Header Image overlay

VanRoey.be Charity Quiz zamelt € 7.050 in voor 3 goede doelen!

Terugblikkend op een succesvolle eerste editie organiseerden de medewerkers van VanRoey.be afgelopen vrijdag opnieuw een quiz voor het goede doel. Meer dan 140 deelnemers waren naar het Sancta Maria Instituut in Kasterlee afgezakt om er een gezellige quizavond te beleven en zo hun gekozen doelen te steunen. Op het einde van de avond mocht VanRoey.be drie cheques overhandigen: vzw Kadee € 3.960, Scholengroep VIBO € 2.080 en CoderDojo Belgium € 1.010.

Goede doelen gekozen door collega’s

Door het enthousiasme na de eerste VanRoey.be Charity Quiz vorig jaar – wat € 6.000 opleverde voor To Walk Again vzw – was de beslissing om dit te herhalen, snel gemaakt. Iedere medewerker kon goede doelen voorstellen waarvoor ze zich zouden inzetten. Er werd uiteindelijk gekozen voor niet één, maar drie goede doelen. Projecten met telkens een duidelijke focus op jongeren:

  • CoderDojo Belgium: een initiatief die jongeren via gratis workshops spelenderwijs leert programmeren, websites maken, apps en spelletjes ontwikkelen.
  • vzw Kadee: die zich inzet voor kinderen in armoede of een maatschappelijk kwetsbare situatie. Dankzij dit prachtig initiatief beleven ook zij een onvergetelijke zomer- en/of kerstvakantie op kamp.
  • Scholengroep VIBO: het Vrij Instituut voor Buitengewoon Onderwijs in de omgeving van Turnhout telt 650 leerlingen die momenteel lessen bijwonen in 131 (tweedehandse) containerklassen die ontoereikend zijn. Om deze leerlingen te voorzien van de nodige middelen, wil het instituut 2 nieuwbouwen voorzien op haar campus De Brem. Om dit te verwezenlijken vragen ze aan schoolpartners en bedrijven om een handje te helpen. Dit voor het niet- gesubsidieerde gedeelte gezien het bouwproject begroot is op 10 miljoen euro.

Bekijk alle foto’s in het Facebook album

 

Thema: vrijdag de 13de

Met vrijdag de 13de vond VanRoey.be een ideaal thema om haar quiz aan op te hangen. En ongeluk bracht deze vrijdag 13 september niet, in tegendeel! Iedere deelnemende ploeg mocht zélf bepalen naar waar het inschrijvingsgeld zou gaan. In totaal zamelde VanRoey.be zo – samen met de steun van haar klanten, leveranciers en andere quizfanaten – € 7.050 in. Een mooie beloning voor de gedreven medewerkers.

Pat Van Roey: “Met deze editie hebben we onszelf opnieuw overtroffen! Niet alleen onze VanRoey’ers waren laaiend enthousiast over de vervolgeditie, ook van buitenaf kregen we veel positieve reacties. Bijna onmiddellijk na de start van deze campagne, was al snel de helft van de maximale capaciteit bereikt. Dat er uiteindelijk meer dan 30 ploegen hebben deelgenomen, is een onverhoopt succes! Het was weer een geslaagde quizavond. Ik wil nogmaals iedereen bedanken voor de steun en inzet. Echt iedereen heeft zijn beste beentje voorgezet om er een groot succes van te maken!”

Benieuwd naar de andere partnerships van VanRoey.be? Lees meer over het MVO-beleid van VanRoey.be.

“In totaal zamelde VanRoey.be zo – samen met de steun van haar klanten, leveranciers en andere quizfanaten – € 7.050 in. Een mooie beloning voor de gedreven medewerkers.”

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!