Overlay | VanRoey.be

Managed IT Services

Wij staan je IT Dienst bij

Managed Services betreft de gehele of gedeeltelijke uitbesteding van het onderhoud & beheer van je omgeving. Dit met contractuele kwaliteitsgaranties. Zo word je binnen 1 of 4u geholpen.

Verbeter je uptime & security dramatisch
We houden je ict topconditie: veilig, gezond én onder strikte controle
Ons team van +150 gecertificeerde specialisten staat 24/7 voor je klaar
We ondersteunen je IT dienst en denken strategisch mee

Ik ben CEO
Ik ben CIO

Je staat voor vele uitdagingen

IT is nauw verweven met de operationele kant van je organisatie. Storingen of hacks hebben een grote impact en kosten handenvol geld. Ondertussen wordt het beheer van IT steeds complexer en vereist ieder aspect (Storage, Security, Networking…) verregaande specialisatie… Maar er is op de markt een tekort aan 16.000 IT profielen.

Waarom het beheer van je infrastructuur op MANAGED SERVICES toevertrouwen?

1. War for talent

Iedereen voelt het nijpend tekort aan IT profielen. Zet hen in voor strategische doeleinden (zoals opzet CRM, User adaptation enz.) en laat patching, onderhoud, ondersteuning, brandjes blussen… gerust over aan ons. Zo kan je IT’er ook eens gerust op verlof.

2. Continuïteit

Storingen of uitval is nefast voor je business. Bijna alle storingen kunnen we voorkomen door nauwgezette monitoring en preventieve ingrepen. Loopt het toch fout, staan we binnen 1 of 4u klaar binnen kantooruren of 24/7, met SLA. Ook je personeel kan rekenen op onze support.

3. Veiligheid

Het laatste dat je wil is dat een cryptolocker of andere malware je organisatie lam legt of gegevens steelt/vernietigt. We zorgen ervoor dat soft- en firmwarelekken meteen gedicht worden zodra de fabrikant een patch beschikbaar stelt. 

4. Transparantie

Wie beheert wat, en hoe snel word je geholpen in nood? Alle afspraken liggen vast in een helder contract (SLA) met één voorspelbaar maandelijks bedrag. Elke ingreep wordt uitgebreid gedocumenteerd ter verantwoording.

5. Specialisatie

Netwerking, infrastructuur, Security, Cloud, Disaster Recovery… IT is breed en complex geworden en evolueert razendsnel. Je IT medewerkers zijn onmogelijk in alle markten specialist. Vandaag staan er opeens +150 specialisten aan je zijde die (tot) 24/7 klaarstaan.

6. Optimalisatie

We voeren regelmatig extra controles uit. Zo komen een teveel aan licenties, vervallen garanties en andere mogelijke optimalisaties naar boven… Onze specialisten denken mee over de toekomst van de IT van je organisatie, zowel operationeel als technisch!

Wordt mijn huidige IT Team dan overbodig?

Neen. We begrijpen dat sommigen het moeilijk hebben met het idee dat iemand anders hun park mee zal beheren. Ervaring leert ons dat Managed Services ook bij hen als muziek in de oren klinkt. Er valt veel stress van hun schouders en hun takenpakket wordt interessanter:

Meer weten?

Met Managed Services word je volledig ontzorgd. Je IT team kan zich op strategische ingrepen concentreren die je core business vooruithelpt. Reken op ons om je organisatie operationeel en veilig te houden.

btw nr.*

Hoe gaan we te werk?

Fase 1

We analyseren je huidige infrastructuur en doen een optimalisatievoorstel voor je serverpark en licenties.

Fase 1

Fase 2

Verbetervoorstellen die voortkwamen uit deze analyse worden uitgevoerd.

Fase 2

Fase 3

We zetten heldere afspraken op papier; wie beheert wat en hoe verloopt ondersteuning.

Fase 3

Fase 4

We installeren de monitoring tool en activeren patch management.

Fase 4

Fase 5

Je krijgt een team van experten toegewezen dat jouw organisatie door en door zal kennen en opvolgen. Zij zullen je ook bezoeken om de service te bespreken en nieuwe optimalisaties voor te stellen.

