Header Image overlay

Smals Raamovereenkomst Fortinet

CyberSecurity oplossingen voor Belgische overheidsinstanties aan voordelige tarieven

Inzetten op gegevensbescherming voor overheidsinstanties is belangrijker dan ooit.  Voor de derde keer op rij (sinds 2015) heeft VanRoey een raamcontract met vzw Smals voor de levering van o.a. Fortinet Security oplossingen aan overheidsinstellingen, sociale zekerheid en gezondheidszorg. Geniet mee van het schaalvoordeel:

 Garantie op de béste marktprijzen van alle oplossingen die Fortinet aanbiedt
VanRoey is Fortinet Expert + Platinum partner met NSE8 certificaten
Hoogst gecertificeerde partner van de BeLux met +30 jaar ervaring
Fortinet is marktleider in Unified Threat Management (UTM)

Smals Logo | VanRoey.be
Fortinet Expert Partner | VanRoey.be

In de raamovereenkomst met Smals:
Portfolio Fortinet + Dienstverlening + ondersteuning

Profiteer mee van de scherpste prijzen, gestroomlijnde communicatie en top-expertise.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Een multifunctioneel beveiligingsapparaat dat firewall, VPN, en geavanceerde beveiligingsfuncties biedt voor netwerken van elke omvang. Lees er hier alles over.

Virtuele beveiligingsapparaten die flexibele en schaalbare bescherming bieden voor virtuele en cloudgebaseerde omgevingen.

Virtual Domains (VDOMs) en Administrative Domains (ADOMs) stellen organisaties in staat om hun netwerksegmentatie en beheer te verbeteren voor een betere controle en beveiliging

Een centrale logging- en rapportagetool die inzicht biedt in netwerkactiviteiten en beveiligingsgebeurtenissen voor betere bedreigingsdetectie en -respons.

Een geïntegreerd beheerplatform dat centraal beheer en configuratie biedt voor Fortinet-beveiligingsapparaten om operationele efficiëntie te verbeteren.

Geavanceerde bedreigingsdetectie- en analyseoplossingen die gebruikmaken van sandbox-technologie en machine learning om zero-day aanvallen te identificeren en te stoppen.

Schaalbare hardwareoplossingen die hoge prestaties en flexibiliteit bieden voor het beschermen van grootschalige netwerken en datacenters.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Een krachtige e-mailbeveiligingsoplossing die organisaties beschermt tegen e-mailbedreigingen zoals malware, phishing en spam.

Een webtoepassingsfirewall die websites en webtoepassingen beschermt tegen bekende en onbekende aanvallen en kwetsbaarheden.

Een uitgebreide endpoint beveiligingsoplossing die apparaten beschermt tegen malware, ransomware en andere bedreigingen.

Een Secure Access Service Edge (SASE) oplossing die netwerk- en beveiligingsdiensten integreert voor het beveiligen van gebruikers, apparaten en applicaties in gedistribueerde netwerken.

Endpoint Detection and Response (EDR) oplossing die real-time detectie en respons biedt op geavanceerde bedreigingen en aanvallen op endpoints.

Een netwerkprestatiebewakingsoplossing die inzicht biedt in de prestaties en beschikbaarheid van netwerkbronnen om de netwerkervaring te optimaliseren.

Een geïntegreerd beveiligingsinformatie- en eventmanagementplatform (SIEM) met Security Orchestration, Automation and Response (SOAR) en User and Entity Behavior Analytics (UEBA) voor proactieve bedreigingsdetectie en respons.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Een cloudgebaseerd beheerplatform dat eenvoudig beheer biedt van Fortinet-apparaten en -services vanaf elke locatie.

Beveiligingsoplossingen voor tweefactorauthenticatie en identiteitsverificatie om de toegang tot gevoelige gegevens en systemen te beschermen.

Oplossingen voor het optimaliseren en beveiligen van WAN-connectiviteit voor gedistribueerde organisaties.

Beveiligingsoplossingen voor Application Delivery Networks (ADN) en Distributed Denial of Service (DDoS) aanvallen om bedrijfskritieke applicaties en netwerken te beschermen.

Beveiligde communicatieoplossingen voor spraak- en videoverkeer om de privacy en integriteit van communicatie te waarborgen.

Een Network Access Control (NAC) oplossing die zorgt voor geavanceerde zichtbaarheid en controle over apparaten die toegang hebben tot het netwerk.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Beveiligde proxyoplossingen die fungeren als een tussenliggende server tussen gebruikers en het internet om het webverkeer te filteren en te controleren.

Netwerkinterfacecomponenten zoals transceivers en Direct Attach Cables (DAC) voor snelle en betrouwbare gegevensoverdracht.

Diverse aanvullende beveiligingsproducten en -oplossingen, mogelijk inclusief specifieke hardware- of softwaretoepassingen.

