"Vaak moet er iets gebeuren
voordat er iets gebeurt."

- Johan Cruyff -

Hackers en malware gebruiken uiteenlopende tactieken om jouw organisatie aan te vallen. Hoe bescherm je jezelf best? De juiste oplossingen kiezen is aartsmoeilijk en wachten is geen optie.

De ideale security opstelling?

Of doe zelf de test en ontdek uw persoonlijke opstelling hier

‘Winnen’ van hackers is onmogelijk

Het is opnieuw Johan Cruyff die zei: “Als je niet kan winnen, moet je zorgen dat je niet verliest.” Want één hack of virus kan rampzalig zijn.

Het doel is 1 stap voor te blijven en de score op 1-0 te houden

Één sterspeler betekent weinig zonder teamgenoten. Dit geldt ook voor security-oplossingen. Het juiste team, geruggensteund door de juiste strategie bepaalt of je de situatie machtig bent.

We stellen onze oplossingen graag voor als teamspelers die we tactisch inzetten:

  • De keeper, een verzameling basisoplossingen, is essentieel;
  • Het aantal spelers stijgt naargelang de belangen & complexiteit van de organisatie;
  • De juiste basisbeveiliging varieert per organisatie.
Ik wil mijn opstelling kennen!
Managed Services | VanRoey.be

info

#1 KEEPER

Een verzameling van essentiële ingrepen: antivirus, antispam, sandboxing, patchmanagement, back-up en firewall. Mocht er alsnog iets doorkomen, zal

- een goede antivirus en antispam het gros van de aanvallen nog tegenhouden;
- een firewall malafide links, sites en verborgen verbindingen weren;
- sandboxing onbekende downloads of bijlagen eerst uitgebreid testen op wangedrag;
- patchmanagement firm- en software zo goed mogelijk up to date houden om gekende lekken te dichten;
- een goede back-up -in geval van nood- uw organisatie redden.

KEEPER

ANTIVIRUS + ANTISPAM + FIREWALL + BACK-UP + PATCHMANAGEMENT

Managed Services | VanRoey.be

info

#2 MANAGED SECURITY AWARENESS TRAINING

Een managed Security Awareness Training bepaalt welke medewerkers vatbaar zijn voor valse mails of websites die gegevens trachten te ontfutselen. We stellen hen regelmatig op de proef met valstrikken en wijzen hen op hun fouten en de mogelijke risico's.

SECURITY AWARENESS TRAINING

Managed Services | VanRoey.be

info

#3 MULTI FACTOR AUTHENTICATION

Een sterk wachtwoord van een gebruiker ontfutselen is eenvoudiger dan gedacht. Daarom vragen we, bovenop het wachtwoord, een unieke tijdsgebonden code in te voeren die naar de gebruiker wordt geSMS't.

MULTI FACTOR AUTH.

Managed Services | VanRoey.be

info

#4 PASSWORD POLICY

Gebruiken uw medewerkers krachtige, unieke wachtwoorden of gebruiken ze steeds hetzelfde, zwakke wachtwoord? Een goed beleid kan mbhv. tools complexe wachtwoorden verplichten, genereren, veilig doorgeven en beheren.

PASSWORD
POLICY

Managed Services | VanRoey.be

info

#5 ENCRYPTIE

Een gestolen laptop of smartphone bevat een schat aan informatie. Om te voorkomen dat dieven aan deze informatie geraken is het versleutelen van deze gegevens van uitermate belang.

ENCRYPTIE

Managed Services | VanRoey.be

info

#6 PRINTING SECURITY

Net als PC's beschikken printers over netwerktoegang, geheugen, een harde schijf en een processor. Waarom zou je hen dan onbeveiligd in je netwerk zetten? Bescherm bv. het BIOS om de integriteit te verzekeren zodat niemand de prints kan uitlezen. Ook onbewaakte documenten die blijven liggen vormen grote beveiligingsrisico's.