Fase 5

Waarom VanRoey.be?

FAQ / Veelgestelde vragen

Managed Services betreft een gehele of gedeeltelijke uitbesteding van het beheer van je omgeving om de werking te optimaliseren en uitval te minimaliseren. Aangevuld met harde garanties op ondersteuning bij eventuele storing.
Bij een Managed Service Provider neem je IT-infrastructuur en/of het beheer ervan af als een dienst tegen een vaste prijs per maand. Je hebt een heel team van gecertificeerde experts die je bijstaan, begeleiden en advies geven. Op die manier kun je je focussen op je core business.
Managed Services is efficiënter dan alles in eigen beheer te houden. Je kan genieten van de laatste technologieën en proactieve monitoring, waardoor je problemen voor bent. Daarnaast bieden SLA’s je zekerheid op vlak van ondersteuning als er iets misgaat.
Nee, Managed Services is iets anders dan IT outsourcing. Het is eerder outsourcing van IT beheer. Het is niet zo dat je servers bij ons moeten gehost worden.
Ja, dat kan zeker. Als sommige servers (bv. van je ERP) in beheer zijn bij andere firma’s, laten we deze ongemoeid. Je kiest helemaal zelf van welke servers of apparatuur je het beheer uit handen wil geven. Alles wordt duidelijk afgelijnd in een contract.
Neen(!) Onze visie is dat IT’ers te waardevol zijn om updates uit te voeren en brandjes te blussen. Met managed services komt er voor hen gemoedsrust, stabiliteit en tijd vrij voor belangrijke zaken. Schakel hen in voor strategische projecten (nieuwe CRM/ERP, user adoption van Office 365, Teams… efficiënter beheer en analyse van data of optimalisatie van het park…). Wij zorgen wel dat de vitale onderdelen van de organisatie blijven veilig draaien.
Servers en apparatuur geven veel data bloot - CPU gebruik/ Server load - RAM gebruik - Opslaggebruik en defecte sectoren - Temperatuur - Activiteit blazers - Netwerk en data stromen - Garantietermijn - Soft- en firmware versies/updates - Security informatie Dit is als mens onmogelijk op te volgen. Een harde schijf kan al maanden schreeuwen ‘ik ga uitvallen!’. Een CPU kan dagen lang op 100% load zitten met onhoudbare temperaturen tot gevolg. Een firmware kan een lek bevatten dat gepatcht is in een update die al een maand klaar staat voor installatie… Wat doe je in noodgevallen met toestellen waar de garantie of support op vervallen is? Dit zijn stuk voor stuk problemen die perfect te voorkomen zijn met de juiste inzichten dankzij A.I. en gegarandeerde opvolging. Wij houden de vinger aan de pols.

Ook Interessant

VanRoey.be Logo | VanRoey.be

Strategisch
van A tot Z

Wij kunnen je van begin tot einde bijstaan bij elk ICT-project. Vanuit een helicopterview op jouw ICT-omgeving. Vertrekkende vanuit en bouwend op jouw groeistrategie

Open
en transparant

We werken transparant. Wanneer je met ons in zee gaat, weet je waar je aan begint en wat dit gaat kosten.

Eerlijk
en beredeneerd

Wij zien de grote lijnen, maar staan tegelijkertijd met beide voeten op de grond. De juiste oplossingen, klaar voor de toekomst.

Maximaal
gecertificeerd

Onze mensen zijn experts in hun vakgebied. Maximaal gecertificeerd voor zorgvuldig geselecteerde topmerken.

For the
long run

We zijn op ons best wanneer we een lange termijnrelatie met je aangaan. Dan kennen we jouw omgeving, kunnen we ze goed beheren, monitoren & problemen voorkomen.

Altijd
bereikbaar

Je kan bij ons altijd op professioneel advies of ondersteuning rekenen. Met de juiste overeenkomst staan we zelfs 24/7 voor je klaar, ook op kerstavond!

Of bezoek webstore.be om producten te vinden en te bestellen

Onze Oplossingen