Header Image overlay

Federale overheid verlengt partnership voor cyberdefensie met Fortinet en VanRoey

Turnhout, 15 april 2024 – VanRoey, toonaangevend in de IT-sector, mag net als in 2015 en 2019 ook de komende vier jaar cybersecurity-oplossingen leveren aan Belgische overheidsinstellingen. Het ICT-bedrijf met vestigingen in Turnhout, Geel en Houthalen, werd door Smals vzw opnieuw geselecteerd als erkenning van een kwalitatief sterk aanbod tegen competitieve voorwaarden.

Smals kiest opnieuw voor Fortinet en VanRoey

Smals, een vereniging van meer dan 300 openbare instellingen, begeleidt overheden in hun zoektocht naar first in class ICT-oplossingen. Om dit haar leden met schaalvoordeel en via betrouwbare partners te kunnen aanbieden, werkt Smals voor hen raamovereenkomsten uit. De overheidsopdracht specifiek omtrent netwerksecurity gaat opnieuw naar de producten en diensten van Fortinet, aangeboden door VanRoey.

Deze nieuwe overeenkomst onderstreept de succesvolle langetermijnrelatie tussen Smals, Fortinet en VanRoey. Een samenwerking gericht op het versterken van de digitale veiligheid bij de Belgische overheid. Dat Smals opnieuw voor VanRoey kiest, bevestigt de vooraanstaande rol van het bedrijf in de bescherming van lokale en federale overheidsinstellingen.

Fortinet levert wereldwijd netwerksecurityoplossingen en is dankzij haar ecosysteem ‘Security Fabric’ uitgegroeid tot marktleider in Unified Threat Management (UTM). Ook in Belux isFortinet Platinum Partner en Partner of Excellence Fortinet al jarenlang het meest verkochte cybersecurity merk. Dit mede dankzij de FortiGate, een bijzonder betrouwbare en performante next-generation firewall.

Patrick Van Roey General Manager Pat Van Roey is dan ook bijzonder fier: “In de afgelopen jaren hebben we onze deskundigheid aan verschillende overheidsdiensten kunnen demonstreren via Smals. De hernieuwde samenwerking zien we dan ook als een erkenning voor het geleverde werk”.

Het vernieuwde partnership wordt op donderdag 13 juni 2024 feestelijk afgetrapt in Brussel. Een evenement dat Smals-leden voorziet van essentiële informatie en netwerkmogelijkheden.

Alle praktische info (zoals bv. bestellijst, contactpersonen en FAQ) kunnen leden raadplegen via www.vanroey.be/smals.

“In de afgelopen jaren hebben we onze deskundigheid aan verschillende overheidsdiensten kunnen demonstreren via Smals. De voortzetting van onze samenwerking zien we dan ook als een erkenning voor het geleverde werk”

Geschreven door:

Tom Hufkens
Marketing Manager bij VanRoey

Al 15 jaar een vertrouwd gezicht bij VanRoey. Letterlijk en figuurlijk: want door zijn rol als Marketing Manager staat hij regelmatig centraal in onze communicatie. Zijn ervaringen m.b.t. nieuwe marketingmethodes deelt hij geregeld tijdens workshops & events.

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!