Header Image overlay

Op de koffie met…

Smaakvolle videopodcast met gerijpte profielen

Een verse koffie, een camera en een goed gesprek met een vakexpert. Meer heb je niet nodig om onverwachte, nieuwe inzichten te krijgen. Stof tot nadenken gegarandeerd!

Volg onze podcast op Spotify of volg ons op LinkedIn als je deze vlogs als eerste wil zien!

OT Security & NIS-2

Met Steven De Mot

Recent werden enkele vooraanstaande Belgische industriële bedrijven het slachtoffer van een cyberaanval. Gebeurtenissen die de kwetsbaarheid van Operational Technology (OT) nogmaals benadrukt.

Samen met expert Steven De Mot verkennen we de uitdagingen en strategieën met inzichtelijke tips & best practices. Tegelijk zoomen we in op de impact van de nieuwe Europese NIS-2 richtlijn.

Microsoft Copilot

Met Ruben Dillen

Het gaat hard met Copilot, de slimme AI die voor jou bergen werk verzet in Microsoft 365, Dynamics 365 en Business Central…

Karin onderwerpt onze Technical Consultant Ruben, aan enkele prangende vragen omtrent licensing, de mogelijkheden… maar ook, de uitdagingen en valkuilen.

Managed Services

Met Joris Swaelen

Vandaag lichten we onze dienst Managed Services toe, met onze expert: Joris Swaelen.

Karin Versmissen stelt gerichte vragen om jullie mee te nemen in ons verhaal en te laten blijken waarom Joris zo in het concept gelooft.

De komst van AI

Met Pat Van Roey

Wat hebben Madagascar, ‘koeien die geen melk meer geven’ en artificiële intelligentie met mekaar te maken?

Karin Versmissen ontdekt wat er brouwt in het hoofd van General Manager Pat Van Roey, waarom A.I. van hem een betere bedrijfsleider maakt en de positieve impact die het op ’s werelds grootste uitdagingen zal hebben….

Hoe kan VanRoey je helpen?

Voor alle elementen inzake digitalisering, kan je op VanRoey rekenen voor advies, implementatie en ondersteuning. Aarzel dus niet om ons aan te spreken…

btw nr.*

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!