Header Image overlay
Atlas College Logo

Atlas College vindt betrouwbare IT-partner met persoonlijke touch

Om heel de organisatie op punt te krijgen vond het Atlas College in VanRoey een partner die belang hecht aan persoonlijke aanpak, en met kennis van netwerken, servers en clients!
Atlas College Logo

Het Atlas College koos voor haar IT voor VanRoey. En daar zijn ze zeer tevreden over.

Pieter Coppens, ICT-coördinator Atlas College Genk: “Wij zijn een Genkse campus met 3000 leerlingen, 1600 devices en 4 ICT-coördinatoren. Op het gebied van IT was het een hele uitdaging om heel de organisatie op punt te krijgen. Hierdoor zijn we opzoek gegaan naar een betrouwbare partner. Tijdens die zoektocht hebben wij vooral gezocht naar een partner die veel belang hecht aan een persoonlijke aanpak. Ook ervaring op het gebied van netwerken, servers en clients was voor ons belangrijk. Na wat zoekwerk zijn we uitgekomen bij VanRoey. Wij hopen in de toekomst samen nog veel projecten tot een goed einde te brengen.”

Over Atlas College

Met zijn brede studieaanbod speelt het Atlas College te Genk in op de verscheidenheid aan talenten van leerlingen. Leerlingen mogen zichzelf zijn en worden gewaardeerd voor hun specifieke mogelijkheden en unieke persoonlijkheid. Het Atlas College wil leerlingen en leerkrachten beter laten worden in dat waar ze goed in zijn.

“Op het gebied van IT was het een hele uitdaging om heel de organisatie op punt te krijgen, maar we vonden in VanRoey een partner die belang hecht aan persoonlijke aanpak, en met kennis van netwerken, servers en clients!”
Pieter Coppens
ICT Coördinator

Wil je net als Pieter Coppens van Atlas College samenwerken met ons?

Ongeacht je uitdaging(en), schrijf ons gerust aan met je open vragen.
Van specifieke ondersteuning tot volledige ontzorging… In een open gesprek bekijken we alle mogelijkheden. Alvast tot dan!

btw nr.*

Ook interessant:

Waarom VanRoey?

Waarom VanRoey

Onze Oplossingen

ESG

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!