Header Image overlay
Innovaphone Logo

iP Advanced partners hebben minstens één innovaphone Technician Advanced (iT Advanced) die opgeleid is en daarom in staat is zelfs complexe scenario’s te installeren. Onze salesmedewerkers hebben met succes deelgenomen aan een innovaphone Sales Training.

iP Advanced
Innovaphone Logo

Innovaphone AG is een toonaangevend Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en levering van geavanceerde IP-gebaseerde communicatiesystemen. Ze bieden alles van IP-telefoons en gateways tot geavanceerde Unified Communications-oplossingen.Efficiënte en veilige communicatietools, terwijl ze zich aanpassen aan de veranderende behoeften van de moderne zakelijke omgeving.

De producten en diensten van Innovaphone onderscheiden zich door naadloze communicatie mogelijk te maken en bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Hun oplossingen zijn ontworpen om maximale prestaties te leveren, terwijl ze tegelijkertijd compatibel zijn met verschillende netwerken en systemen. Innovaphone’s applicaties, waaronder hun reeks Unified Communications-oplossingen, zijn ontworpen om samenwerking te bevorderen en de klantenservice te verbeteren. Ze stellen organisaties in staat om op een flexibele en kosteneffectieve manier te werken, terwijl ze zorgen voor een hoge mate van gegevensbeveiliging en privacy.

 

Info & documentatie

Meer weten over de oplossingen van Innovaphone?

Ongeacht je uitdaging(en), schrijf ons gerust aan met je open vragen.
Van specifieke ondersteuning tot volledige ontzorging… In een open gesprek bekijken we alle mogelijkheden. Alvast tot dan!

btw nr.*

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!