Header Image overlay

HPE bekroont VanRoey.be tot ‘Best MM-SMB Partner of the Year’

Brussel – Het iconische Maison de la Poste in Brussel vormde het decor voor de HPE Channel Awards 2022. Een jaarlijks evenement waarbij Hewlett Packard Enterprise steeds enkele Belgische partners in de verf zet voor hun bijzondere prestaties het afgelopen jaar. Kosten noch moeite werden gespaard om er een topavond van te maken.

Best MM-SMB Partner of the Year

Onder begeleiding van Geena Lisa werd de hele ceremonie in perfecte banen begeleid en werden winnaars één voor één bekendgemaakt. Vijf partners vielen uiteindelijk in de prijzen, waaronder VanRoey.be die de prijs won voor ‘Best MM-SMB Partner of the Year’. Een prijs die werd overhandigd door Bart Appelen, Sales Director bij HPE.

HPE Gold Partner Solution Provider | VanRoey.be“Al meer dan 10 jaar mag ik met Pat Van Roey en zijn team samenwerken. VanRoey.be is een zeer wendbare partner met focus op tevreden klanten. Zeker binnen het segment van KMO’s en mid-market hebben ze met hun focus op Cybersecurity, Hybrid IT en Digital Workplace oplossingen een sterk verhaal.” Bart Appelen benadrukte ook dat HPE zich blijft inzetten voor het ondersteunen van haar partners om zo gezamenlijk de beste oplossingen aan klanten te bieden.

“Erkenning voor het hele team”

Patrick Van Roey CEO Pat Van Roey mocht samen met Integration & Marketing Director Karin Versmissen en Sales Director Mark Aerts de prijs in ontvangst nemen. Pat is uiteraard erg blij met de prijs en spreekt zijn dankbaarheid uit naar het hele team: “Deze prijs is een waardering voor de inzet en het harde werk dat het hele team van VanRoey.be dagelijks levert. We zijn vereerd dat we deze prestigieuze prijs hebben gewonnen en zijn HPE dankbaar voor de erkenning.”

“VanRoey.be is een zeer wendbare partner met focus op tevreden klanten. Zeker binnen het segment van KMO’s en mid-market hebben ze met hun focus op Cybersecurity, Hybrid IT en Digital Workplace oplossingen een sterk verhaal.”

Geschreven door:

Tom Hufkens
Marketing Manager bij VanRoey

Al 15 jaar een vertrouwd gezicht bij VanRoey. Letterlijk en figuurlijk: want door zijn rol als Marketing Manager staat hij regelmatig centraal in onze communicatie. Zijn ervaringen m.b.t. nieuwe marketingmethodes deelt hij geregeld tijdens workshops & events.

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!