Header Image overlay

Microsoft Office 365

Evolueer naar een moderne werkplek. Thuis, op kantoor… 

Office 365 Business of O365 E3? Vandaag kan bijna je ganse bedrijfsvoering verlopen via o.a. SharePoint, Teams, Word, Excel, PowerPoint, Power Automate & zoveel meer…

Een bijzonder veelzijdig pakket, altijd up-to-date en geïntegreerd.

Microsoft Gold Partner | VanRoey.be
Microsoft Cloud Solution Provider

Office 365 is bijzonder veelzijdig

Investeren in MS Office 365, SharePoint of Teams rendeert het best als het optimaal gebruikt wordt. Daarom richt VanRoey.be zich tijdens de implementatie 100% op de betrokkenheid en opleiding van de eindgebruikers.

Evolueer naar de Digitale Werkplek die ruimte biedt voor veilig telewerk

Blijf de concurrentie voor. Met Office 365 Business en E3 evolueer je naar een moderne omgeving die professionals ondersteunt in plaats van hindert. Werk voortaan veilig samen, waar en wanneer je maar wilt, op een efficiënte manier.

Vergelijkingstabel:
Microsoft Office 365 Business vs Enterprise E3 vs E5

Microsoft 365 Business
(voorheen Office 365 Business Premium)

Office 365 E3 (Enterprise)

Office 365 E5 (Enterprise)

Ongelimiteerd aantal gebruikers?
Of is er een maximum?
Max. 300 seats
Outlook
Email en kalender
Exchange
Zakelijke e-mail server

Enkel Cloud

Cloud of on-premise

Cloud of on-premise
Teams
Chat, Voice & Video (voormalig Skype for Business) uitgebreid met tal van samenwerking tools
SharePoint
Intranet, informatie delen...

Enkel Cloud

Cloud of on-premise

Cloud of on-premise
OneDrive for Business
1TB Persoonlijke opslag(!) met back-up en versiebeher
Microsoft Office Online
Excel, Word, PowerPoint, OneNote... in je browser
Microsoft Office Desktop Apps
Installeer de volledige versies van Outlook, Excel, Word, PowerPoint, OneNote & Access op 5 apparaten per user
Geavanceerd beheer/security
Azure Rights Management om collega's en data beter te beschermen
Yammer, Stream
Intern social media en video deelsysteem
Delve
Doorzoek al je bestanden doorheen de organisatie
Microsoft Power BI Pro
Tover data uit de meest uiteenlopende bronnen om tot interactieve dashboards
Optioneel
Integratie Teams (of Skype For Business) met telefoniesystemen
Tover elke PC of smartphone om tot telefoniecentrale en bel (inter)nationaal via de vaste lijn van de organisatie
Optioneel

Inclusief in Microsoft 365  Business Premium en Enterprise E3 of E5

Microsoft 365 overzichten In de voordelige Microsoft 365 pakketten vind je -naast Office 365- ook extra beveiligingsmogelijkheden en Windows 11 Pro of Enterprise licenties.

Het is best ingewikkeld, maar als wil je weten hoe deze o 365 formules zich verhouden én hoeveel ze kosten? Download dan hier onze unieke overzichten.

FAQ / Veelgestelde vragen

Nee. Microsoft is hier erg flexibel in. Je kan perfect gebruikers naargelang hun specifieke noden van licenties voorzien. Zo betaal je nooit te veel voor een product dat ze nooit gebruiken.
Dit kan dankzij ons 'Microsoft Cloud Partnership' statuut onmiddellijk vanuit onze gratis cloudportaal. Hiervoor krijg je een log-in en kan je alle licenties makkelijk zelf beheren. Zo betaal je nooit te veel en ben je niet van ons afhankelijk (bv. buiten kantooruren) om een collega productief te houden.
Neem het van ons aan, het is niet eenvoudig dit partnership te ontvangen van Microsoft. Als Gold partner ben je verzekerd van onze expertise met ruim 25 jaar ervaring in duizenden organisaties en eindeloos veel certificaten. Zo betaal je nooit te veel en ben je niet van ons afhankelijk (bv. buiten kantooruren) om een collega productief te houden.

Het grootste verschil tussen beiden is dat E5 een aantal features toevoegt die je veiligheid (nog) verbeteren en telefoniemogelijkheden. Voor bestaande E3 gebruikers zijn deze ook los beschikbaar als add-ons.

Aan de slag met Office 365

Plan een gesprek met onze gecertificeerde Microsoft Experts. Je zal snel beseffen hoeveel je kan besparen in jouw omgeving!

btw nr.*

Waarom VanRoey.be als OFFICE 365 partner?

Profiteer van onze jaren ervaring van duizenden succesvolle, weldoordachte Office 365 implementaties; En ons Microsoft Gold partnership:

Wij zetten sterk in op ‘Continuous learning‘. Een SharePoint omgeving die niet gebruikt wordt is een dure grap. Daarom betrekken we je collega’s van in het begin en laten we ze door opleidingen het onderste uit de kan halen. We monitoren nadien het gebruik per departement.

Microsoft Licentiespecialist: Onze experts zorgen dat je de juiste licenties hebt voor de juiste profielen. Geen enkele collega dient te betalen voor zaken die ze niet gebruiken!

Wij zorgen optioneel voor een back-up van je ganse Office 365 omgeving. Standaard zijn bestanden na 90 dagen in de prullenmand permanent vernietigd!

Als Microsoft Cloud Services Provider kan je via onze portaal licenties verkrijgen of opzeggen zonder tussenkomst van ons noch Microsoft. Zo kan je snel schakelen bij starters of vertrekkers.

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!