Header Image overlay

Back-up as a Service met Veeam cloud Connect

Stel je volledige omgeving veilig in AZURE

Geniet van snelle offsite back-up en herstel, zonder de complexiteit en kost van traditionele infrastructuur. Dit alles veilig in de cloud van Microsoft Azure.

Zowel clients als virtuele servers (VM’s)
Ongeacht het virtualisatie platform (Vmware/Hyper-V)
Ongeacht het besturingssysteem
Snel en eenvoudig herstel

Veeam Pro Partner | VanRoey.be
Microsoft Gold Partner | VanRoey.be

Met Veeam Cloud connect ervaar je

Offsite back-up naar Azure voor je volledige omgeving

Geen nood aan nieuwe infrastructuur

Ook voor clients en (virtuele) servers

Snel & eenvoudig herstel

Houdt rekening met je netwerk en optimaliseert dataverbruik

Je blijft in controle van jouw gegevens

Offsite back-up

Geniet van een geëncrypteerde offsite back-up oplossing voor jouw clients, virtuele en/of fysieke servers, zonder dure investeringen (OPEX vs CAPEX).

Voorkom dataverlies

Om economische schade te voorkomen, is een goedwerkend back-upsysteem cruciaal. En dit voor jouw complete infrastructuur (clients, fysieke servers, VM's, ...)

Vermijd downtime

Je servers zijn het hart van jouw onderneming. Down-time betekent technische werkloosheid. Met Veeam Cloud Connect is je omgeving in geen tijd terug up-and-running.

WAN-acceleratie

Om het dataverkeer aanzienlijk te verminderen kan je optioneel kiezen voor WAN-acceleratie. Zonder wijzigingen aan jouw bestaande netwerkinfrastructuur, geniet je van een supersnelle back-upoplossing met een minimale bandbreedte.

Controle over jouw eigen data

Via de on-premises geïnstalleerde back-upconsole krijg je toegang tot de gegevens in gehoste back-up repository's en kan je deze herstellen wanneer nodig.

Veilig in DE CLOUD

Al jouw gekozen data wordt veilig bewaard in in een cloud-omgeving zoals bijvoorbeeld Microsoft Azure. Zonder dure investering geniet je van een maximale up-time en een supersnelle recovery.

Veeam Pro Partner | VanRoey.be

VanRoey.be is VEEAM ProPartner Gold Reseller. We kunnen je dus niet alleen ongeëvenaarde en gecertificeerde expertise bieden, maar ook ijzersterke prijzen

Meer informatie of een demo?

btw nr.*

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!