Overlay | VanRoey.be
Easykit

Easykit garandeert unieke klantenervaring dankzij moderne netwerkinfrastructuur

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Veilige en goed functionerende IT-oplossingen inclusief Managed Services helpen de Easykit Coaches en Service Techniekers feilloze dienstverlening te garanderen.
Easykit

Een unieke klantenervaring

De ervaring van de klant is voor Easykit het allerbelangrijkste. Mensen zijn soms een beetje onzeker over hun eigen technische vaardigheden of lopen tegen onverwachte moeilijkheden aan. Ze moeten dan meteen kunnen terugvallen op een Easykit Coach of een Service Technieker. Belangrijk daarbij is dat er helemaal geen drempelvrees is. Veilige en goed functionerende IT – inclusief Managed Services – garanderen die vlotte toegankelijkheid en snelle bediening van de klant.

Naast de 60 Easykit Coaches, die hoofdzakelijk vanuit de toonzalen actief zijn, rijden er nog een 25-tal techniekers op de baan en staat er een interne service dienst paraat voor de klanten. Je begrijpt dat al deze mensen op verschillende locaties en erg mobiel werken. VanRoey.be moderniseerde alle toonzalen en de hoofdzetel in Rotselaar met het oog op een feilloze dienstverlening. Ruckus switchen en Ruckus WLAN verzekeren een performant (draadloos) netwerk. Met Telenet Business Fibernet kiest Easykit daarenboven voor supersnel internet via coax. FortiGate firewalls vormen een stevige barrière die het bedrijfsnetwerk beschermt.

Veilige storage & back-up

Naast een vernieuwde netwerkinfrastructuur, kreeg de hoofdzetel in Rotselaar nog een extra upgrade. Voor een veilige storage en back-up werd het bestaande serverpark gemoderniseerd en koos Easykit voor de VanRoey.be Private Cloud.

Met HPE Nimble Storage en HPE StoreEasy Storage werden de meest technologisch geavanceerde storage oplossingen voorzien. Dankzij de combinatie van HD en SSD technologie en de toepassing van AI levert HP Nimble een optimale rekenkracht en dynamische allocatie van resources. StoreEasy Storage is bovendien uitermate gebruiksvriendelijk. Deze performante HP storage technologieën zijn ook geïnstalleerd op de VanRoey.be private cloud. Voor Easykit is deze private cloud dan ook dé ideale oplossing voor back-up en recovery. Met een Veeam back-up erbovenop is de bedrijfsdata steeds up-to-date en beschikbaar. Van een cyberaanval moeten ze bij Easykit niet weten, maar als die zich toch voordoet, dan kunnen ze dankzij deze oplossingen de klant blijven ondersteunen.

Managed Services

Easykit heeft als middelgrote onderneming een ICT support engineer en een applicatiebeheerder in dienst. Zij verrichten schitterend werk met eerste-lijn-support en beheer van de ERP en andere data systemen. Via een single point of contact bij VanRoey.be komt de support engineer van Easykit meteen bij de juiste mensen terecht als hij ondersteuning zoekt. Een betrouwbare en performante ICT is voor Easykit cruciaal en CEO David Janssens benadrukt daarom het belang van een partner die actief meedenkt en oplossingen op maat aanreikt.

Ook de projectmatige samenwerking en vlotte bereikbaarheid van de juiste mensen waardeert David ten zeerste. Dat geldt ook voor de Managed Services van VanRoey.be. Naast de support on demand wordt de performantie van de draaiende systemen en de back-ups permanent gemonitord.

Over Easykit

Wie zelf aan de slag wil met verwarming, ventilatie, elektriciteit of sanitair kan daarvoor terecht in één van de twaalf Easykit toonzalen. Easykit is de marktleider in zelfbouw oplossingen en biedt ook technieken aan voor hernieuwbare energie en slim energiebeheer in je woning. Easykit kan iedereen laten klussen. Dat doen ze door opleiding, instructievideo’s en de ondersteuning van 60 Easykit coaches en 25 techniekers die professionele service bieden op de werf. Zij zorgen dat de klant de juiste oplossingen kiest en beschikt over de nodige tools en kennis om die zelf te installeren.

“De optimalisatie van de netwerkinfrastructuur verbeterde het gebruiksgemak voor onze Easykit Coaches en Service Techniekers aanzienlijk, en bijgevolg ook de dienstverlening aan de klant.”
David Janssens
CEO Easykit
David Janssens

Ook interessant:

Controleer alle data die binnenkomt… én buitengaat. De Fortinet Fortigate is misschien wel de beste firewall die een organisatie kan hebben.
Of bezoek webstore.be om producten te vinden en te bestellen