Header Image overlay
Logo Garage Boden

Groep Boden rekent op monitoring voor continuïteit

VanRoey volgt dagdagelijks IT-systeem van Groep Boden op, via hun befaamde ivITa-systeem, om problemen proactief op te lossen!
Logo Garage Boden

In bovenstaande video vertelt onze klant Groep Boden over de samenwerking met VanRoey.

Groep Boden zit in de automotive business in twee domeinen. Enerzijds zijn ze een belangrijke concessiehouder van Opel. Anderzijds zijn ze zeer actief bezig op nationaal niveau met autoverhuur op korte termijn. Elke dag opnieuw stellen ze meer dan drieduizend wagens ter beschikking aan hun klanten. Die maken daar vier tot vijf dagen gebruik van.

Philip Boden Philip Boden, CEO van Groep Boden: “Zonder IT-systeem zou het onmogelijk zijn om te weten wie er op welk moment en met welke wagen aan het rijden is. En dan zouden wij onze wagens zelfs verliezen. VanRoey volgt dagdagelijks ons IT-systeem op, via hun befaamde ivITa-systeem. En we zijn daar zeer tevreden over, want dat doen ze 24 op 24, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar.”

Over Groep Boden

Garage Boden maakt deel uit van Groep Boden en is door de jaren heen uitgegroeid tot de belangrijkste speler op vlak van mobiliteitsoplossing. Ze verdelen voornamelijk nieuwe Opels, maar ook tweedehandswagens voor elk budget en van elk merk. Ook bieden ze een totaaloplossing aan hun particuliere en zakelijke klanten voor carrosseriewerkzaamheden, onderhoud, verzekeringen en financieringen en verhuur op korte- en lange termijn.

“VanRoey volgt dagdagelijks ons IT-systeem op, via hun befaamde ivITa-systeem. En we zijn daar zeer tevreden over!”
Philip Boden
CEO
Philip Boden

Wil je net als Philip Boden van Groep Boden samenwerken met ons?

Ongeacht je uitdaging(en), schrijf ons gerust aan met je open vragen.
Van specifieke ondersteuning tot volledige ontzorging… In een open gesprek bekijken we alle mogelijkheden. Alvast tot dan!

btw nr.*

Ook interessant:

Waarom VanRoey?

Waarom VanRoey

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!