzij Managed Services!

Biobest klopte bij VanRoey.be aan om o.a. Managed Services en een vernieuwde HPE NIMBLE Storage omgeving te voorzien. Een delicate omschakeling die vandaag zorgt voor ontzorging.

Om sterke groei te ondersteunen wordt gerekend op de IT afdeling. Enerzijds kampte Biobest met verouderde systemen die aan hun grenzen liepen en een niet-gedocumenteerde netwerkomgeving, anderzijds was het team niet uitgebreid genoeg. De situatie was niet langer houdbaar, en daarom klopte Biobest bij VanRoey.be aan om o.a. Managed Services en een vernieuwde HPE NIMBLE Storage omgeving te voorzien. Een delicate omschakeling die vandaag zorgt voor een complete ontzorging.

Over Biobest

Biobest is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven ter wereld op het gebied van natuurlijke bestuiving en biologische bestrijding van plagen en ziekten. Vandaag bieden ze een compleet assortiment aan natuurlijke oplossingen zoals een breed scala aan nuttige insecten, mijten, aaltjes, hommels, biopesticiden, monitoring- en scoutingproducten en feromonen.

Met 22 vestigingen op 5 continenten, meer dan 120 verdelers in bijna 70 landen en een goede 1.300 medewerkers wereldwijd is Biobest de geknipte partner om telers advies op maat te geven. Biobest focust vooral op groenten, sierteelt, zacht fruit en boomgaarden. Het bedrijf bestaat sinds 1987 en groeit voortdurend. Vandaag bedraagt de omzet om en bij de 100 miljoen euro.

deel dit bericht:

“Het resultaat is een veel beter draaiende IT infrastructuur die 24/7 door de mensen van VanRoey in de gaten wordt gehouden en ondersteund. Vandaag hebben we véél minder problemen en zijn medewerkers in andere tijdzones ook verzekerd van degelijke IT services!”
Guido Peeters
IT Manager Biobest

Wil je net als Guido Peeters van Biobest samenwerken met ons?

Ongeacht je uitdaging(en), schrijf ons gerust aan met je open vragen.

btw nr.*

Ook interessant:

Waarom VanRoey?

Waarom VanRoey

Ons eigen Inspiration Center in Geel biedt de perfecte setting om je dit najaar te verwelkomen en mee te nemen in de nieuwste trends binnen de IT-wereld.

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!