Overlay | VanRoey.be

Events, Opleidingen & webinars

Laat je inspireren door onze specialisten

Wij kennen de ICT wereld door en door en informeren je graag zodat je de juiste keuzes kan maken. Spreek met experts en collega’s en ontdek de nieuwe manier van werken!

Wil je graag uitnodigingen krijgen voor onze events? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief!

RICHTLIJNEN CORONA:
Onze events, workshops & opleidingen gaan steeds door op een verantwoorde en veilige manier waar iedereen zich comfortabel bij voelt.

  • Topic

  • Filter leegmaken
Wij helpen beslissingsnemers de juiste keuzes te maken om producten te transformeren, processen te optimaliseren en te digitaliseren.
Data omtoveren naar overzichtelijke rapporten & dashboards? Dit kan dankzij Power BI. Ga ermee aan de slag na onze tweedaagse opleiding!
Ben jij ook het overzicht van alle Teams & SharePoint sites verloren? En op zoek naar 1 tool om alles in goede banen te leiden? Maak kennis met GroupMGR!
Zorg dat je gebruikers alle functionaliteiten leren kennen en zo het maximale uit je SharePoint investering kunnen halen!
Oefening baart kunst! Ontdek in één voormiddag de juiste ingrediënten voor hybride meetings & ga aan de slag met onze tips en tricks rond Teams.
Een lekkere lunch en een spannende veldritcross. De perfecte ingrediënten voor een gezellige namiddag op de Lilse Bergen. Vergezel jij ons op zondag 6 februari tijdens de 31ste editie van de Krawatencross?
Haal het maximale uit je SharePoint Online en word een doorwinterde gebruiker. Na deze opleiding ben je zelf in staat de best practices toe te passen binnen je SharePoint omgeving!
Droom je ervan om je (saaie) repetitieve taken te automatiseren? Lees je productiviteit te boosten? Dan is deze opleiding iets voor jou! Maak kennis met deze gebruiksvriendelijke tool en zet 7 worksflows op.
Kom naar onze Lunch & Learn Real Estate en ontdek waarom VanRoey.be dé ICT-partner voor iedere projectontwikkelaar is.
Wil je zelf een eigen bedrijfsapp bouwen maar weet je niet hoe? Goed nieuws, tijdens deze opleiding nemen we je één dag mee in de wereld van Microsoft Power Apps en laten we je zelf een aantal apps bouwen.
Of bezoek webstore.be om producten te vinden en te bestellen