Header Image overlay

Unified Communications

Samenwerken was nooit zo eenvoudig

In een wereld waar fysiek en digitaal samenwerken en/of vergaderen steeds belangrijker worden, is een uniform, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk systeem van vitaal belang

Gebruik één uniform platform waar alle communicatie plaatsvindt
(Video)telefonie van uitmuntende kwaliteit
Vergadertools om eenvoudig informatie te presenteren of verzamelen
Je communicatietools geruggensteund door een feilloos, veilig netwerk

Unified Communications

rust op deze vier pijlers

Teams: Het ultieme Samenwerkingsplatform

Microsoft Teams is de nieuwe standaard voor organisaties. Enerzijds is het een uitstekende communicatie-app, anderzijds kan je er perfect gestructureerd en gecentraliseerd in groep mee werken, je scherm delen en zoveel meer. 

Microsoft Gold Partner | VanRoey.be

De uitgebreide chat- en (video)telefonie functionaliteiten zijn onmisbaar geworden. Je belt er bovendien ook voordelig mee naar vaste lijnen of GSM-nummers dankzij onze nauwe samenwerking met Telenet. Ook organiseer je moeiteloos webinars of grootschalige live-events.

Yealink Office Devices | VanRoey.be

2. De juiste apparatuur

Een perfecte set-up voor elke (thuiswerk)situatie

De ingebouwde micro, webcam en speakers van laptops zijn niet altijd van de beste kwaliteit. Om je personeel echt goed te laten communiceren, kan je investeren in SIP, VoIP-Telefoons, kwalitatieve headsets… al dan niet draadloos. Zo voer je heldere gesprekken zonder achtergrondlawaai, gekraak of goedkoop geluid. De VoIP-telefoonsets van Yealink bevatten zelfs een geïntegreerde Teams-client zodat een PC zelfs niet nodig is!

Ook een goede webcam kan het verschil maken. Gedaan met staren naar een ondermaats beeld van onder- of overbelichte collega’s. 

Intelligente Audiovisuele hoogstandjes in vergaderruimtes

Breng mensen & informatie moeiteloos samen, ongeacht de communicatievormen. Om meetings nog efficiënter te laten verlopen kan je:

  • Videoconferentie apparaten of telefoons inschakelen.
  • Beschikbare ruimtes optimaal benutten door room booking systems en/of aanwezigheidssensoren in te schakelen die automatisch de status van een meeting room doorseinen
  • Professionele camera- en geluidsinstallaties om sprekers optimaal in beeld te brengen en helder gesprekken te kunnen voeren
  • Met één klik je scherm delen met iedereen

Met onze interactieve schermen van CTOUCH kan je eenvoudig je scherm presenteren en er aantekeningen op maken. Ze hebben ingebouwde Teams-integratie, room booking software en kunnen ook zonder PC gebruikt worden als interactieve whiteboards.

Ruckus ICX 7850

4. Een performant & veilig netwerk

Geen woord te laat, geen woord op straat

Heldere communicatie vereist een snel en stabiel (draadloos) netwerk dat prioriteit geeft aan (video)gesprekken. Maar digitaal communiceren opent ook minder wenselijke deuren… Daarom dien je blind te kunnen vertrouwen op de beveiliging van je netwerkverkeer.

Ruckus Partner EliteIedere laptop, smartphone, tablet VoIP-telefoon… waarlangs je communiceert wordt een risicofactor die adequaat beheerd en beveiligd dient te worden.

Voer daarom een grondige netwerk- en wifianalyse uit en beveilig je SD-WAN, dit is slechts één van de vele ingrepen die thuishoren in een brede beveiligingsstrategie om je communicatie binnenshuis te houden.

Wireless Networking Illustration | VanRoey.be

VanRoey.be zorgt ervoor dat je omgeving -van a tot z- aan de hoogste eisen voldoet

Microsoft Gold Partner

Teams expert in hart en nieren, wij weten hoe een Office 365 omgeving werkt

Microsoft Gold Partner | VanRoey.be

Al Jaren CTOUCH Partner

Profiteer van onze kennis uit honderden installaties, in diverse sectoren

CTOUCH Partner Plus

Telenet Business Expert Partner

Je communiceert via de snelste internetlijn en voordelige beltarieven

Telenet Business Expert Partner | VanRoey.be

Specialist in high-end security

Je bent zeker dat alles wat gedeeld en besproken wordt binnenshuis blijft

Fortinet Expert Partner | VanRoey.be

Yealink
Partner

Voor begeleiding in de juiste toestellen in iedere ruimte of situatie

Logo Yealink | VanRoey.be

Specialist inzake netwerking & Wifi

Altijd snelle en betrouwbare verbinding, ook over meerdere vestigingen

Logo Ruckus Partner Elite | VanRoey.be

Volledige ondersteuning
Snel geholpen bij storing

Ervaar je een storing? Dan kan het identificeren van de precieze oorzaak uitdagend zijn; Het (draadloze) netwerk? Het toestel? De headset? De cloud-dienst?… Wanneer de nood het hoogst is wordt er al gauw met de vinger gewezen, daar kom je geen meter mee vooruit.

Onze experts buigen zich over de volledige IT-omgeving en zullen storingen voorkomen en effectief verhelpen. Dankzij gecertificeerde kennis, nauw contact en robuuste partnerships met de gebruikte merken.

- Geen projectieafstand nodig - Beter contrast en hogere resolutie - Betere en directe interactiviteit/touch-ondersteuning - Geen slagschaduw of verblinding voor de presentator - Geen slijtage van de lamp - Geen geluidsproductie (Opgelet, modellen met ingebouwde PC worden wel gekoeld)
We zijn al jaren samen aan de slag om het merk CTOUCH in de markt te zetten. We waren dan ook de allereerste in België dankzij het project dat we verkochten bij Sint-Clara. Vandaag zijn we grootste partner binnen België. Hierdoor hebben we al heel wat kennis opgebouwd en kunnen steeds terecht in hun hoofdvestiging te Eindhoven. Hier kunnen we de complete line-up samen met je bekijken alsook de verschillende montageopties (wandmeubels of mobiel verrijdbaar). CTOUCH is het type organisatie waar iedereen aanspreekbaar is. Zo zijn de 3 oprichters zeer toegankelijk. Net als VanRoey.be streeft CTOUCH ook naar voortdurende innovatie waar ze de markt goed analyseren en inzetten op nieuwe zaken waar toekomst inzit. (integratie JBL speakers, Barco clickshare technologie, integratie met skype en in de toekomst Microsoft Teams…) Ons vergelijkbaar DNA maakt dat we voor onze klanten state-of-the art schermen kunnen installeren aan scherpe prijzen met naadloze ondersteuning.
Voor volgende 3 modellen van CTOUCH heb je géén Office 365 licentie nodig: - Laser Sky - Laser Nova - Leddura 2Share Enkel voor CTOUCH 2Meet heb je een extra Office 365 licentie nodig: Skype for business plan 2
De leasingformule is voorzien op 36 maanden.

Heb je vragen of wil je deze apparaten eens testen?

Onze experts staan voor je klaar. Stel je vragen of test de demo-opstellingen in ons Experience Center. Aarzel dus niet om ons te contacteren!

btw nr.*

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!