Header Image overlay

Trend Micro beloont VanRoey.be met ‘Most Committed Partner of the Year Award’

24/03/2021 – Het was Steven Heyde, Regional Director Benelux bij Trend Micro die stipt om 9u00 de Trend Micro Partner Day mocht aftrappen. Een jaarlijks event om interessante inzichten & trends op vlak van cybersecurity met haar partners te delen.

Trend Micro logo | VanRoey.beDe Trend Micro Benelux Partner Day werd dit jaar – hoe kan het anders – virtueel georganiseerd. Steven Heyde focuste zich tijdens zijn speech op het toenemend aantal cyberaanvallen, specifiek via data breaches.

De hartslagen gingen omhoog toen na de keynote van Gary O’Connell, European MSP Director bij Trend Micro, presentatrice Virginie Claes aankondigde dat het tijd was voor de Trend Micro Partner Awards. Het was René van Loenen (Benelux Channel Lead bij Trend Micro) die uiteindelijk een handvol partners mocht belonen met een award.

VanRoey.be werd door Trend Micro beloond met de award ‘Most Commited Partner of the Year‘. Dit omwille van haar engagement en knappe projecten het afgelopen jaar. “Ondanks dat de samenwerking nog redelijk pril is, boekte VanRoey.be bijzonder knappe resultaten” klonk het. “Binnen het SMB segment focussen ze zich op onze EDR-oplossing, nl. Trend Micro Worry Free. Mét succes!“.

Karin Versmissen, Sales & Marketing Director bij VanRoey.be, mocht virtueel de award in ontvangst nemen: “Exact een jaar geleden gingen we het partnership met Trend Micro aan. Een samenwerking die als een raket is vertrokken. In bijzonder wil ik hiervoor onze Partner Account Manager Dimitri Dutron bedanken. Het is dankzij hem dat we op zo’n korte termijn tal van successen konden boeken.

“Exact een jaar geleden gingen we het partnership met Trend Micro aan. Een samenwerking die als een raket vertrok.”

deel dit bericht:

In 21 min. loodsen we je door de mogelijkheden die Trend Micro Worry Free te bieden heeft. Zowel het Antivirus als het XDR (EDR) luik van Trend Micro komen uitgebreid aan bod!

Geschreven door:

Tom Hufkens
Marketing Manager bij VanRoey

Al 15 jaar een vertrouwd gezicht bij VanRoey. Letterlijk en figuurlijk: want door zijn rol als Marketing Manager staat hij regelmatig centraal in onze communicatie. Zijn ervaringen m.b.t. nieuwe marketingmethodes deelt hij geregeld tijdens workshops & events.

Gerelateerde info

Onze Oplossingen

ESG

Ons eigen Inspiration Center in Geel biedt de perfecte setting om je dit najaar te verwelkomen en mee te nemen in de nieuwste trends binnen de IT-wereld.

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!