Header Image overlay
Fortinet | VanRoey.be

Al vanaf het eerste uur is VanRoey.be partner op topniveau van Fortinet! We zijn dan ook Fortinet Expert Partner

  • Integrator
  • Datacenter Specialization
Expert Partner
Fortinet Expert Partner | VanRoey.be
Info & documentatie
Welke kwetsbaarheden ziet een hacker op dit moment over jouw bedrijf? Je komt het hier te weten!
Neem de beveiliging van je organisatie onder de loep met een uitgebreide IT Security Audit door onze specialisten...
Voor voortdurend strenge controles en ken expliciet rechten toe ipv ze af te nemen. Trust no-one!
Als Fortinet Platinum Partner zit je bij VanRoey.be aan het juiste adres om geadviseerd en ondersteund te worden over de ijzersterke Fortinet Security Fabric.
Controleer alle data die binnenkomt… én buitengaat. De Fortinet Fortigate is misschien wel de beste firewall die een organisatie kan hebben.
Wat is Operational Technology (OT) en wat zijn de verschillen met IT? Wat zijn de uitdagingen in het beschermen van industriële omgevingen? Lars Putteneers van Fortinet legt het haarfijn uit!
Welke cybersecurity maatregelen neemt jouw organisatie? Deze checklist van maar liefst 154 CIS Controls is een ideale houvast voor elke CIO.
We zetten uiteen wat de Fortinet Security Fabric juist is, en waarom deze zo belangrijk is in het huidige klimaat van digitale transformatie.

Meer weten over de oplossingen van Fortinet?

Ongeacht je uitdaging(en), schrijf ons gerust aan met je open vragen.
Van specifieke ondersteuning tot volledige ontzorging… In een open gesprek bekijken we alle mogelijkheden. Alvast tot dan!

btw nr.*

Onze Oplossingen

ESG

Blijf op de hoogte

In onze communicatie delen we af en toe belangrijk nieuws over de IT-sector of ernstige kwetsbaarheden (CVE’s). Ook nodigen we je uit voor interessante events! Uitschrijven is makkelijker dan inschrijven, da’s beloofd.

* Je blijft op deze pagina

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.