PRINTING SECURITY

Managed Services | VanRoey.be

info

#7 CLIENT SECURITY

Versterk de beveiliging op toestellen met vingerafdruklezers, smartcard readers of een privacy guard. Maar het gaat ook verder dan dat, want geavanceerde malware nestelt zich buiten het OS of de opslag, maar in het BIOS of RAM geheugen. Met HP Sure Start en Sure Run heb je garantie op de integriteit van BIOS en software. De systemen zijn zelfhelend, dus van uitval is er geen sprake.

CLIENT SECURITY

Managed Services | VanRoey.be

info

#8 MOBILE DEVICE MANAGEMENT

Met Mobile device Management dwingt u (beveiligings)policies af op de mobiele toestellen van werknemers (iOS, Windows en Android). Verplicht hen vergrendeling te configureren, stel enkele applicaties als standaard in, vergrendel of wis apparaten, data of apps vanop afstand enz…

MOBILE DEVICE MANAGEMENT

Managed Services | VanRoey.be

info

#9 NETWORK ACCESS CONTROL

Zorg dat een vreemd toestel geen toegang krijgt tot uw netwerk. Losliggende netwerkkabels of gelekte wifi-wachtwoorden vormen een zeer groot risico op fysieke hacks. Met Network Access Control verbinden enkel geverifiëerde apparaten van medewerkers met het bedrijfsnetwerk.

NETWORK ACCESS CONTROL

Managed Services | VanRoey.be

info

#10 WIFI BEVEILIGING

Een versleutelde verbinding met strenge WPA-2 beveiliging en altijd-up-to-date-accesspoints is een evidentie, maar het gaat verder; Hoe ga je om met gasten? Met klanten in je winkel? Honderden studenten in je school die gescheiden van leerkrachten en directie moeten blijven…?

WIFI SECURITY

Managed Services | VanRoey.be

info

#11 REVERSE PROXY

Een reverse proxy heeft vele functies. Qua beveiliging kan het o.a. volgende zaken:
- Beschermt uw domein/website door externe toegangsvragen eerst te analyseren en te alvorens ze uw omgeving (beperkt) mogen bereiken.
- Voorkomt DDoS aanvallen waarbij miljoenen toegangsvragen gelijktijdig uw servers aanvallen in de hoop deze te penetreren of lam te leggen.
- voorkomt dat externe partijen inzicht krijgen in uw intern netwerk.
- Een extra beveiligingslaag leggen over sites die standaard geen beveiliging bieden
- ...

REVERSE PROXY

Managed Services | VanRoey.be

info

#12 USER ENTITY BEHAVIOR ANALYTICS

Voorkomt risico's. door adhv. artificiële intelligentie afwijkend gedrag te identificeren. Denk aan medewerkers die de klantendatabase downloaden en deze op een USB stick zetten of naar een dropbox uploaden. Collega's die een kwartier geleden nog vanuit Antwerpen werkten en nu 'opeens' vanuit Oekraïne inloggen op de documentbibliotheken… Met UEBA detecteer je ogenschijnlijk onschuldig gedrag dat, in combinatie met een aantal factoren, minder onschuldig is dan het op het eerste zicht lijkt.

USER ENTITY BEHAVIOR ANALYTICS

Managed Services | VanRoey.be

info

#13 CLOUD ACCESS SECURITY BROKER

Een CASB zorgt voor een beveiligingslaag tussen uw bedrijfsnetwerk, uw gebruikers en de verschillende cloudtoepassingen (zoals bv. Sharepoint Online, Salesforce, …) die u in uw bedrijf in gebruik heeft. Zo krijg je dezelfde laag van beveiliging binnen, maar ook buiten je bedrifjsnetwerk. Binnen het bedrijfsnetwerk zal u snel en eenvoudig aanmelden. In een internetcafé in Shanghai zal u extra lagen beveiliging moeten doorstaan om te bewijzen dat u het bent. Daarnaast kan het ook op inhoud controleren en detecteren wanneer gevoelige inhoud als Visakaartnummers gedeeld wordt.

