VanRoey.be ontvangt label van “Great Place To Work”!

Update: Ook voor 2023 hebben we dit certificaat gehaald! Lees hier meer.

Het is niet eenvoudig om de band met je medewerkers in deze vreemde tijden sterk te houden. VanRoey.be wou graag weten welke invloed corona op deze band had en besliste om mee te doen aan “Great Place To Work”.

Vragenlijst gehanteerd in 60 landen met jaarlijks 12 miljoen deelnames

Certified Great Place To Work | VanRoey.beHet Great Place To Work-model is een wereldwijde standaard en wordt in meer dan 60 landen uitgevoerd. Het medewerkersonderzoek bestaat uit een vragenlijst van 60 stellingen, opgebouwd in 5 categorieën: eerlijkheid, respect, kameraadschap, geloofwaardigheid en trots. Enkele voorbeelden van zo’n stellingen zijn:

  • De mensen hier worden eerlijk betaald voor het werk dat zij verrichten.
  • Wanneer je bij dit bedrijf komt werken, word je snel op je gemak gesteld.
  • Mijn werk heeft betekenis, het is niet zomaar een baan.

Medewerkers konden deze stellingen scoren alsook een paar open vragen beantwoorden.

In de loop van 2021 werden alle medewerkers van VanRoey.be op vrijwillige basis uitgenodigd om de uitgebreide vragenlijst volledig anoniem in te vullen. Die anonimiteit garandeert ons dat collega’s eerlijk durven zijn en geen blad voor de mond nemen.

Wat een scores!

En of we fier zijn waren toen  de resultaten van Great Place To Work met ons gedeeld werden! De gemiddelde collega beloont ‘werken bij VanRoey.be’ dus met 84%. De lat om het “Great Place To Work Certified” label te behalen ligt op 70%. Hier zijn we dus ruimschoots in geslaagd, en daar zijn we trots op.

What’s next?

Gevierd hebben we

Vorige week vrijdag mocht onze Life@VanRoey.be eindelijk nog eens fysiek doorgaan. Hier hebben we de uitkomst van Great Place To Work aan onze medewerkers gecommuniceerd, hebben we ze in de watten gelegd met eten & drank à volonté en naar huis gestuurd met een leuk geschenk.

En wij gaan aan de slag!

Een HR meeting in het Experience CenterEnerzijds is die score een fijne erkenning van ons harde werk, maar wat voor ons als HR afdeling nog waardevoller is, is dat er enkele goed geformuleerde werkpunten naar boven zijn gekomen.

We doen al erg ons best om onze collega’s zoveel mogelijk te soigneren, maar we weten nu nog beter wat leeft en wat we concreet kunnen doen om hun ervaring bij VanRoey.be te blijven verbeteren.

En we blijven zoeken…

Omdat de organisatie zo hard blijft groeien, blijft het vinden van de juiste mensen op deze krappe en bikkelharde arbeidsmarkt een uitdaging. We doen ons uiterste best om al onze vacatures, en die gegeerde plaatsen in onze nieuwbouw “Kempus” snel op te vullen!

Tot slot willen we alle collega’s danken om zo massaal deel te nemen aan deze bevraging… en voor de goede punten natuurlijk.

Zin om ons team te vervoegen? Solliciteer dan hier spontaan:

“We weten nu nog beter wat leeft onder de collega’s en wat we concreet kunnen doen om hun ervaring bij VanRoey.be te optimaliseren.”
Werken bij VanRoey
Straffe IT’ers, sales, consultants… We zoeken nog vele krachten om onze groei te ondersteunen!

Onze Oplossingen

ESG