Header Image overlay

Mark Lens wint award Jonge Ondernemer!

Mark Lens van EuroSys heeft gisterenavond de prestigieuze onderscheiding ‘Jonge Ondernemer van het jaar’ in de wacht gesleept. In de finale haalde hij het van de vier andere laureaten: Raf Vanthoor (BergHOFF), Gunther Slaets (Groep L&G), Koen Carolus (Boomkwekerij Carolus) en Ingrid Bijnens (Runtime Services).

Mark Lens Tijdens een eerste reactie zei Mark Lens: “De onderscheiding draag ik op aan alle klanten, en vooral aan mijn medewerkers.”

Hij ziet deze award als een erkenning voor het groeipad, dynamisch ondernemen en de resultaten die EuroSys – IT Solutions als groep en hij als ondernemer mochten behalen. Deze resultaten zijn een rechtstreeks gevolg van de inzet van éénieder.

Enkele reacties van onze business relaties:

  • Wij wensen u en het hele Eurosys team van harte te feliciteren met deze prestigieuze onderscheiding! Het sterkt onze fierheid dat wij ons niet vergist hebben bij de keuze van onze IT partner… integendeel: uw succes is voor ons een bevestiging van onze goede samenwerking, en een motivatie om ook zelf te blijven groeien & dynamisch te ondernemen… Proficiat nogmaals! (Jean-Paul Meus en het hele Goodwill team, GOODWILL M&G)
  • Met deze oprecht proficiat met het behalen van deze verdiende onderscheiding. Het onderstreept jouw ondernemerschap en stelt ons gerust voor een dynamisch en goed geleid bedrijf te hebben gekozen. Evenveel lofbetuigingen aan alle medewerkers…het complete team. (Guy Kindermans, IMD-Limburg)
  • Van harte proficiat met deze mooie onderscheiding! Jullie dynamisme heeft jullie dus duidelijk geen windeieren gelegd. Ik zou zeggen : ga door met al jullie leuke en leerzame initiatieven en vooral jullie uitstekende dienstverlening. (Linda Colson, AVR – Van Gansewinkel)
Meer info nodig? Contacteer ons gerust!

Wat brengt de toekomst? Krijg een exclusieve rondleiding & tal van inspirerende sessies in het vernieuwde Living Tomorrow. Het belooft weer een geweldig en leerrijk eindejaarsevent te worden! See you there?

Opgelet: beperkt aantal plaatsen!