Header Image overlay
Innovaphone Logo

iP Advanced partners hebben minstens één innovaphone Technician Advanced (iT Advanced) die opgeleid is en daarom in staat is zelfs complexe scenario’s te installeren. Onze salesmedewerkers hebben met succes deelgenomen aan een innovaphone Sales Training.

iP Advanced
Innovaphone Logo

Innovaphone AG is een toonaangevend Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en levering van geavanceerde IP-gebaseerde communicatiesystemen. Ze bieden alles van IP-telefoons en gateways tot geavanceerde Unified Communications-oplossingen.Efficiënte en veilige communicatietools, terwijl ze zich aanpassen aan de veranderende behoeften van de moderne zakelijke omgeving.

De producten en diensten van Innovaphone onderscheiden zich door hun vermogen om naadloze communicatie mogelijk te maken en bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Hun oplossingen zijn ontworpen om maximale prestaties en duurzaamheid te bieden, terwijl ze tegelijkertijd compatibel zijn met verschillende netwerken en systemen. Innovaphone’s applicaties, waaronder hun reeks Unified Communications-oplossingen, zijn ontworpen om samenwerking te bevorderen en de klantenservice te verbeteren. Ze stellen organisaties in staat om op een flexibele en kosteneffectieve manier te werken, terwijl ze zorgen voor een hoge mate van gegevensbeveiliging en privacy.

Info & documentatie

Meer weten over de oplossingen van Innovaphone?

Ongeacht je uitdaging(en), schrijf ons gerust aan met je open vragen.
Van specifieke ondersteuning tot volledige ontzorging… In een open gesprek bekijken we alle mogelijkheden. Alvast tot dan!

btw nr.*

Onze Oplossingen

ESG

Op 26 okt. duiken we dieper in de wereld van digitalisatie en hoe het jouw organisatie kan transformeren. Je krijgt o.a. een exclusieve preview van Microsoft’s AI-tool ‘Copilot’, trends in ERP, CRM & Marketing Automation & Voka toont ons haar nieuwe kantoor in Mechelen!

Inschrijven s gratis!