Header Image overlay

VanRoey.be Wint Fortinet EMEA Growth Partner Of The Year award!

Florida, 10 April 2019 – Gisterenavond vond in Walt Disney World de Fortinet ‘Accelerate 2019’ conferentie plaats. VanRoey.be viel in de prijzen en ontving de EMEA Growth Partner Of The Year award.

Fortinet Platinum Partner en Partner of ExcellenceFortinet levert wereldwijd netwerk security oplossingen voor bedrijven en is uitgegroeid tot marktleider in Unified Threat Management. In BeLux is het zelfs het meest verkochte cybersecurity merk, mede dankzij de inzet van VanRoey.be, met vestigingen in Mechelen, Antwerpen, Turnhout en Geel.

VanRoey.be focust al jaren op de complexe cybersecuritywereld en is vandaag de hoogst gecertifieerde Fortinet partner in de Belux. Daarom zakten Zaakvoerder Pat Van Roey en Roel Van Looy (Technical Business Manager Networking & Security) af naar Florida om de conferentie bij te wonen, waar het bedrijf in de prijzen viel.

Pat Van Roey is trots op het afgelopen traject en zijn medewerkers: “We zijn vereerd. Door continue opleiding en bijscholing verplichten we onze consultants en security engineers de lat voor zichzelf steeds hoger te leggen. Het resultaat hiervan is dat we intussen de maximale Fortinet Network Security Expert 8 (NSE8) certificering behalen.
De ongeziene groei van afgelopen jaren en duizenden installaties bij Belgische bedrijven en overheidsinstanties zijn zelfs de top van Fortinet niet ontgaan!

Onze focus op security van de afgelopen jaren blijkt een schot in de roos. Het Wereld Economisch Forum zet cybersecurity zelfs in het hart van de 4de industriële revolutie die we vandaag doormaken; noem het gerust de fusie van het digitale met het fysieke en zelfs het biologische in een hyperverbonden wereld. Gezien de potentiële mogelijkheden én bijhorende risico’s zitten we op het juiste spoor.”

Fortinet zelf wist hetvolgende te zeggen over deze award; “VanRoey.be has demonstrated immense growth over the past year based on commitments to secure their customers’ networks using Fortinet tools. Many organizations seek to increase network security during digital transformation. VanRoey.be has leveraged this requirement to increase their product and services offerings to meet customer demands while growing their business.”

“Het resultaat van continue bijscholing is dat we intussen de maximale Fortinet Network Security Expert 8 (NSE8) certificering behalen.”

deel dit bericht:

Geschreven door:

Matthias Sanne
Marketing & design @ VanRoey

Is 15 jaar aan de slag als marketeer, designer, webmaster, copywriter, PowerPoint-goeroe en tal van andere zaken. Hij haalt zijn energie uit het vereenvoudigd brengen van complexe materie. Dat tracht hij o.a. ook te doen in zijn Techblog PowrUsr.com waar hij handige oplossingen voor uitdagende problemen brengt.

Ons eigen Inspiration Center in Geel biedt de perfecte setting om je dit najaar te verwelkomen en mee te nemen in de nieuwste trends binnen de IT-wereld.

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!