Header Image overlay
IGEL Logo
  • IGEL Gold Partner
Gold Partner
IGEL partnership

IGEL is een toonaangevende fabrikant van thin client-oplossingen en software voor het beheer van eindpunten. Het bedrijf is bekend om zijn Linux-gebaseerde besturingssysteem, dat is ontworpen voor veilige toegang tot virtuele omgevingen.

IGEL’s producten omvatten zowel hardware (thin clients, zero clients) als software (endpoint management software), die allemaal zijn ontworpen om de efficiëntie te verhogen, de beveiliging te verbeteren en de total cost of ownership (TCO) te verlagen in complexe IT-omgevingen.

Wat IGEL onderscheidt, is hun focus op eenvoud, veiligheid en lage eigendomskosten. Hun thin client-oplossingen zijn eenvoudig te implementeren en te beheren, wat de IT-afdeling ontlast en de productiviteit verhoogt. Bovendien zijn IGEL’s oplossingen ontworpen met sterke beveiligingsmaatregelen om gevoelige bedrijfsgegevens te beschermen.

Info & documentatie

Meer weten over de oplossingen van Igel?

Ongeacht je uitdaging(en), schrijf ons gerust aan met je open vragen.
Van specifieke ondersteuning tot volledige ontzorging… In een open gesprek bekijken we alle mogelijkheden. Alvast tot dan!

btw nr.*

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!