CLOUD ACCESS SECURITY BROKER

Managed Services | VanRoey.be

info

#14 MANAGED SERVICES

Security is aartsmoeilijk. Door het beheer van uw park in handen van een klein leger aan gecertificeerde experts te laten met een helder plan zal u vele risico's als shadow-IT en beveiligingslekken vermijden. Uitgebreide documentatie, intelligente monitoring, geautomatiseerde patching... garanderen uptime en een veilige werking. Maar vooral snel handelen dankzij response tijden 24/7 binnen 4u of zelfs 1u maakt dat uw park in haar meest kwetsbare momenten snel de nodige bescherming krijgt.

MANAGED SERVICES

Managed Services | VanRoey.be

info

COACH VANROEY.BE

- Ruim 25 jaar ervaring
- Gecertificeerde 'Level 3' security experts
- De hoogste partnerships (Fortinet Platinum + Partner of Excellence, Microsoft Gold Partner, HP Platinum Partner, HPE Gold Partner...)
- Uitstekend track record
- Tal van tevreden klanten zoals Torfs, Soudal, Overheidsinstanties, Groep Van Roey, Flanders Make, Bobbejaanland, ziekenhuizen, scholen, overheidsinstanties...

COACH VANROEY.BE

#1 Keeper

Een verzameling van essentiële ingrepen: antivirus, antispam, sandboxing, patchmanagement, back-up en firewall.

#13 CASB

Volgt dataverkeer op tussen de verschillende cloudoplossingen, detecteert wanneer er bv. informatie over visakaarten onbeveiligd gedeeld wordt, …

#4 PASSWORD POLICY

Medewerkers die uit dienst gaan kunnen snel ‘buitengesloten’ worden van toepassingen. Één breach zal er ook niet voor zorgen dat alle systemen tegelijk gehackt kunnen worden.

#3 MFA

Als extra beveiligingslaag over de verschillende cloudtoepassingen dient een extra code ingegeven te worden om aan te melden. Zo bestaat er bij verlies van wachtwoord niet meteen een gevaar op inbreuk

#5 ENCRYPTIE

Schijven worden versleuteld zodat bij verlies van toestellen geen gevoelige info in foute handen valt (bv. GDPR).

#6 REVERSE PROXY

Digitale marketingbureaus bieden ook vaak webhosting en online portalen waar klanten inzichten krijgen. Deze dienen goed beschermd te worden.

#14 MANAGED SERVICES

Uptimes van websites en portalen van klanten garanderen is van vitaal belang. Kleine/middelgrote bureaus moeten focussen op creativiteit en diensten ipv ICT.

#7 CLIENT SECURITY

De confidentiële informatie van klanten valt -zelfs bij diefstal of verlies- niet in verkeerde handen.

Voorbeeldstrategie
MARKETING AGENCY

Een marketingbureau heeft toegang tot confidentiële informatie omtrent de bedrijfsstrategie van hun klanten: deze verwachten dus dat er een hoge mate van beveiliging is op de verschillende mobiele toestellen van de gebruikers. Cloudtoegang is vitaal gezien er voornamelijk mobiel en met cloudapplicaties wordt gewerkt zoals Adobe Creative Cloud, Office 365, Google Analytics, Mailchimp en tal van andere SaaS tools. Geen toegang tot het internet is dan ook geen toegang tot de werkomgeving: vitale componenten naar het internet worden best ontdubbeld.

Ik wil mijn opstelling kennen!

#1 Keeper

Een verzameling van essentiële ingrepen: antivirus, antispam, sandboxing, patchmanagement, back-up en firewall.

#7 CLIENT SECURITY

Verzeker de integriteit van de gebruikte software en hardware en voorkom ongeoorloofde toegang.

#6 PRINTING SECURITY

Voorkomt losliggende facturen, contracten of blauwdrukken op toestellen en verzekert dat niemand de printinstructies kan uitlezen

#3 MFA

Als extra beveiligingslaag over de verschillende cloudtoepassingen dient een extra code ingegeven te worden om aan te melden. Zo bestaat er bij verlies van wachtwoord niet meteen een gevaar op inbreuk

#4 PASSWORD POLICY

Bouwbedrijven gaan vaak met grote bedragen om. Met sterke en unieke wachtwoorden voorkomt u ook dat 1 breach meteen vele accounts toegang geeft.

