Header Image overlay

Dynamics 365 Real-Estate

specifiek voor projectontwikkelaars

Als projectontwikkelaar is het belangrijk het geschatte budget en de werkelijke kosten continu te kunnen opvolgen. Excel hiervoor gebruiken kan, maar VanRoey.be biedt je met Dynamics 365 for Real Estate een efficiëntere tool.

Met Dynamics 365 for Real-Estate beschik je over een all-in-one pakket waarin zowel calculaties van projecten, haalbaarheidsberekeningen, budgetten, quotiteiten berekening, opvolgen van vorderingsstaten en facturatie volgens wet Breyne zijn voorzien.

Microsoft Dynamics 365 Logo
Microsoft Gold Partner | VanRoey.be
Prompto logo
VanRoey.be is Certified for Dynamics NAV

Mogelijkheden

Klik op de topics om meer info te lezen.

(1e item wordt niet weergegegeven)

Efficiënte creatie van de betrokken appartementen in het systeem via een Wooneenheden-werkblad:

Dynamics 365 For Real-Estate biedt de mogelijkheid om de wooneenheden te creëren op basis van sjablonen, zodat de privatieven aangevuld worden met alle nodige boekhoudgegevens voor latere facturatie.

Dynamics 365 For Real-Estate herbergt de geschatte kostprijs van een project en verdeelt deze kosten over de verschillende privatieven.

Op deze manier kan er een duidelijk inzicht bekomen worden in de na te streven marges en verkoopprijzen.

Aanduiding van de voortgang der werken volgens schijven conform Wet Breyne: Schijven kunnen globaal gerealiseerd worden voor alle betrokken appartementen, of enkel voor individuele appartementen.

Dynamics 365 for Real Estate beschikt over een aparte module om quotiteiten te berekenen waarmee de gebruiker in één oogopslag een overzicht over de globale quotiteiten heeft. 

Daarnaast zorgt het ervoor dat er niet afgeweken kan worden van de vooringestelde totale effectieve quotiteiten.

De verkoopprijzenmodule van Dynamics 365 For Real-Estate stelt de gebruiker in staat om verkoopprijzen en marges van de verschillende privatieven te bepalen. Dit kan zowel voor de start van de verkoop van het project als in de loop van het verkooptraject.

Alvorens verkoopprijzen aan te passen stelt Dynamics 365 For Real-Estate de gebruiker in staat om simulaties uit te voeren.

Pas nadat de nieuwe verkoopprijzen geëvalueerd werden worden deze doorgevoerd naar het actieve dossier.

(1e item wordt niet weergegegeven)

Dynamics 365 For Real-Estate biedt de mogelijkheid om de eigendomsstructuur van de kopende partijen te noteren.

Indien nodig kan deze structuur nog laat in het verkoopproces bijgestuurd worden.

De verkoop van een privatief wordt genoteerd in een verkoopvoorstel. Dynamics 365 for Real-Estate ondersteunt de concepten “Volle eigendom”, “Vruchtgebruik” en “Naakte eigendom”.

Onze oplossing kan de (gedeeltelijke) realisatie van een volledige schijf weergeven.

Eenvoudige indeling van uw projecten in:

  • Residenties,
  • Fasen,
  • Subfasen

Per residentie kan een specifieke projectbankrekening gehanteerd worden.

Verschillende statistiekoverzichten en  rapportagemogelijkheden van Dynamics 365 For Real-Estate geven inzicht in de verschillende kosten en baten van het project in kwestie.

Dynamics 365 for Real-Estate biedt nog véél meer mogelijkheden. Bovendien zijn alle gegevens zijn volledig geïntegreerd binnen Microsoft Dynamics 365, en dus met de rest van uw bedrijf verbonden.

Videocase Dynamics 365 Real Estate

Meer weten over Dynamics 365 Real-estate?

Onze experts geven graag alle uitleg en tonen je hoe het werkt.

btw nr.*

Flexibele klantfacturatie volgens Wet Breyne

Dynamics 365 for Real-Estate gaat op intelligente wijze na welke schijven gefactureerd mogen worden en verwerkt, samen met eventuele overige verkooporders en meerprijzen die aan de klant gelinkt zijn.

Meerprijzen worden naar wens apart gefactureerd of gekoppeld aan een specifieke facturatie schijf. De gebruiker kan de facturatieopdracht bijsturen aan de hand van tal van opties.

De gebruiker beslist zelf of de facturen individueel aangemaakt worden, of via verzamelfacturatie. Door de verregaande integratie met Microsoft Dynamics 365 kan onze oplossing elk ander verkoopdocument herkennen en aanbieden ter facturatie.

In geval van voorschotten draagt Dynamics 365 For Real-Estate er zorg voor dat deze tijdig aan de klant aangerekend worden. Bij afrekening worden de aangerekende voorschotten verrekend met de saldofactuur.

Waarom Microsoft Dynamics 365?

Meer weten?

Onze experten helpen je graag met je zoektocht naar het perfecte bedrijfsbeheer platform.

btw nr.*

Dynamics 365 add-ons

Microsoft Gold Partner | VanRoey.be
VanRoey.be is Certified for Dynamics NAV

Dynamics 365
for Real Estate

Dekt de volledige lading voor projectontwikkelaars: van haalbaarheidsstudie tot facturatie. Calculaties van projecten, haalbaarheidsberekeningen, budgetten, quotiteiten berekening, opvolgen van vorderingsstaten & facturatie volgens wet Breyne.

Ontdek de oplossing

Dynamics 365 for
Construction & installation

Praktijkgerichte oplossing voor bouw- en installatiebedrijven die je ondersteunt in alle administratieve & logistieke beslommeringen. Werd ontwikkeld door en met specialisten uit de sector om volledig aan je behoeften te voldoen.

Ontdek de oplossing

Dynamics 365
Business Central

Verbind financiën, sales, service en operaties. Automatiseer & beveilig je toeleveringsketen. Zo verkoop je slimmer, met verbeterde klantenservice en hou je projecten op schema/binnen het budget! Dit alles binnen één oplossing.

Ontdek de oplossing

Dynamics 365
for Sales

Vergroot de productiviteit van verkopers met naadloze tools en bevorder de juiste relaties met CRM. Intelligente verkoopprocessen die verkopers naar optimale resultaten begeleiden. Verkoop slimmer dankzij inzichten en beredeneerde klantencontacten.

Ontdek de oplossing

Dynamics 365
For Field Service

Innoveer in je service-ervaring. Enerzijds door problemen proactief te detecteren en op te lossen zodat er alleen een technicus wordt gestuurd als dat nodig is. Anderzijds door klanten selfservice-portals, proactieve updates en tracering van technici te bieden.

Meer weten?

Dynamics 365
For Marketing

Tover onbekende bezoekers om tot bekende leads, hot prospects en alles daartussen in deze all-in-one marketing-automation oplossing. Voer doordachte remarketing campagnes via meerdere kanalen om leads aan te trekken en te houden.

Meer weten?

Meer weten?

Onze gecertificeerde experts beantwoorden graag je vragen.

btw nr.*

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!