Accessoires die de functionaliteit en prestaties van Fortinet-producten verbeteren, zoals montagekits en antennes.

Opleidingsprogramma’s en certificeringen om IT-professionals te voorzien van de kennis en vaardigheden voor effectief gebruik en beheer van Fortinet-producten.

Geavanceerde professionele diensten zoals ontwerp, implementatie en optimalisatie om organisaties te helpen bij het maximaliseren van de waarde van hun beveiligingsinvesteringen.

+ 24u/7 of  8u/5 ondersteuning
+ Technische expertise
+ Opleidingsdiensten
+ Volledige ontzorging met Managed Security Services

Zo maak je gebruik van het Smals raamcontract

Stap 1. Je aanvraag

Wil je de bestellijst met gereduceerde tarieven? Of uitgebreid advies om de cybersecurity van jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen m.b.v. (o.a.) deze Fortinet oplossingen? Neem dan eerst contact op via onderstaand formulier.
Uiteraard kan je ook op onze gecertifieerde experts rekenen voor advies over alle oplossingen. 

btw nr.*

Stap 2. Bestelling

Bestellen kan vervolgens vlot en eenvoudig via mail of na een gesprek. Je geniet van zeer scherpe prijzen dankzij de raamovereenkomst. Opnieuw kan je op onze experts rekenen voor hulp bij de installatie en configuratie.

Stap 3. Ondersteuning

Na een succesvolle installatie kan je niet alleen op onze hulp rekenen voor garantieafhandeling en technische ondersteuning; Ook kan je optioneel overgaan in een Managed Services formule waarin we de verantwoordelijkheid en het beheer van je cybersecurity/Fortinet omgeving op ons nemen.

Veelgestelde vragen

Het Smals raamcontract voor Fortinet garandeert extra scherpe prijzen voor hardware en ondersteuning en geldt enkel voor Leden van Smals (lijst). 

.

Sta je niet op deze lijst?

  • Dan kan je overwegen om ook lid te worden van Smals (AansluitingLid worden)
  • VanRoey kan iedere organisatie uiteraard ook gewoon verder helpen. Aarzel dus zeker niet om contact met ons op te nemen via onderstaand formulier.
VanRoey is Fortinet Partner van het eerste uur. We geloofden onmiddellijk in het potentieel. Sindsdien hebben we: Reeds honderden succesvolle installaties Beschikken we over NSE8 specialisten (hoogst mogelijk) Al jaren lang een ijzersterk partnership Zijn we tot EMEA Partner of the year foor Fortinet uitgeroepen VanRoey is dan ook Fortinet Expert Partner + Platinum Partner 

Wil je je omgeving zo secuur mogelijk houden en dat we zo snel mogelijk schakelen bij incidenten? Dan kunnen we het beheer op ons nemen.

We zorgen dat de firmware up to date is en dat CVE's onmiddellijk gepatcht worden
We sturen de configuratie voortdurend bij naar de beste/veiligste opzet
Je krijgt extra advies om eventuele ingrijpende veranderingen door te voeren waar nodig
Je krijgt de optie tot "Managed MDR", dit is een extended detection & Response dienst, geruggensteund door AI, om zero-day en fileless malware te detecteren. Alle alerts/meldingen worden dan door onze experts bekeken en beoordeeld.

Het Team dat jou zal ondersteunen

We got this. We hebben al +10 jaar ervaring met deze overeenkomst.
Honderden overheidsdiensten gingen je voor in deze overeenkomst, ga er dus gerust van uit dat het proces vlot zal verlopen.

Profielfoto Mark Meutermans

Mark
Meutermans

Wim Van den Bleeken

Wim
van den Bleeken

Profielfoto Kris Verachtert | VanRoey.be

Kris
Verachtert

Anke
Mesuere

Rik Wouters

Rik
Wouters

Schrijf je in voor het Smals event

Heb je vragen over dit raamcontract? De werking? Wil je het team en onze experts eens ontmoeten? Kom dan zeker naar onze sessie waar we al je vragen beantwoorden:

Kick Off Event: Smals Framework Agreement

13/06Radisson Collection Hotel (Grand Place Brussels)

Get all the required information about the Smals framework agreement with Fortinet and VanRoey on the 13th of June. Location: Brussels
VanRoey Logo

voorkeurspartner van overheidsinstanties!

VanRoey biedt als allround ICT Service provider doordachte en goed beveiligde oplossingen ongeacht de achterliggende complexiteit.

Ons team van experts garandeert continuïteit met focus op cybersecurity. Ons uitgebreid aanbod, aangevuld met Managed Services kan je organisatie volledig ontzorgen, inclusief beheer en onderhoud van je IT-omgeving.

Waarom VanRoey?

Waarom VanRoey

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!