Header Image overlay

Azure Site Recovery

Verzeker de continuïteit van jouw organisatie met on-demand disaster recovery in de cloud

Azure Site Recovery spiegelt je datacenter in de Microsoft Cloud & brengt de dormante virtuele machines meteen tot leven wanneer het noodlot toeslaat. Dit zorgt voor redundantie voor een minimumprijs.

 Geen nood aan extra investering in hardware, stroom, onderhoud…
 Je betaalt enkel voor de infrastructuur wanneer ze gebruikt wordt

Azure Site Recovery Logo

Ideale Testomgeving

Test de disaster-recovery zonder invloed op de productieomgeving. Vele organisaties hebben wel een tweede infrastructuur met disaster recovery tools, maar testen deze zelden of nooit.

Beperkte kosten

Je betaalt eenmalig een configuratiekost en nadien een beperkt maandelijks bedrag voor service en de opslag. Enkel als de omgeving gebruikt wordt betaal je voor de gebruikte infrastructuur.

Cloud & On-premise

Indien je reeds overgestapt bent op cloud-infrastructuur in Azure kan je in noodgevallen rekenen op Azure Site Recovery. In dit geval wordt er tussen Azure-regio’s geschakeld.

Microsoft Gold Partner | VanRoey.be
Microsoft Cloud Solution Provider

VanRoey.be is Microsoft Gold Partner. We kunnen je dus niet alleen ongeëvenaarde en gecertificeerde expertise bieden, maar ook ijzersterke prijzen. Bovendien zijn we ook  Cloud Solution Provider, wat betekent dat je via onze portaal zelf direct licenties kan voorzien of opzeggen, zonder tussenkomst van Microsoft.

Minimale downtime én...
betrouwbaar herstel

Meer weten?

Onze hoogst gecertificeerde experts staan je graag te woord om je omgeving onder de loep te nemen en te besparen op een site recovery vanuit Azure / de Microsoft Cloud!

btw nr.*

Video afspelen
Een 100% Belgisch datacenter geoptimaliseerd voor het hybride model. Ontdek de voordelen voor jouw organisatie in dit webinar!

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!