Header Image overlay
Logo Coöperatie Hoogstraten | VanRoey.be

Coöperatie Hoogstraten: gepassioneerd door groenten, fruit en nu ook CTOUCH

Bij Coöperatie Hoogstraten staat het product centraal, met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid. Het spreekt voor zich dat snel en efficiënt werken daarbij een absolute vereiste is. En daar dragen de 16 CTOUCH touchscreens toe bij.
Logo Coöperatie Hoogstraten | VanRoey.be

Einde maart kon Coöperatie Hoogstraten haar intrek nemen in een nieuw kantoorgebouw. Een nieuwe thuis voor medewerkers, telers, klanten en andere stakeholders. Deze verhuis vormde de aanleiding tot het zoeken van een oplossing voor de nodige schermen. Enerzijds om informatie te delen en beter te kunnen samenwerken in de nieuwe vergaderzalen. Anderzijds was er de specifieke nood om vanuit de burelen het verkoop- en logistieke proces te bewaken.

Procesbewaking & samenwerking

Bij Coöperatie Hoogstraten staat het product centraal, met een sterke focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid. Het spreekt voor zich dat snel en efficiënt werken daarbij een absolute vereiste is. En daar dragen de 16 CTOUCH touchscreens toe bij:

Klokverkoop

De verkoop van verse groenten en fruit gebeurt o.a. volgens het zogenaamde principe van klokverkoop. Daarbij worden loten groenten en fruit aan een bepaalde prijs te koop aangeboden via een online platform. Een klok begint te lopen en afnemers kunnen afdrukken om loten te kopen aan de gestelde prijs. Die prijs daalt naarmate de tijd verstrijkt.

Om dit verkoopproces te beheren en de dynamiek van vraag en aanbod te monitoren, worden in de nieuwe burelen van Coöperatie Hoogstraten CTOUCH touchscreens gebruikt. De interactieve mogelijkheden van deze schermen geven de verantwoordelijken voor de verkoop snel en eenvoudig toegang tot nuttige informatie.

De CTOUCH touchscreens worden ook gebruikt om het logistieke proces te bewaken. Zo kunnen o.a. camerabeelden van de laad- en loskades bekeken worden, om te controleren of bepaalde producten tijdig klaar staan.

CTOUCH EShare Screen Sharing

Ook in de burelen is er een grote bedrijvigheid en zijn er contacten met diverse partners: producenten, handelaars en afnemers.
Met de CTOUCH EShare app ondersteunen CTOUCH touchscreens een dynamische samenwerking en vlotte interacties. Zo kunnen gasten hun documenten gemakkelijk tonen, terwijl ze ingelogd zijn op een beveiligd gastennetwerk. Dat gebeurt volledig draadloos en vanaf eender welke PC, Mac of mobiel toestel.

16x CTOUCH RIVA

Maarten Huijskens, Account Manager bij VanRoey.be adviseerde de RIVA CTOUCH touchscreens vanwege hun brede inzetbaarheid. De 16 touchscreens worden voor diverse toepassingen ingezet en zijn makkelijk te herconfigureren, als dat nodig zou zijn.

VanRoey.be assisteerde bij de installatie en configuratie van één scherm. De mensen van Coöperatie Hoogstraten wisten daarmee genoeg om de andere schermen zelf in gebruik te nemen. Dat liep van een leien dakje en al snel werden de schermen actief benut.

Maarten Peeraer, IT medewerker Coöperatie Hoogstraten: “Zodra we de CTOUCH touchscreens geïnstalleerd hadden, gingen de bedienden ermee aan de slag. Ze zijn intuïtief in gebruik en voor de bedrijfsspecifieke toepassingen voorzien we een handleiding. Voor de klokverkoop zijn de CTOUCH touchscreens eigenlijk onmisbaar.”

Met de CTOUCH For Teams Go oplossing, krijgen alle CTOUCH touchscreens meteen een eigen ID in Microsoft Teams. Zo kunnen ze gemakkelijk gereserveerd worden voor meetings en is meteen duidelijk wanneer welke ruimtes al dan niet beschikbaar zijn. Deze beschikbaarheidsinformatie wordt op de schermen zelf getoond, dus wie snel even een vergaderlokaal induikt voor een korte bespreking weet meteen ook wanneer hij weer weg moet zijn.

De bedienden van Coöperatie Hoogstraten waren heel leergierig en gingen meteen aan de slag met de nagelnieuwe CTOUCH touchscreens. Om hen nog beter vertrouwd te maken met de vele mogelijkheden van de schermen, voorziet Coöperatie Hoogstraten een eigen handleiding. Die kunnen de medewerkers consulteren om de bedrijfsspecifieke toepassingen helemaal in de vingers te krijgen.

De smaak van verse aardbeien komt deze zomer dus op je bord dankzij Coöperatie Hoogstraten en CTOUCH. Smakelijk!

Over Coöperatie Hoogstraten

Wie lust ze niet? Die lekkere aardbeien van Hoogstraten. Bij de Coöperatie Hoogstraten passeert nog wel meer lekkers. De commercialisatie van verse groenten en fruit is hun core-business. Daarmee is Coöperatie Hoogstraten een belangrijke schakel tussen de producenten en de afnemers.

“Zodra we de CTOUCH touchscreens geïnstalleerd hadden, gingen de bedienden ermee aan de slag. Ze zijn intuïtief in gebruik en voor de bedrijfsspecifieke toepassingen voorzien we een handleiding. Voor de klokverkoop zijn de CTOUCH touchscreens eigenlijk onmisbaar.”
Maarten Peeraer
IT medewerker Coöperatie Hoogstraten

Wil je net als Maarten Peeraer van Coöperatie Hoogstraten samenwerken met ons?

Ongeacht je uitdaging(en), schrijf ons gerust aan met je open vragen.
Van specifieke ondersteuning tot volledige ontzorging… In een open gesprek bekijken we alle mogelijkheden. Alvast tot dan!

btw nr.*

In deze CTOUCH Riva trainingsvideo behandelen we vele basisfunctionaliteiten, UboardMate 2, UboardMate CC, EShare en vele andere tools!

Ook interessant:

Waarom VanRoey?

Waarom VanRoey

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!