#14 MANAGED SERVICES

Up to date houden van infrastructuur en software is onmogelijk voor het eigen team van applicatiespecialisten, daarom besteden ze dit best uit.

#2 MANAGED SECURITY AWARENESS TRAINING

Bouwbedrijven worden vaak getarget voor ‘CEO fraude’. Het personeel dient continu getraind en alert gehouden te worden om dit soort fraude te voorkomen.

#8 MOBILE DEVICE MANAGEMENT

Beheert alle tablets op de werven: de configuratie, de uitrol van applicaties, wifi-instellingen worden automatisch uitgerold. En bij verlies kunnen ze makkelijk gewist worden.

#5 ENCRYPTION

Mocht er een tablet of notebook verloren geraken, kan de (on)eerlijke vinder nooit aan de aanwezige gegevens.

#10 WIFI SECURITY

Voorkom o.a. SSID Spoofing of wireless sniffers met geautomatiseerde autorisatie.

Voorbeeldstrategie
BOUWBEDRIJF

De eerste stappen richting cloud-infrastructuur zijn gezet; men speelt met testservers in Azure om te bekijken welke applicaties in de cloud kunnen draaien. Vandaag leunt het bedrijf nog zwaar op traditionele infrastructuur zoals servers en centrale storage. Op de bouwwerven wordt er gebruik van heel wat mobiele devices zoals tablets en smartphones. Printing speelt nog een zeer belangrijke rol. Security gaat voor een bouwbedrijf verder dan hardware -en software. Heel wat bouwbedrijven zijn slachtoffer van CEO-fraude of Whale Phishing: ook het menselijke aspect mag dus niet over het hoofd gezien worden.

Ik wil mijn opstelling kennen!

#1 Keeper

Een verzameling van essentiële ingrepen: antivirus, antispam, sandboxing, patchmanagement, back-up en firewall.

#10 WIFI BEVEILIGING

Werknemers moeten veilig en snel kunnen werken, afgeschermd van het cliënteel dat zich in de shops bevindt.

#6 CLIENT SECURITY

Snel en makkelijk, doch veilig aanmelden met gezichtsherkenning en/of vingerafdruk is erg handig. Bovendien ben je extra verzekerd van een veilig werkend systeem.

#4 PASSWORD POLICY

Medewerkers die uit dienst gaan kunnen snel ‘buitengesloten’ worden van toepassingen. Één breach zal er ook niet voor zorgen dat alle systemen tegelijk gehackt kunnen worden.

#14 MANAGED SERVICES

De uptime van de (web)shops is vitaal. Alle infrastructuur in alle shops up to date en onder controle houden is een enorme uitdaging. Laat dit over aan 24/7 experts zodat uw IT team kan focussen op strategie.

#9 NETWORK ACCESS CONTROL

Beveilig de fysieke toegang tot het netwerk zodat klanten noch op de afgeschermde Wifi (zelfs mét wachtwoord), noch via kabel hun toestel kunnen verbinden met het bedrijfsnetwerk.

#2 MANAGED SECURITY AWARENESS TRAINING

E-Commerce is vatbaar voor phishing (veel klanten- en kredietkaartgegevens…) het is belangrijk dat alle personeelsleden juist omgaan met gevoelige gegevens.

#11 REVERSE PROXY

Een webshop boordevol persoonlijke en betaalgegevens vereist maximale beveiliging. Ook wilt u uitval vermijden. De bescherming tegen o.a. DDOS aanvallen is dus mooi meegenomen.

#5 ENCRYPTION

Verzeker dat gevoelige klantgegevens niet op straat liggen bij diefstal of verlies. Een laptop of tablet is snel ontvreemd!

#3 MULTIFACTOR AUTHENTICATION

Als er alsnog een login+wachtwoord van een medewerker ontfutseld wordt, staan criminelen machteloos omdat ze een extra code of biometrische gegevens ontbreken.

