Voorkom het ergste met extra buffers beveiliging

Security strategie:

Ge(s)laagd!

Layered security vanroey

Waarom kiezen voor onze gelaagde aanpak?

Een beheerd ICT park & Security gaan hand in hand. Hackers misbruiken vaak kwetsbaarheden. Is alle software, overal up to date? Of nog dieper: is de firmware up to date van uw servers, routers, accesspoints, switches… ? Zijn de juiste poorten gesloten? Zijn er ‘Zero-day’ exploits bekend die nog niet gedicht zijn?…

Dit zijn vragen die enorme hoeveelheden expertise en inzicht vereisen. Dagelijks vertrouwen tal van KMO’s en zéér grote organisaties blind op onze expertise om Virussen, cryptolockers en andere malware te vermijden. Zo kunnen ze zich zorgeloos storten op hun core-business.

Uw organisatie is een doelwit, en binnen geraken is eenvoudiger dan gedacht. Met een gelaagde beveiliging minimaliseren we de kans op datadiefstal. In zijn blog legt onze Security expert en Technical Business Manager Roel Van Looy haarfijn uit waarom deze aanpak broodnodig is.

Lees het artikelVraag onze security experts om advies

Onze specialisten zullen u contacteren voor:

Security on premise én in de cloud!

Vandaag migreren onze securityoplossingen mee naar de Cloud. VanRoey.be biedt als een van de éérsten op de Belgische markt ongeëvenaarde (cloud)beveiliging!
Organisaties gaan er vaak vanuit dat een server in de cloud per definitie veilig is “want mijn cloudprovider regelt dat“. Ja er is hoge up-time garantie, back-up, redundantie en basisbeveiliging… Maar een virtuele Windows Business Server kan even goed direct aangevallen of gehackt worden. Het blijft dezelfde server als degene die u fysiek op uw kantoor heeft staan.

Grow with the flow

In de Cloud is het fijn vertoeven. U hoeft niets te investeren in serverparken, onderhoud, koeling, redundantie noch service. Bovendien werken we in de cloud steeds met een pay-as-you-grow en BYOL (Bring your own license) model. U betaalt nooit dubbel of te veel en u hangt niet vast aan de cloudprovider voor uw licenties van (beveiligings) oplossingen van derden.
Gebruikt uw organisatie meer of minder capaciteit? Een gebruiker meer of minder? Onze cloud security oplossingen schalen dynamisch zonder dat u er nog van wakker moet liggen.

Focus op gebruiksgemak

“Je moet maandelijks een nieuw wachtwoord van minstens 12 tekens gebruiken waarvan hoofdletters, kleine letters, een speciaal karakter en minstens 3 cijfers.” – Uw IT manager.
We kennen allemaal de collega die dit wachtwoord op een post-it op de monitor kleeft. U wil vooral productief blijven en niet gehinderd worden door tal van beveiligingsobstakels. Welk nut heeft een oerdegelijke beveiligingsmethode als men ze niet of fout gebruikt wegens te moeilijk? Onze oplossingen zijn daarom ten allen tijde eenvoudig voor eindgebruikers.

Patch management

De meest vernietigende ransomware zoals Wannacry & Petya kan enkel voorkomen worden door àlle apparaten in het netwerk te patchen. Een heuse uitdaging: Meestal is zelfs niet geweten welke apparaten allemaal aangesloten zijn of dat bepaalde patches bestaan… En als zijn ze gekend zijn worden ze nog te vaak uitgesteld en blijft het risico. Onze Managed Services biedt een systeem dat patches voor zowel software als firmware automatisch meldt én updatet.

Ontdek Managed Services


Gold Partner

Laat u begeleiden door onze experts

Hybrid-IT

Uw organisatie in de hoogste versnelling

Road To The (Hybrid) Cloud

Gratis Azure Inspiratiesessies

Managed Services

Bekijk het webinar