Header Image overlay

De nieuwe TaskAlfa’s van Kyocera: nog beter, nog gebruiksvriendelijker

Bedrijfsomgevingen en -processen evolueren constant. Gewoonten van klanten veranderen bijna elke dag. Ook bij print- en documentoplossingen blijft de dagelijkse uitdaging groot om te blijven innoveren en te streven naar een lagere TEC (energiekost) / TCO (totale eigendomskost), betere en constante up-to-date beveiliging van documentenstromen tegen cyberaanvallen. Elke printer/MFP is tenslotte een IOT dat verbonden is met het internet en daardoor geen open-deur in het netwerk mag worden, ook niet na verloop van tijd.

Kyocera partnershipWe zijn als Platinum Partner van Kyocera, dan ook verheugd u 2 nieuwe A3/A4 kleuren MFP’s voor te stellen nl. de TASKalfa 2554Ci & TASKalfa 3554Ci. Vanaf nu met ingebouwde AI (Artificiële Intelligentie) en tal van andere innoverende vernieuwingen op gebied van documentverwerking, security, kwaliteit, …. We sommen er enkele hieronder voor u op.

Kyocera taskalfa 2554ci comb16 f

Security first

Onze toestellen zijn voorzien van hoogwaardige ingebouwde beveiligingsfuncties waaronder de mogelijkheid om gegevens te overschrijven en versleutelen, Trusted Platform Module, Secure boot en Runtime Integrety Check, S/MIME en TLS1.3. Dit alles met constante monitoring en updating met de laatste releases.

Vernieuwde gebruikersinterface

Het grote 10,1” aanraakscherm is uitgerust met een nieuwe intuïtieve en efficiënte interface. Menu’s en instellingen zijn sneller en makkelijker te raadplegen. Bovendien werkt deze nieuwe interface net zoals een tablet wat gebruiksgemak en productiviteit ten goede komt.

Ondanks de uitstekende service en kwaliteit van onze machines kan het alsnog eens tegenzitten en kan de machine een probleem vertonen. Bij de vorige generatie toestellen kon er vaak totaal geen gebruik meer gemaakt worden van de machine. Dat is nu anders. Met deze nieuwe generatie is het vb. wel mogelijk om te kunnen blijven printen als er een probleem met de scanner is of omgekeerd. Minder downtime wat goed is voor de productiviteit.

Interface panel taskalfa 3554ci

Ingebouwde AI (Artificiële Intelligentie)

AI is de dag van vandaag niet meer weg te denken, zowel niet in alledaagse dingen als in kritische bedrijfsprocessen. Daarom zijn we met Kyocera één van de pioniers die AI ingebouwd hebben in de nieuwe machines.

  • Superresolutie is één van de extra functionaliteiten die we door AI kunnen bieden. Aan de hand van een bibliotheek van referentie afbeeldingen aanwezig in de machine, kunnen we afbeeldingen en tekst kwalitatief “verbeteren” en tot een hogere printkwaliteit brengen.
  • Een andere functionaliteit is handgeschreven tekst op een document verbeteren, benadrukken, in een andere kleur laten weergeven, highlighten, ….
  • De toekomstplannen met AI op MFP’s zal verder uitgebreid worden met tal van mogelijkheden.

Extra uitbreidingsmogelijkheden

Ondanks dat we onze Kyocera oplossingen reeds met alle mogelijke opties konden aanbieden (Paperdecks, bulklades, interne en externe finishers, vouwunits, …) kunnen we op deze machines nog performantere feeders plaatsen voor specifieke markten die hoge scanvolumes en -verwachtingen hebben. Single pass feeders hebben nu een capaciteit van 320(!) vellen en scansnelheden van 200ipm. Zelfs ultrasoon detectie van dubbele invoer, opstropping of nietjes is mogelijk. De scan kan na opheffing van het probleem gewoon verder gezet worden en hoeft niet helemaal opnieuw worden overgedaan.

Kyocera Opties Overzicht

Lagere TEC & TCO

Gebruik van minder energieverslindende componenten en een lagere smelttemperatuur van onze toners maakt dat het stroomverbruik sterk gereduceerd kan worden. In “sleep” modus verbruiken onze machines 0,7W of minder. Een intelligente bewegingssensor zorgt ervoor dat de machine automatisch “gereed voor gebruik” wordt van zodra iemand voor de machine staat.

Samen met long-life technologie, high-capacity toners en herbruikbare lege toners als waste toners zorgen we voor een aanzienlijke kostenbesparing en vooral een enorme verlaging van de TEC & ecologische foodprint.

Neem zeker de moeite om ons hierover te contacteren!

btw nr.*

“Voordien kon er bij een foutmelding totaal geen gebruik meer gemaakt worden van de machine. Dat is nu anders. Vandaag is het bv. wel mogelijk om te kunnen blijven printen als er een probleem met de scanner is of omgekeerd”

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!