#13 CLOUD ACCESS SECURITY BROKER

De hoeveelheid lagen security worden afhankelijk van locatie, hoeveelheid rechten, het gebruikte apparaat… Om ongeoorloofde toegang te voorkomen.

Voorbeeldstrategie
RETAILER

Een keten van kledingzaken met verschillende vestigingen en een webshop. De klanten en het personeel maken continu gebruik van de aanwezige Wi-Fi, die tevens dient als analysetool om het gedrag van de shoppers op te volgen. Elke shop is uitgerust met webschermen waarop klanten meteen kunnen bestellen. De webshop is goed voor 33% van de business en sterk groeiende.
Ze hosten een eigen webshop en werken in Microsoft Dynamics 365 en Marketing voor Dynamics 365 voor hun marketing automation.

Ik wil mijn opstelling kennen!

#1 Keeper

Een extra Veeam backup van Office365 en SharePoint wensen we hier te benadrukken. Want gegevens die in Office365 verwijderd worden kunnen anders nooit meer hersteld worden.

#10 WIFI SECURITY

Voorkom dat buitenstaanders toegang krijgen tot het bedrijfsnetwerk.

#6 PRINTING SECURITY

Voorkomt losliggende documenten op toestellen en verzekert dat niemand de printinstructies/geschiedenis kan uitlezen

#14 MANAGED SERVICES

Uptime is van cruciaal belang en de omgeving is dermate complex. Preventie en snelle detectie & ondersteuning bij problemen is dus essentiëel.

#8 MOBILE DEVICE MANAGEMENT

Een globale organisatie vereist een eenvoudig beheer van alle apparaten en toegangrestrictie

#9 NETWORK ACCESS CONTROL

Zorgt ervoor dat de uitrol van policies in de verschillende vestigingen op dezelfde manier toegepast worden en dat onbevoegden het netwerk niet kunnen betreden.

#2 MANAGED SECURITY AWARENESS TRAINING

Grote organisaties hebben altijd baat bij werknemers die valse mails en sites kunnen identificeren.

#11 REVERSE PROXY

Het eigen domein krijgt extra bescherming doordat externen geen inzicht krijgen in uw netwerk.

#13 CASB

Wereldwijd mobiele medewerkers vereist een extra beveiligingslaag die hierover waakt. Een extra code is nodig wanneer de medewerker vanuit potentieel onveilige locaties probeert aan te melden.

#3 MULTIFACTOR AUTHENTICATION

Een wachtwoord is snel ontfutseld of zelfs geraden. Een extra code, vingerafdruk of verificatie op een bluetooth apparaat in de buurt kan voorkomen dat kostbare gegevens op straat liggen.

#7 CLIENT SECURITY

Verzeker de integriteit van uw systeem door een BIOS check uit te voeren of software dagelijks te verifiëren op verdacht gedrag.

#4 PASSWORD POLICY

Het mag dan al ‘sterk’ zijn, één wachtwoord overal gebruiken is onveilig. Hoe geef je collega’s bv. eenmalig toegang?

#5 ENCRYPTION

Mochten PC’s of tablets alsnog op straat komen te liggen kunnen derden niet aan de (gewiste) gegevens!

#12 UEBA

Niet alleen hackers, ook personeel kan aan de haal gaan met gegevens. Met A.I. en Machine learning bestrijd je datadiefstal

Voorbeeldstrategie
MULTINATIONAAL PRODUCTIEBEDRIJF

Multinationaal productiebedrijf met HQ in België en wereldwijd vestigingen. De productie draait 24 op 7. Het is dus van vitaal belang dat de productieketen nooit onderbroken wordt. Data is zeer belangrijk. In het bedrijf werken 1000-den werknemers uit binnen -en buitenland. Het is een komen en gaan van bezoekers en elke dag kunnen er andere collega’s op kantoor zijn. De interne communicatie gebeurt voornamelijk binnen Microsoft Teams en SharePoint.

Ik wil mijn opstelling kennen!

#1 Keeper

Een verzameling van essentiële ingrepen: antivirus, antispam, sandboxing, patchmanagement, back-up en firewall.

