Overlay | VanRoey.be

Microsoft Dynamics 365

Breekt de silo’s af die zijn gecreëerd door traditionele ERP- en CRM oplossingen

Dynamics 365 en haar modules vormt een betrouwbaar, schaalbaar en intelligent all-in-one bedrijfsbeheerplatform. Het werkt overal op ieder apparaat en verenigt je relaties, processen, financiën, data… en biedt inzichten door realtime analyses.

Microsoft Dynamics 365 Logo
Microsoft Gold Partner | VanRoey.be

Waarom Microsoft Dynamics 365?

Als je zelf al met andere databases werkt is er in bijna alle gevallen wel een link te leggen met Dynamics 365.

Dynamics 365 streeft ernaar het centrale, kloppende hart van van de organisatie te worden. Zo wordt het voor collega’s eenvoudiger om de gegevens van de custom built productielijn, webshop of magazijnsoftware toch te raadplegen.

Je eigen dashboards, eigen grafieken, eigen inzichten.

Beperk toegang tot zaken voor zij die er geen rechten toe hebben. Verberg irrelevante zaken voor zij die ze niet gebruiken. Kortom: Dynamics 365 toont enkel wat je nodig hebt en stelt je in staat unieke dashboards te tonen die je beter in staat stellen om jouw functie uit te voeren.

Dankzij visuele editors en tools zonder code bouw je bovendien in een handomdraai web- en mobiele applicaties.

Medewerkers verwachten overal en altijd te kunnen werken.

Dynamics 365 is vanuit de cloud te benaderen en werkt volledig ‘responsive’, dus ongeacht locatie, besturingssysteem, schermgrootte of apparaattype: je kan altijd veilig aan de slag!

Alle collega’s kunnen de gegevens in je Dynamics 365 ERP en CRM benutten. Eenvoudiger dan ooit!

Importeer gegevens naar Excel, gebruik klantgegevens in Word om geautomatiseerde voorstellen op te stellen of Outlook om mails te versturen. Toon inzichtrijke grafieken in Power-BI of nuttige KPI’s in SharePoint. Je kan het zo gek niet bedenken, het kan allemaal.

Lees meer over Office 365

Reken op het Microsoft-cloudplatform om de kosten en complexiteit van infrastructuur te besparen.

Vertrouw op de geavanceerde datacentra van Microsoft met quasi 100% uptime om je gegevens altijd en overal, veilig te bereiken. Razendsnel!

Lees meer over Azure

Stimuleer innovatie: Transformeer je bedrijfsvoering via AI-gestuurde inzichten die je teams naar de juiste bedrijfsresultaten leiden.

De juiste conclusies trekken uit Big Data is hypercomplex en bijna onmogelijk voor mensen. Daarom schakelt Dynamics 365 Machine learning en Artificial intelligence in om opmerkelijke zaken en verborgen linken naar boven te brengen.

Meer weten?

Onze expert helpt je graag met je zoektocht naar het perfecte bedrijfsbeheer platform en laat graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Dynamics 365 add-ons

Microsoft Gold Partner | VanRoey.be
VanRoey.be is Certified for Dynamics NAV

Dynamics 365
for Real Estate

Dekt de volledige lading voor projectontwikkelaars: van haalbaarheidsstudie tot facturatie. Calculaties van projecten, haalbaarheidsberekeningen, budgetten, quotiteiten berekening, opvolgen van vorderingsstaten & facturatie volgens wet Breyne.

Ontdek de oplossing

Dynamics 365 for
Construction & installation

Praktijkgerichte oplossing voor bouw- en installatiebedrijven die je ondersteunt in alle administratieve & logistieke beslommeringen. Werd ontwikkeld door en met specialisten uit de sector om volledig aan je behoeften te voldoen.

Ontdek de oplossing

Dynamics 365 For Talent

Optimaliseert en stroomlijnt je wervingsprocedure, de eerste werkmaanden en het retentiebeleid. Verlicht je HR-administratie en zorgt dat teamleads werk uit handen van HR kunnen nemen met gelukkige werknemers tot gevolg!

Ontdek de oplossing

Dynamics 365
Business Central

Verbind financiën, sales, service en operaties. Automatiseer & beveilig je toeleveringsketen. Zo verkoop je slimmer, met verbeterde klantenservice en hou je projecten op schema/binnen het budget! Dit alles binnen één oplossing.

Ontdek de oplossing

Dynamics 365
Project Service Automation

Haal het meeste uit je projecten: Voorspel de projectwinstgevendheid, optimaliseer je middelen en beheer projecten met vertrouwen. Je serviceprofessionals kunnen hun werk leveren m.b.v. intuïtieve en samenwerkende tools.

Meer weten?

Dynamics 365
for Sales

Vergroot de productiviteit van verkopers met naadloze tools en bevorder de juiste relaties met CRM. Intelligente verkoopprocessen die verkopers naar optimale resultaten begeleiden. Verkoop slimmer dankzij inzichten en beredeneerde klantencontacten.

Meer weten?

Dynamics 365
For Field Service

Innoveer in je service-ervaring. Enerzijds door problemen proactief te detecteren en op te lossen zodat er alleen een technicus wordt gestuurd als dat nodig is. Anderzijds door klanten selfservice-portals, proactieve updates en tracering van technici te bieden.

Meer weten?

Dynamics 365
For Marketing

Tover onbekende bezoekers om tot bekende leads, hot prospects en alles daartussen in deze all-in-one marketing-automation oplossing. Voer doordachte remarketing campagnes via meerdere kanalen om leads aan te trekken en te houden.

Meer weten?

Dynamics 365
Customer Service

Verdien loyaliteit met persoonlijke klantenservice. Gebruik virtuele assistent-bots om snel en efficiënt klanten te helpen. Verbeter service-ervaringen via feedback op rechtstreekse enquêtes, discussieforums en social listening.

Meer weten?

Ook Interessant

Meer weten?

De gecertificeerde experts van VanRoey.be beantwoorden graag je vragen of tonen je hoe het werkt.