Header Image overlay

Fortino Capital neemt een belang in Van Roey ICT Groep om, samen met oprichter en management, de groei te versnellen

Turnhout, 30 juni 2022
Fortino Capital VanRoey.be kondigt vandaag aan dat investeringsbedrijf Fortino Capital een belang heeft genomen in het bedrijf. Het management heeft in Fortino Capital de partij gevonden om de groeiambities kracht bij te zetten en samen VanRoey.be verder uit te bouwen als vooraanstaande ICT dienstverlener, met een focus op kwalitatieve dienstverlening en klantentevredenheid.

VanRoey.be is een toonaangevende Managed ICT provider met expertise in applications, cloud-infrastructuur, storage, netwerken en security. De hoofdzetel bevindt zich in Turnhout, aangevuld met aanwezigheid in Geel, Antwerpen en Mechelen. Van hieruit zet het bedrijf in op de volledige ontzorging van IT behoeften, zodat klanten op een betrouwbare, flexibele en veilige manier kunnen werken. Het groeibedrijf VanRoey.be met een opvallend warme familiale sfeer rekent hiervoor op de kennis en ervaring van een hecht team van een 175-tal medewerkers.

“Technology is best when it brings people together” pronkt op de muur in het VanRoey Experience Center. De slogan vertegenwoordigt de aanpak: specialisten en klanten zoeken in nauw overleg naar structurele oplossingen. Deze formule, gebaseerd op wederzijds vertrouwen, ontzorgt meer dan 550 organisaties in de publieke en private sector, die dagelijks kunnen rekenen op de gecertificeerde specialisten van VanRoey.be om de meest uitdagende architectuur voor private, public of hybrid cloud omgevingen uit te tekenen, op te zetten en te beveiligen.

Certified Great Place To Work | VanRoey.be“A Great Place To Work”. Recent heeft VanRoey.be zijn intrek genomen in de klimaatneutrale nieuwbouw ”Kempus” in Turnhout. Dit bevestigt de sterke focus op personeelswelzijn, klimaat en omgeving. Het laat eveneens toe om de ‘Great Place To Work’-gecertificeerde organisatie op een duurzame manier verder uit te bouwen en voorziet huidige en toekomstige medewerkers van een aangename werkomgeving.

Bijna 30 jaar na de oprichting komt Fortino Capital als partner aan boord. Fortino Capital stapt, samen met de oprichter en management, in VanRoey.be om verdere groei te realiseren en zijn marktpositie te versterken. Voor Fortino Capital betekent dit de eerste investering in haar Growth Private Equity Fund II.

Fortino Capital     +     VanRoey.be Logo | VanRoey.be

Patrick Van Roey Pat Van Roey, CEO bij VanRoey ICT Group:Na jaren samen met mijn team te bouwen aan onze organisatie is het tijd voor de volgende grote stap voorwaarts. Wij zien in Fortino de geschikte partner om de volgende fase van onze groei aan te vatten. Hierbij blijven we trouw aan onze kernwaarden om klantgericht en kwalitatief te werken. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn getalenteerd en gemotiveerd team en Fortino Capital dit groeiverhaal verder te zetten, als kennispartner op gebied van ICT voor onze klanten.

Steven De Troyer, Partner bij Fortino Capital Steven De Troyer, Partner bij Fortino Capital:De ICT-markt evolueert snel en wordt alsmaar complexer. Daarbij wordt het voor organisaties steeds moeilijker om zich te omringen met de nodige kennis. Wij zijn erg onder de indruk van de expertise die leeft binnen VanRoey.be en de volledige ontzorging die ze hun klanten bieden. We kijken ernaar uit om Pat en zijn medewerkers te ondersteunen met de verdere groei, zowel autonoom, als mogelijkheden om met andere bedrijven nauwer samen te werken.

Over Fortino Capital

Fortino Capital is een investeringsmaatschappij met een focus op B2B software en ICT. Hun missie is het ondersteunen van ambitieuze management teams bij de realisatie van hun groeiplannen. Ze investeren in jonge bedrijven (risicokapitaal) en gevestigde bedrijven (groeikapitaal) waar groei een integraal deel uitmaakt van de strategie. Fortino heeft kantoren in België en Nederland, en investeert in Noord-West-Europa. Eerdere investeringen van Fortino zijn, onder andere, Odin Groep, TeamLeader, Efficy CRM, SigmaConso, Hospitality Cloud Solutions, Cenosco, MobileXpense, iObeya, etc.

 

Download dit persbericht: NL / FR / EN

“Wij zien in Fortino de geschikte partner om de volgende fase van onze groei aan te vatten. Hierbij blijven we trouw aan onze kernwaarden om klantgericht en kwalitatief te werken”
– Pat Van Roey”

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!