Header Image overlay

Microsoft 365

All-in-one productiviteitssuite voor je organisatie

Microsoft 365 is Office 365 + Windows 11 + beveiliging en zoveel meer… Één voordelige suite, al vanaf amper €20,6 per gebruiker per maand. Dit alles met een centrale beheerconsole en eenvoudige facturatie!

Microsoft Gold Partner | VanRoey.be
Microsoft Cloud Solution Provider
Microsoft 365 Logo

Vandaag kan bijna je ganse bedrijfsvoering verlopen via Office 365 met o.a. SharePoint, Teams (+telefonie!), Bookings, Forms… Bijzonder veelzijdig, always up-to-date en volledig geïntegreerd…

Lees meer over Office 365

ENTERPRISE

Gebruik de meest geavanceerde features van Windows 11 Enterprise om productiever, efficiënter en veiliger in je domein te werken. Zo worden alle werkstations makkelijk te beheren.

Lees meer over Windows 11

Microsoft 365 Enterprise bevat uitgebreide beveiligings-maatregelen die een je toelaat een Zero-Trust omgeving op te zetten. Ook beschik je over krachtige cloudbeveiliging en beheertools als o.a. Intune biedt.

Lees meer over EMS

Vergelijking
Microsoft 365 Business Premium vs Microsoft Enterprise E3

Download onze schema’s van Microsoft 365 Business Premium (voorheen: Microsoft 365 Business) & Microsoft 365 E3 en sta versteld van hoeveel tools je krijgt voor weinig geld!
Ja: Alle prijzen van alle individuele elementen worden in de download vermeld!

Add-ons voor Microsoft 365 Enterprise E3

Er bestaat ook een Microsoft 365 E5 suite, deze bieden we aan maar is zelden van toepassing. Daarom brengen we de beste extra features ook als losse modules naar Microsoft 365 E3:

Microsoft Office 365 Identity & Advanced Threat Protection (Plan 2)

Deze geavanceerde bescherming kan de meest geavanceerde cloud-antivirus en antispam oplossingen vervangen!

Microsoft Office 365 Advanced Compliance

Zet automatisch extra bescherming en rechtenbeheer op specifieke documenten om te voorkomen dat ze vrij doorgestuurd of geprint kunnen worden, afhankelijk van de inhoud.

Op Microsoft 365 kan je (verder) bouwen!

Microsoft 365 integreert perfect met het “Microsoft Dataverse”. Je documenten en data zitten veilig in één centraal, super-beveiligd platform en stroomt moeiteloos door van -en naar je CRM, ERP of andere applicaties en databases. Ga aan de slag met low-code oplossingen en bouw je eigen interactieve dashboards, automatisaties en apps in het Power Platform…
Je investeert  met Microsoft 365 in een veilig toekomsttraject en optimale ondersteuning

Microsoft Dataverse overzicht

FAQ / Veelgestelde vragen

Ja. Onze gecertificeerde experts hebben hier zeer veel ervaring in bij honderden organisaties, groot en klein.

Ze weten perfect hoe ze een zero-trust omgeving binnen Microsoft 365 moeten opzetten, het rechtenbeheer, de juiste policies, je Entra-ID configureert... maar ook je vergaderruimtes integreert in je Microsoft omgeving, de combinatie met Intune en Scappman om werknemers van de juiste apps en updates te voorzien enzovoorts... 

Optioneel kan je van onze Managed Microsoft 365 dienst genieten, waarbij we je Microsoft-omgeving en diens beveiliging in topconditie houden en altijd volgens de hoogste standaarden bijschaven.

Tot slot kan je ook op ons rekenen om het onderste uit je productiviteitstools te halen. bv. je SharePoint omgeving tot in de puntjes in te richten, koppelingen te leggen met ERP- en CRM systemen, of automatisaties in Power Automate, apps in Power Apps, interactieve dashboards in Power BI te bouwen...

Nee, Microsoft is hier erg flexibel in. Je kan perfect gebruikers naargelang hun specifieke noden van licenties voorzien. Zo betaal je nooit te veel voor een product dat ze nooit gebruiken.

Microsoft Cloud Solution ProviderDankzij ons ‘Microsoft Cloud Solution Provider’ statuut vanuit onze gratis cloudportaal regelen. Hiervoor krijg je een log-in en kan je alle licenties makkelijk zelf beheren.

Zo ben je niet van ons afhankelijk (bv. buiten kantooruren) om een collega onmiddellijk op te starten.

Maar opgelet, licenties worden wel steeds per jaar geactiveerd, dat is een nieuwe policy bij Microsoft waar ook wij helaas niet omheen kunnen.

Ja, als je Microsoft 365 Enterprise E3 of E5 neemt zit er een upgrade voor je toestel naar Windows 11 Enterprise inbegrepen. Bij Microsoft 365 business betreft dit Windows 11 Pro.

Neem het van ons aan, het is niet eenvoudig dit partnership te ontvangen van Microsoft. Als Gold partner ben je verzekerd van onze expertise met ruim 25 jaar ervaring in duizenden organisaties en eindeloos veel certificaten. We kunnen daarnaast ook helpen met een doordachte implementatie van Office 365, Teams, SharePoint, Dynamics NAV, Azure oplossingen en EMS. We zorgen daarenboven dat iedereen mee is dankzij bewezen change management systemen.
Microsoft Gold Partner | VanRoey.be

Aan de slag met Microsoft 365 Business Premium of Microsoft 365 E3?

Onze gecertificeerde Microsoft Experts begeleiden je doorheen de migratie, set-up en integratie in je omgeving. Werk veiliger en efficiënter samen dan ooit!

btw nr.*

Onze Marketing Manager Tom Hufkens toont jullie in een 35-tal minuten de mogelijkheden van Copilot for Microsoft 365.

Gerelateerde info

Onze Oplossingen

ESG

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!