Header Image overlay
SentinelOne Logo

SentinelOne is een Amerikaans cyberbeveiligingsbedrijf dat zeer sterk inzet op a.i.-powered XDR voor endpoint- en serversecurity. Daarnaast bieden ze ook Identity Protection om o.a. je Active Directory opzet zeer accuraat te beschermen. Wij bieden hun oplossingen, maar ook als Managed Service (MDR), waarbij wij al jullie complexe alerts opvolgen.

Gold
SentinelOne Logo

De XDR oplossing van SentinelOne, aangedreven door geavanceerde AI-technologieën, biedt een superieure detectie van bedreigingen, waaronder geavanceerde en nieuwe vormen van malware en cyberaanvallen. Het volledig geautomatiseerde systeem kan niet alleen bedreigingen detecteren, maar ook snel en effectief reageren om deze te neutraliseren, waardoor de noodzaak van menselijke tussenkomst wordt verminderd en de reactietijd op bedreigingen wordt versneld.

Daarnaast biedt SentinelOne naadloze integratie met zowel pc’s als servers, waardoor consistente en effectieve beveiliging wordt gegarandeerd, ongeacht het type apparaat dat wordt gebruikt. De sterke reputatie van het bedrijf in de industrie en het vertrouwen dat het heeft gewonnen van vele grote organisaties wereldwijd, getuigen van de effectiviteit van hun oplossingen en hun vermogen om te voldoen aan de hoge eisen van moderne cyberbeveiliging.

Lees hier waarom je SentinelOne als leider in het Gartner kwadrant terugvindt.

Info & documentatie
Wat is XDR? Wat doet XDR en hoe kan het zo goed nieuwe malware of cryptolockers counteren? Je ontdekt het hier!

Meer weten over de oplossingen van SentinelOne?

Ongeacht je uitdaging(en), schrijf ons gerust aan met je open vragen.
Van specifieke ondersteuning tot volledige ontzorging… In een open gesprek bekijken we alle mogelijkheden. Alvast tot dan!

btw nr.*

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!