Overlay | VanRoey.be

Opleiding PowerApps: bouw je eigen bedrijfsapp

Haal het maximale uit je Office 365 omgeving

Heb jij er altijd al van gedroomd om je eigen applicaties te ontwikkelen? Hield onvoldoende kennis van programmeertalen je tegen? Goed nieuws, Microsoft zet de laatste jaren hard in op hun Power Platform. Wat wil zeggen dat ze iedereen de kans én de kracht willen geven om zelf geavanceerde zaken te verwezenlijken met behulp van visuele tools die vervat zijn in iedere Microsoft 365 omgeving.

Tijdens deze opleiding nemen we je één dag mee in de wereld van Microsoft PowerApps. We laten je zelf een aantal apps bouwen zodat jij met een mooie basiskennis zelf aan de slag kan gaan voor je eigen organisatie.

Geniet van korting op het totaalbedrag als je met meerdere personen inschrijft!
2 Personen: -10% | 3 Personen: -15% | 4 of meer: -20%

waar?

Voor opleidingen volgen we de richtlijnen die ons door de overheid worden opgelegd.

Omwille van het Coronavirus worden alle opleidingen tijdelijk via Teams gegeven. Je krijgt van ons een link die je in Teams of in je browser kan openen om mee te volgen.

Wat leer je

Tijdens deze training bieden we je een hands-on ervaring in het maken van Power Apps. Voor elke praktijkoefening krijg je de nodige basistheorie aangereikt zodat je de nodige handvaten hebt om de oefeningen te voltooien. Alle oefeningen staan stap per stap omschreven zodat je het in een latere fase gemakkelijk kan herbekijken en kan nagaan hoe je bepaalde acties op een eenvoudige manier kan verwezenlijken.

Gedurende die dag zal je kennismaken met Common Data Services en zelf een eigen canvas app én een model gestuurd app maken. Theorie wordt dusdanig afgewisseld met praktijkoefeningen zodat je na deze intensieve training zelf een bedrijfsapp kan ontwikkelen.

Opleiding gegeven door:

Pol Van Dingenen
Business Consultant

Sinds 2017 aan de slag bij VanRoey.be als Business Consultant SharePoint en Office 365, met focus op Functional Analysis en User Adoption.

Doelgroep

Dit event is vooral interessant voor (o.a.):
  • Eindgebruikers die zelf een bedrijfsapp willen leren bouwen

praktisch

Timing: 9u tot 17u
Wij voorzien:
  • Parking
  • Koffie, thee en frisdrank
  • Lunch bij een volledige dag training
  • Office 365 licentie voor de labs (je mag ook gebruik maken van je eigen Office 365 licentie)
Door jou mee te brengen:
  • Laptop
  • Indien wij laptop(s) moeten voorzien wordt €50 per toestel aangerekend.

*Lees onze privacyvoorwaarden. De opleiding gaat door mits er voldoende deelnemers (minimum 3) aanwezig zijn. 

Gerelateerde info

Office 365 + Windows 10 + beveiliging en zoveel meer… in één voordelige suite al vanaf amper €16,9 per gebruiker per maand.
Of bezoek webstore.be om producten te vinden en te bestellen