Header Image overlay
  • Certified Apple Reseller
Apple Partner

Apple staat bekend om haar innovatieve producten zoals de iPhone, iPad, Mac en ijzersterke software-integratie. In een bedrijfsomgeving bieden Apple-producten een combinatie van krachtige prestaties, zeer goede gebruikservaring en robuuste beveiliging, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor bedrijven van elke omvang.

Apple-apparaten zijn ontworpen met een focus op gebruiksgemak, wat resulteert in een hoge gebruikersacceptatie en productiviteit. Ze bieden ook naadloze integratie met elkaar en met Apple’s eigen software en diensten, wat zorgt voor een vlotte en efficiënte workflow. Bovendien zijn ze gebouwd met sterke beveiligingsmaatregelen op het apparaat zelf, evenals in het besturingssysteem en in cloud-diensten, om bedrijfsgegevens te beschermen.

Daarnaast biedt Apple een reeks diensten specifiek gericht op bedrijven, zoals Apple Business Manager, een platform voor het beheren van apparaten, apps en accounts, en Apple at Work, wat bedrijven helpt om het meeste uit Apple-producten te halen.

Info & documentatie

Meer weten over de oplossingen van Apple?

Ongeacht je uitdaging(en), schrijf ons gerust aan met je open vragen.
Van specifieke ondersteuning tot volledige ontzorging… In een open gesprek bekijken we alle mogelijkheden. Alvast tot dan!

btw nr.*

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!