#7 CLIENT SECURITY

Zorg dat de integriteit en toegang tot uw toestellen altijd verzekerd is

#6 PRINTING SECURITY

Voorkomt losliggende facturen, contracten of blauwdrukken op toestellen en verzekert dat niemand de printinstructies kan uitlezen

#3 MFA

Als extra beveiligingslaag over de verschillende cloudtoepassingen dient een extra code ingegeven te worden om aan te melden. Zo bestaat er bij verlies van wachtwoord niet meteen een gevaar op inbreuk

#4 PASSWORD POLICY

Bouwbedrijven gaan vaak met grote bedragen om. Met sterke en unieke wachtwoorden voorkomt u ook dat 1 breach meteen vele accounts toegang geeft.

#14 MANAGED SERVICES

Up to date houden van infrastructuur en software is onmogelijk voor het eigen team van applicatiespecialisten, daarom besteden ze dit best uit.

#2 MANAGED SECURITY AWARENESS TRAINING

Bouwbedrijven worden vaak getarget voor ‘CEO fraude’. Het personeel dient continu getraind en alert gehouden te worden om dit soort fraude te voorkomen.

#8 MOBILE DEVICE MANAGEMENT

Beheert alle tablets op de werven: de configuratie, de uitrol van applicaties, wifi-instellingen worden automatisch uitgerold. En bij verlies kunnen ze makkelijk gewist worden.

#5 ENCRYPTION

Mocht er een tablet of notebook verloren geraken, kan de (on)eerlijke vinder nooit aan de aanwezige gegevens.

#10 WIFI SECURITY

Voorkom o.a. SSID Spoofing of wireless sniffers met geautomatiseerde autorisatie.

#11 REVERSE PROXY

Het eigen domein krijgt extra bescherming doordat externen geen inzicht krijgen in uw netwerk.

#8 MOBILE DEVICE MANAGEMENT

Een kennisorganisatie vereist een eenvoudig beheer van alle apparaten en snelle toegangrestrictie

#12 UEBA

Niet alleen hackers, ook personeel kan aan de haal gaan met gegevens. Met A.I. en Machine learning bestrijd je datadiefstal

#9 NETWORK ACCESS CONTROL

Verzeker dat onbevoegden het bedrijfsnetwerk niet kunnen betreden.

Voorbeeldstrategie
KENNISBEDRIJF

Een onderzoeksinstituut waarbij medewerkers mobiel en flexibel moeten kunnen werken binnen Office 365 om info te creëren en te delen. Het bedrijf steunt volledig op haar Intellectual Property en de kennis van zijn medewerkers. Ze beschikken over een eigen datacenter.

Ik wil mijn opstelling kennen!
VanRoey.be | Security strategie

"Als wij de bal hebben, kunnen hun niet scoren."

- Johan Cruyff -

Krijg onmiddellijk een uitgebreid security-voorstel op maat!

Het rapport wordt dadelijk toegestuurd naar het opgegeven mailadres.

Sint-Franciscus Ziekenhuis verbindt mensen met Ruckus

Sint-Franciscus Ziekenhuis verbindt mensen met Ruckus

Hoe ELVIS en VanRoey.be elke klas van het Sint-Jan Berchmanscollege in een performant en veilig IT-lokaal omtoveren

Hoe ELVIS en VanRoey.be elke klas van het Sint-Jan Berchmanscollege in een performant en veilig IT-lokaal omtoveren

Schoenen Torfs rekent op VanRoey.be om verdere groei te realiseren

Schoenen Torfs rekent op VanRoey.be om verdere groei te realiseren

Maximale uptime bij Dierengezondheidszorg Vlaanderen dankzij haar moderne en gemonitorde ICT-infrastructuur

Maximale uptime bij Dierengezondheidszorg Vlaanderen dankzij haar moderne en gemonitorde ICT-infrastructuur


Gold Partner

Laat u begeleiden door onze experts

of blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hybrid-IT

Uw organisatie in de hoogste versnelling

Security Strategie

Ontvang een voorstel op maat van uw organisatie

Managed Services

Bekijk het webinar