Header Image overlay
VAB Logo

VAB rekent voor haar netwerk-infrastructuur op VanRoey.be

Een betrouwbaar, veilig en stabiel bedrijfsnetwerk is voor VAB een absolute noodzaak. VAB vond hiervoor bij VanRoey.be een ideale partner.
VAB Logo

Betrouwbare netwerkinfrastructuur: essentieel voor betrouwbare dienstverlening

Voor een dienstverlener die zo kort op de bal opereert, is een betrouwbaar, stabiel netwerk een absolute noodzaak. Medewerkers in-the-field moeten onmiddellijk de juiste informatie kunnen raadplegen en ingeven. De oproepen van klanten moeten meteen in tickets vertaald worden en door het netwerk tot bij de juiste dienstverlener terecht komen. Ook de verwerking van offertevragen en bestellingen via de website moet snel en efficiënt gebeuren. De netwerkinfrastructuur is de meest essentiële asset van VAB. Die moet van een hoogstaande kwaliteit zijn, goed beveiligd en bij voorkeur ook aan een eerlijke prijs.

Met een uit de kluiten gewassen IT-team heeft VAB heel wat kennis en kunde ter zake in huis. Bewijs daarvan is de jarenlange stabiele werking, waardoor VAB zijn reputatie als betrouwbare dienstverlener heeft kunnen uitbouwen. Natuurlijk staat de technologie niet stil, maar omschakelen naar nieuwe technologieën is niet evident wanneer je als organisatie een continue dienstverlening met een hoog volume moet garanderen. Toch wilden Steven Bruynseels – IT Operations Manager bij VAB – en zijn team eens een externe opinie. Een voorstel van een betrouwbare partij… Om de netwerkinfrastructuur future-proof te maken.

Kwalitatieve en veilige netwerkomgeving met Fortinet en Ruckus

 

Fortinet

Fortinet Expert Partner | VanRoey.beZoals veel organisaties, schenkt ook VAB de nodige aandacht aan security. Met een stevige Fortinet installed base was VAB al goed gewapend. Door de sterke focus op security was er door de jaren ook veel kennis opgebouwd over de geïnstalleerde Fortinet oplossingen. Gans het VAB IT-team was ook enthousiast over deze oplossingen, want Fortinet toont met haar recente ontwikkelingen toekomstgericht te werken en levert een zeer snelle en feilloze service.

Ook VanRoey.be promoot de security oplossingen van Fortinet met volle overtuiging. Met security als één van de pilaren van onze dienstverlening en tientallen Fortinet specialisten in huis, zijn we vanaf het eerste uur erkend als Fortinet Expert Partner. Dat was voor VAB alvast een grote troef, want behalve een bekwame dienstverlener vond het VAB IT-team in VanRoey.be ook een partner om de interne kennis inzake Fortinet en security verder uit te breiden en nieuwe stappen te zetten omtrent security.

De ganse Fortinet installed base werd naar VanRoey.be overgedragen en enkele verouderde firewalls werden vervangen door nieuwe FortiGates.

Ruckus

Ruckus Partner EliteVanRoey.be is ook een Ruckus Elite Partner, en menig medewerker van het VAB IT-team was op de hoogte van de Ruckus producten en technologie. Niettegenstaande dat VAB tevreden was over de vroeger gebruikte technologie, konden er enkele zaken verbeterd worden. De netwerk topologie moest eens herbekeken worden en enkele hardware waren aan vernieuwing toe.

Met een inhoudelijk voorstel, ondersteund door uitvoerige demo’s van het Ruckus beheersplatform, de GUI en commando’s, was VAB overtuigd. De nieuwe topologie werd in samenspraak tussen het VAB IT-team en de netwerkspecialisten van VanRoey.be uitgewerkt en alle netwerk hardware werd vervangen door Ruckus componenten. Dat allemaal aan een heel interessant prijskaartje. Ruckus overtreft de concurrentie op technologisch vlak én kan daarbij de prijs toch nog scherper houden.

Steven Bruynseels, IT Operations Manager VAB: “De Ruckus oplossingen zijn nieuw voor ons. Onze netwerkinfrastructuur is echt enorm belangrijk, en dan wil je niet inboeten aan kwaliteit. Je bent dan al snel geneigd om ‘voor de zekerheid’ naar duurdere oplossingen te grijpen. Ruckus staat technologisch echt aan de top, en dat voor een wel zeer interessante prijs. We zijn heel tevreden met de resultaten.

VAB & VanRoey.be: een partnership van lange duur

Van de vier aanbieders trok VanRoey.be al snel aan het langste eind. Dat kwam o.a. door de goede prijs-kwaliteit van de aangeboden oplossingen en de aangetoonde expertise en partnerships met gerespecteerde vendoren. Daarnaast was het vooral de manier van werken die VanRoey.be nog een extra streepje voor gaf.

Steven Bruynseels, IT Operations Manager VAB: “Wat ik het meest waardeer aan VanRoey.be is hun hands-on aanpak en no-nonsense bedrijfscultuur. Ze zijn transparant in hun communicatie en vatten de koe meteen bij de horens. Bovendien beantwoorden ze niet zomaar de vraag, maar denken ze echt wel mee. Dat heeft bij ons geleid tot een dieper inzicht en oplossingen die onze noden precies invullen. De offerte en de technische voorstellen waren helder en volledig. 

Profielfoto Frenk Smits | VanRoey.be

De samenwerking met Business Development Manager Frenk Smits en alle andere VanRoey.be medewerkers verloopt erg vlot.

Tot slot wordt het netwerk voortdurend gemonitord en pro-actief onderhouden dankzij Managed Services. VanRoey.be is voor VAB veel meer dan een IT-leverancier. Het is een partner die steeds bereikbaar is. Bovendien liggen er nog meer projecten in het verschiet.

De klanten van VAB kunnen dus gerust zijn, want de partner waar zij op vertrouwen voor hun mobiliteit, kiest zelf ook voor een betrouwbare partner en robuuste oplossingen voor zijn IT.

Over VAB

Het geel-blauwe logo van VAB kom je overal tegen op onze wegen. Zeker bij vriestemperaturen zijn de pechverhelpers druk in de weer. Wist je dat 1 op 2 voertuigen jaarlijks pech of een ongeval krijgt? Gelukkig gaat het meestal om iets kleins: een lekke band, geen brandstof meer, sleutels kwijt,…

Toch is het belangrijk om op zo’n momenten op een snelle en vlotte dienstverlening te kunnen vertrouwen. Naast pechverhelping biedt VAB ook reisbijstand, rijscholen en tal van andere mobiliteitsdiensten. Ook voor fietsers!

“Onze netwerk-infrastructuur is echt enorm belangrijk, en dan wil je niet inboeten aan kwaliteit. Je bent dan al snel geneigd om ‘voor de zekerheid’ naar duurdere oplossingen te grijpen. Ruckus staat technologisch echt aan de top, en dat voor een wel zeer interessante prijs.”
Steven Bruynseels
Manager IT Operations VAB

Wil je net als Steven Bruynseels van VAB samenwerken met ons?

Ongeacht je uitdaging(en), schrijf ons gerust aan met je open vragen.
Van specifieke ondersteuning tot volledige ontzorging… In een open gesprek bekijken we alle mogelijkheden. Alvast tot dan!

btw nr.*

We zetten uiteen wat de Fortinet Security Fabric juist is, en waarom deze zo belangrijk is in het huidige klimaat van digitale transformatie.

Ook interessant:

Waarom VanRoey?

Waarom VanRoey

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!