Overlay | VanRoey.be

Mister Minit beveiligt haar shops met de Fortinet Security Fabric

Vandaag kunnen de medewerkers -dankzij de Fortinet Security Fabric- via één beveiligingsplatform al hun toestellen centraal en overzichtelijk beheren, zonder in te boeten op toegankelijkheid van data noch internet!

Fortinet Platinum Partner en Partner of Excellence | VanRoey.beDe vereisten van Mister Minit waren duidelijk. Een vervanging van het MPLS netwerk en het vervangen van de winkelconnectiviteit. Het nieuwe systeem moest toekomstgericht zijn, een extra laag security bieden, centraal beheerd kunnen worden en meer inzicht kunnen bieden in de WAN-trafiek. Ook ‘Zero-touch-provisioning’ naar de winkels toe was zeker een vereiste.

VanRoey verlaagde de complexiteit van hun netwerkinfrastructuur met behoud van een ijzersterk security ecosysteem en duidelijke SLA’s. Vandaag kunnen de medewerkers -dankzij de Fortinet Security Fabric en Unified Threat Management- via één beveiligingsplatform al hun toestellen centraal en overzichtelijk beheren, zonder in te boeten op toegankelijkheid van data noch internet!

Over Mister Minit

Soms heb je nood aan een vakman. Iemand die je smartphone herstelt, nadat je die liet vallen. Iemand die je schoenen repareert, zodat je weer verder kan. Iemand die je sleutel dupliceert, omdat je een extra exemplaar nodig hebt. Al sinds 1957 kan je hiervoor op MISTER MINIT rekenen. Vandaag is MISTER MINIT Europese leider van dienstverleningen aan particulieren met 900 verkooppunten over gans Europa. Verspreid over de Benelux baten 30 commerciële vakmensen een franchise van MISTER MINIT uit, op een totaal van 100 winkels.

“Dankzij de Fortinet Security Fabric kunnen we via één beveiligingsplatform al onze toestellen centraal en overzichtelijk beheren, zonder in te boeten op toegankelijkheid van data noch internet!”
Luc Smet
ICT-NIM Teamleader Mister Minit
Deze (12p) brochure vat enkele zaken goed samen: de evolutie van Fortinet en netwerkbeveiliging, de Fortinet Security Fabric, FortiOS, de SPU, FortiGuard Threat Intelligence en nog veel meer...

Ook interessant:

Als Fortinet Platinum Partner zit je bij VanRoey.be aan het juiste adres om geadviseerd en ondersteund te worden over de ijzersterke Fortinet Security Fabric.
Je (cloud)infrastructuur in topconditie houden, security bewaken... de juiste mensen vinden... Reken hiervoor op onze expertise!
Of bezoek webstore.be om producten te vinden en te bestellen

Onze Oplossingen