Header Image overlay

Campus Houthalen heropent na renovatie: een aantrekkelijke en duurzame werkplek waar elke medewerker zich thuis voelt!

In januari verenigde VanRoey en EuroSys de krachten met als ambitie door te stoten tot één van de toonaangevende ICT spelers op de Belgische markt. In dit nieuwe hoofdstuk van de evolutie stond een uitgebreide renovatie van de kantoren op Centrum-Zuid met stip op de prioriteitenlijst.

Samen met Belisia Interior Concepts zijn we erin geslaagd een inspirerende en moderne werkomgeving te creëren die de samenwerking, creativiteit en productiviteit van de medewerkers stimuleert. De officiële heropening werd bijgewoond door de burgemeester van Houthalen-Helchteren, Alain Yzermans.

Comfortabele hybride & efficiënte werkplek

Patrick Van Roey Dichtbij de mensen staan, ook al is niet iedereen fysiek samen, is een essentieel element in de vernieuwde setting.  Dit verhoogt het comfort van de medewerker. Door gebruik te maken van hybride technologische middelen verhoogt ook de efficiëntie in de werking. Er zijn ook ruimtes ingericht voor teamvergaderingen, brainstormsessies en gesprekken met klanten. Het welzijn van de medewerkers staat centraal. Er is dan ook veel aandacht besteed aan de inrichting van gemeenschappelijke ruimtes waar medewerkers kunnen ontspannen, bijpraten en nieuwe energie kunnen opdoen.” Aldus Pat Van Roey, CEO van VanRoey.

Ruimtes weerspiegelen kernwaarden

We merken meteen op dat de omgeving een weerspiegeling is van de kernwaarden van VanRoey, vertrekkend vanuit een sterke FOCUS:

  • Forward: waarbij VanRoey voortdurend inzet op evolutie, vooruitkijken en groeien in een snel veranderende omgeving.  Er is sterk ingezet op tools om hybride te werken en te vergaderen alsook op een inspirerend kader dat innovatief denken bevordert.
  • Open: daar we bij de inrichting van de ruimtes de menselijk interactie centraal stellen. Dit zodat uitwisseling van ideeën zowel op de werkplek als in de vergaderruimtes en de ontmoetingsplaatsen centraal staat.
  • Caring: vanuit de duurzaamheidsgedachte is er veel gewerkt met hout, zowel in het meubilair als in de aankleding van de ruimtes. De zit-sta-bureaus, de ontmoetings- en ontspanningsruimtes dragen bij aan het welzijn van de medewerkers.
  • United: omdat de omgeving echt een unieke plaats is om samen te komen en samen te werken, zodat er extra motivatie ontstaat en het team nog hechter wordt.
  • Sharp: daar de werkplek VanRoey als organisatie de kans geeft vóór te blijven op de competitie en de medewerkers in staat stelt elkaar scherp te houden en hun competenties ten volle te benutten.

 

 


Letterlijk & figuurlijk veel aandacht voor ‘Focus’

 

Collega’s samenbrengen

Mark Lens Als team zijnde kunnen we veel bereiken als we fijn samenwerken. Het is als de benzine die gewone werknemers verandert in toppers op de werkvloer. Met de herschikking van onze Campus Houthalen willen we dit positieve teamwerk nog meer stimuleren. Het is belangrijk om regelmatig met je collega’s samen te werken en te overleggen, dat werkt extra motiverend. We hebben er in ieder geval alles aan gedaan om een heerlijke werkplek voor ons allemaal te maken.’ Aldus Mark Lens, Lid van de Raad van Bestuur.

Met de heropening van het vernieuwde kantoor zet VanRoey een belangrijke stap voorwaarts in zijn streven naar voortdurende groei en succes.

“Als team zijnde kunnen we veel bereiken als we fijn samenwerken. Het is als de benzine die gewone werknemers verandert in toppers op de werkvloer. “

Geschreven door:

Karin Versmissen
Integratie & Directiecoördinator

Karin is al jarenlang een vertrouwd gezicht bij VanRoey. Na HR Director (2010-2020) en Sales & Marketing Director (2020-2022) is ze momenteel Integratie & Directiecoördinator

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!