Header Image overlay

Opleiding Power Apps: bouw je eigen bedrijfsapp

Bouw je eigen bedrijfsapp via Power Apps

Heb jij er altijd al van gedroomd om je eigen applicaties te ontwikkelen? Hield onvoldoende kennis van programmeertalen je tegen? Goed nieuws, Microsoft zet de laatste jaren hard in op hun Power Platform. Wat wil zeggen dat ze iedereen de kans én de kracht willen geven om zelf geavanceerde zaken te verwezenlijken met behulp van visuele tools die vervat zijn in iedere Microsoft 365 omgeving.

Tijdens deze opleiding nemen we je één dag mee in de wereld van Microsoft Power Apps. We laten je zelf een aantal apps bouwen zodat jij met een mooie basiskennis zelf aan de slag kan gaan voor je eigen organisatie.

Opleiding gegeven door:

Wouter van Betten
Senior Software Trainer

Wouter van Betten is gespecialiseerd in het trainen van eindgebruikers in softwarevaardigheden, met een focus op wat echt noodzakelijk is. Hij richt zich voornamelijk op Microsoft-gerelateerde software zoals Excel, Outlook, Teams en alle onderdelen van het Power Platform. Daarnaast behandelt hij ook gerelateerde onderwerpen zoals presentatievaardigheden en tijdmanagement.

Datum & uur

De eerstvolgende opleiding gaat door op 25/06 en duurt 1 dag, steeds van 9u tot 17u.

Wat leer je

Tijdens deze training bieden we je een hands-on ervaring in het maken van Power Apps. Voor elke praktijkoefening krijg je de nodige basistheorie aangereikt zodat je de nodige handvaten hebt om de oefeningen te voltooien. Alle oefeningen staan stap per stap omschreven zodat je het in een latere fase gemakkelijk kan herbekijken en kan nagaan hoe je bepaalde acties op een eenvoudige manier kan verwezenlijken.

Gedurende die dag zal je kennismaken met Common Data Services en zelf een eigen canvas app én een model gestuurd app maken. Theorie wordt dusdanig afgewisseld met praktijkoefeningen zodat je na deze intensieve training zelf een bedrijfsapp kan ontwikkelen.

Geniet van korting op het totaalbedrag als je met meerdere personen inschrijft! 2 Personen: -10% | 3 Personen: -15% | 4 of meer: -20%

Opgelet: Deze opleiding komt niet in aanmerking voor KMO Portefeuille

Deze opleiding is vooral interessant voor:

  • Eindgebruikers die zelf een bedrijfsapp willen leren bouwen

VanRoey.be Experience Center
Antwerpseweg 116H
2440 Geel

Ruime parking + laadpunten aanwezig

  • Laptop
  • Toegang tot jouw Microsoft 365 portaal
  • Parking
  • Koffie, thee en frisdrank
  • Broodjeslunch

Wij volgen de richtlijnen die ons door de overheid worden opgelegd. Vergeet daarom niet:

  • Je mondmasker mee te brengen
  • Je Covid Pass klaar te houden (meer info)

Jullie gezondheid primeert voor ons. Wij voorzien dan ook een Corona-proof broodjeslunch voor je.

Deelnemen?

btw nr.*

*De opleiding gaat door mits er voldoende deelnemers (minimum 3) aanwezig zijn.

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!