Header Image overlay

Gemeente Beerse versterkt haar ICT-team met de specialisten van VanRoey

Gemeente Beerse besloot om VanRoey Managed Services in te schakelen voor het dagelijks onderhoud van de ICT infrastructuur van hun 5 scholen.

Theys: “Via een overheidsopdracht zijn we terechtgekomen bij VanRoey. Voor ons was het niet zozeer de prijs, maar vooral de kwaliteit van haar technische mensen die de doorslag gaf om de samenwerking op poten te zetten.” Bram Smets, Sales Manager Onderwijs bij VanRoey vertelt: “In de eerste fase werden we ingeschakeld om alles werkende te houden. Een structurele proactieve aanpak kwam later aan de orde.”

Davy Theys: “Wat we gauw merkten was dat de samenwerking met VanRoey professioneel verloopt, altijd duidelijk en transparant. Bram is ons eerste aanspreekpunt waardoor de communicatie heel direct is en we meteen antwoord krijgen op onze vragen. Na wat onderhoudswerk is onze samenwerking vandaag uitgegroeid tot een structurele samenwerking met een gedeelde visie op de lange termijn. We willen evolueren naar een future-proof omgeving met maximale uptime. Daarom hebben we besloten VanRoey Managed Services in te schakelen voor het dagelijks onderhoud van de ICT infrastructuur van onze 5 scholen… Al zeker voor 4 jaar lang!”

Davy Theys vult aan: “We zetten graag in op duurzame technologieën en hardware waarvan we zeker zijn dat deze voor een lange termijn inzetbaar zullen zijn. Het professionalisme en de vakkennis van VanRoey leveren hier een aanzienlijke meerwaarde. Wij kunnen op alle deeldomeinen een specialist inzetten. Op het gebied van licensing bijvoorbeeld: het gemeentebestuur koopt haar terminal server en Office 365 licenties bij VanRoey gezien ze een gecertifieerde specialist hebben op het gebied van Microsoft licenties én een zeer gerenommeerde partner zijn van Microsoft. Dat schept vertrouwen én het werkt gemakkelijk.

Theys: “Het gevolg is dat we over een verzameling technologieën gebruiken die naadloos samenwerken. Dankzij het Managed Services contract is de continuïteit van de ICT-diensten onevenaarbaar… Wees maar zeker dat dit de eindgebruikers ten goede komt! Het is nog iets te vroeg om vandaag al veel te zeggen over de uiteindelijke resultaten van onze investeringen, zeker omdat we nog vele plannen op tafel hebben liggen en andere zaken nog maar net in gang zijn gezet, maar steeds meer zaken vertrouwen we aan VanRoey toe. We gaan weg van het ad hoc blussen van brandjes en kijken de komende 4 jaar heel gerust tegemoet!

Over Gemeente Beerse

Het Kempense Beerse telt bijna 18.000 inwoners en heeft een uitgebreid gemeentelijk onderwijsaanbod. Zowel basis-, deeltijds als buitengewoon onderwijs. De medewerkers van het gemeentebestuur zetten volop in op innovatie, vernieuwing en digitalisering om haar bewoners snel en efficiënt te kunnen helpen. Gezien ICT hier een belangrijke rol in speelt besloot Davy Theys, verantwoordelijke voor ICT en de website, de ICT in haar 5 scholen verder te optimaliseren.

“VanRoey overtuigde ons met haar technische expertise, directe communicatie en strategische visie op ICT.”
Davy Theys
ICT verantwoordelijke gemeente Beerse
Davy Theys Gemeente Beerse

Wil je net als Davy Theys van Gemeente Beerse samenwerken met ons?

Ongeacht je uitdaging(en), schrijf ons gerust aan met je open vragen.
Van specifieke ondersteuning tot volledige ontzorging… In een open gesprek bekijken we alle mogelijkheden. Alvast tot dan!

btw nr.*

Ook interessant:

Waarom VanRoey?

Waarom VanRoey

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!