Header Image overlay
Shure audio logo

Shure is een toonaangevend bedrijf in de audiotechnologie dat zich al bijna een eeuw richt op het leveren van het allerbeste geluid.

Partner
Shure audio logo

Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis en is betrokken geweest bij vele legendarische momenten, van de toespraken van Martin Luther King Jr. tot de GRAMMY® Awards.

Shure is niet alleen een technisch bedrijf maar ook een gemeenschap van artiesten, presentatoren en muziekliefhebbers. Ze begrijpen de emoties en behoeften die komen kijken bij het leveren van een boodschap of performance. Hun producten zijn ontworpen om lang mee te gaan en zijn van onovertroffen kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Specifiek op het gebied van conferenties en vergaderingen biedt Shure hoogwaardige audio-oplossingen zoals het Stem Ecosystem™ en het Microflex® Ecosystem. Deze systemen zijn ontworpen om in verschillende soorten ruimtes, van eenvoudige tot complexe configuraties, heldere en kwalitatieve audio te leveren.

Info & documentatie

Meer weten over de oplossingen van Shure?

Ongeacht je uitdaging(en), schrijf ons gerust aan met je open vragen.
Van specifieke ondersteuning tot volledige ontzorging… In een open gesprek bekijken we alle mogelijkheden. Alvast tot dan!

btw nr.*

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!