Overlay | VanRoey.be

Ruckus verkiest VanRoey.be tot EMEA Cloud partner van het jaar

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

München (Duitsland), woensdag 18 september. Op het BigDogs EMEA event van Ruckus Networks werd VanRoey.be gelauwerd als Cloud Partner of the Year. Onze collega’s Hans Van Ballaer en Roel Van Looy mochten de award in ontvangst nemen.

Ruckus | VanRoey.beRuckus Networks is een Amerikaanse leverancier van bedrade en draadloze netwerkoplossingen voor organisaties. Hun aandeel van o.a. switches en access-points met bijhorende intelligente cloudsoftware en apps groeit al jaren aanzienlijk dankzij de geleverde performantie voor scherpe prijzen, en dat gecombineerd met ongezien beheer- en installatiegemak.

Het perfecte netwerk voor jou?
Als hart van je organisatie is een performant & veilig netwerk een must. Ontdek de vele features & vergelijk de Ruckus ICX Switches in 1 overzicht!

Profielfoto Hans Van Ballaer | VanRoey.beOnze collega’s Roel Van Looy, Technical Security Director en Hans Van Ballaer, Senior Network Solutions Architect & CWNP mochten de Award in ontvangst nemen.

Hans Van Ballaer blikt terug op een fenomenaal jaar: “Al enkele jaren zetten we sterk in op Ruckus. Als resultaat behaalden we het maximale niveau van partnership en certificaten en bijgevolg plaatsen we vandaag Ruckus netwerken in de meest uitdagende omgevingen zoals tal van scholen, ziekenhuizen, hotels en grote organisaties. Een kers op de taart was het project dat we recent bij Schoenen Torfs realiseerden. 75 Vestigingen werden voorzien van WiFi met een cloudbeheer platform. Het is een fijne erkenning voor het harde werk en de indrukwekkende verwezenlijkingen. En of we trots zijn!

Roel Van Looy is wederom trots op zijn team: “Ik kan het haast zelf niet geloven, onze tweede EMEA award dit jaar is binnen! We bewijzen keer op keer dat wanneer we inzetten op technologie waarin we zelf sterk geloven, we hoge toppen scheren. Trust your instincts, gefundeerd op bergen kennis en ervaring. Ik kan enkel toevoegen dat ik ons salesteam en onze engineers enorm wil bedanken voor hun inzet en eindeloze honger naar kennis! Ook wens ik onze klanten te bedanken voor het vertrouwen in onze mensen.”

“We bewijzen keer op keer dat wanneer we inzetten op technologie waarin we zelf sterk geloven, we hoge toppen scheren.”

Geschreven door:

Matthias Sanne
Content, Design & Marketing

Ruim 12 jaar aan de slag bij VanRoey.be als marketeer, designer, copywriter, PowerPoint Goeroe en tal van andere zaken. Hij haalt zijn energie uit het vereenvoudigen van complexe zaken.

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Gerelateerde info

Een snel & stabiel (draadloos) netwerk beheren vereist de juiste expertise. Onze collega's zijn maximaal gecertificeerd om je hierin bij te staan
Of bezoek webstore.be om producten te vinden en te bestellen